The Absolution

Killing Kind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 18.04.2009
Kivasti alkaa, odotin jotain leevin "ylämäki-alamäki" tyllistä veroa, mutta piisi kääntyikin kitarapainoiseksi. Ihan kiva ja monivivahteinen instrumentaali, mutta laulua tämä kaipaisi aikaisemmassa vaiheessa. Laulajallakin on ihan ok soundi. Laulumelodia voisi käydä enemmän ylhäällä, kun musta tuntuu että vartaa äänessä olisi, mutta tykkään kyllä
0   +1 +2
 
5
Ibanez man 18.04.2009
Intro on vähän turhan monimutkainen mun mieleen. Yksinkertaisuus on voimaa. Nyt tähän ei päässy millään sisään.. Mut 0:56 kohdassa alkava riffi on kyl hyvä, silti se kuluttaa itsensä ylikäytössä aika nopeesti loppuun. Laulussa ei oikein ole syvyyttä eikä verse muutenkaan iske. Kuulostaa jotenkin ontolta. Ei tää oikein ikinä saanu sellaista otetta päälle et olis herättänyt mielenkiinnon.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 18.04.2009
Hienoa riffittelyä ja mukavaa kasarimeininkiä. Sävellyksenä erittäin toimiva ja kuuntelinkin biisin mielelläni. Laulajalla hyvä rouhea ja räkäinen ääni joka sopii biisiin kuin nakutettu.
0   +1 +2
 
Dexteri 18.04.2009
Bodom järven murha mysteeri ei avaudu , tämän biisin myötä yhtään enemmän. Kaikki kunnia tämän musan kannttajille, mutta miksaus puolella on vielä petrattavaa. Tosin pitää myös myöntää , että nuo Maidenimaiset kitara osuudet kuulostaisi olevan balanssissa. Kelpo biisi.
0   +1 +2