Black Cat Witchcraft

Zomby Woof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Freyelise 30.07.2009
Saundipuoleen täytynee sen verran tarttua, että alapään taajuksilla möyriville soittimille voisi antaa enempi pelivaraa :P Biisi itsehän on aika jänskä tuuppaus, alku ei kauheasti innostanut, mutta kunhan käyntiin päästään niin menokin siitä paranee. Kivasti vaihtelua biisissä on, jotenka ihan hauskaa kuunneltavaa :)
0   +1 +2
 
9
Lenno 27.07.2009
Toimi mulle erittäin hyvin. Saundit vähän mielenkiintoisat, mutta ei suuremmin haittaa. Symbaalit kuitenkin tarvitsisivat jotain hoitoa. Nyt vähän ylikompuroidut.

Kitarointi toimii. Riffit on päteviä. Kertsi (jos se kertsiksi luulemani nyt oli kertsi) saisi olla tarttuvampi. Muuten biisin tunnelma ja myös rakenne on loistava - ehkä jopa hieman progehtava. Mikä on erittäin hyvä asia.

Laulaja toimi myös hyvin. Laulun saundi on tosin ärsyttävä - toimisi osien välillä siirtymisen efektinä mutta liidilaulussa on lähinnä häiritsevä.

Mutta erittäin pätevää työtä biisin suhteen. Saundit vielä kuntoon ni tässä on kyllä ainesta.
0   +1 +2
 
9
Harulf 17.07.2009
Todella toimiva konsepti. Hieno alku joka loi semmosta "nightmare before xmas" tunnelmaa. Tarpeeksi vaihteleva. Eli nyt vaan soundit kohalleen ja maailmaa valloittamaan : )
0   +1 +2
 
9
maaninen 01.07.2009
Hyvää "kauhurokkia". David Bowie ja Alice Cooper tuli mieleen. Mukavasti nyansseja laulussa. Monipuolinen kipale. Tykkäsin!
0   +1 +2
 
10
Longshank 03.05.2009
Tässä oli jotain toooodella siistiä! Älyttömän mielettömän mahtava fiilis biisissä. Mielenkiintoinen ja vaihteleva sävellys hyvin toteutettuna.
0   +1 +2
 
Reettori 26.04.2009
Vähän nihkeää musaa - varmaankin tarkoituksella. Tyylissään ihan onnistunut väännös, mutta soundit jää vähän kireiksi, joka myös vääristää vähän biisin asennetta.
0   +1 +2
 
PutteAtte 25.04.2009
Hah, tämä oli kyllä hauskan mielenkiintoinen biisi. Aika taitavasti soitettua, pidin kitarasoundeista, mutta nuo urkusoundit kyllä kuulostivat jo ehkä hieman koomisilta. Hyvä että kokeillaan! hyvän kuuloinen tuo haitsu, ja saatu todellakin kauhumainen tunnelma, ihan -selkäpiitä karmii-. Hyvä, hyvä.
0   +1 +2
 
renegaderide 22.04.2009
SOAD-tyylinen kuiskauslaulu toimii hyvin. Englannin ääntämykseen vähän panosta niin toimii paremmin. Soundit on vähän mutaiset mutta niinhän ne demoilla tuppaa olemaan. Soittopuoli toimii parhaiten.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 07.04.2009
Tässäpä kunnon helmibiisi! Tulkaahan Kuopioon päin keikalle ja pian!
0   +1 +2
 
Paronie 05.04.2009
Hämyilyä aluksi, joka purkautuu hienosti ihan kelpo biisiksi. Ahdistava tunnelma mielestäni, päällekäyvä. Kokonaisuudessaan hyvä toteutus. jatkakaa...
0   +1 +2
 
9
Helmut Peijooni 03.04.2009
Mukavan rennolla meiningillä vedetty. Urut hyvä vaihtelu kitaravetoiseen meininkiin. Soundit ja miksaus kohillaan. Ja pätevää soittoa.
0   +1 +2
 
esw 02.04.2009
Kummallinen ja lätisevä yleissoundi häiritsee kuuntelua aluksi. Kaipaa hienosäätöä. Kasariteinikauhuleffojen viitoittamalla polulla tässä mennään tyylillisesti. Soundin kummallisuus sikseen, ihan asianmukaisesti soitettua ja esitettyä tämä pääosin on. Laulaja esiintyy välillä hieman epävarmasti, mutta yritystä ja potentiaalia on. Pituudeltaan sopiva eikä liian päällekäyvä - mitä mainiointa lopputekstimusiikkia.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 02.04.2009
Omaperäistä ainakin. Mukavaa, että joku yrittää tehdä muutakin kuin samaa vanhaa. Tämä kaipaa mahtipontisuutta ja suurta tuotantoa. Kappaleen teatraalisuus ei pääse Mikserin kontekstissa aivan oikeisiin mittasuhteisiin. Hyvä kuiteskii.
0   +1 +2
 
8
jounikka 02.04.2009
Kama oli sen verran stydiä, että melkein pääästin housuun, siis. Mut ei se mitään. Mulle tuli vaan jotkut humalaiset flashbackit tosta, tykkäsin uruista tosi paljon.
0   +1 +2
 
9
WAARLOORD 01.04.2009
saundit on hyvät, laulaja vetää hyvin ja soitto on tarkkaa. en osaa muuta sanoa :D
0   +1 +2
 
9
Fillari 01.04.2009
Mielenkiintoista, vaikka ei minun genreä. Ihan ok, raskasta mutta selkeää ja melodista. Biisiin sisällytetty paljoi yksityiskohtia. Tykkäsin myös noista rauhallisista kohdista. Osaavat tekijät.
0   +1 +2
 
8
Embio 23.03.2009
Laulu ei jostain syystä ihan täydellisesti uppoa biisiin. Joku efekti tai EQ siinä jotenki jättää sen pinnalliseksi. Ihan ok soitantaa, biisin alku oli parasta
0   +1 +2
 
9
Holic 22.03.2009
Biisin nimestä päätellen vain kymppi kelpaa. Ai tätä pitäisi kuunnellakin vai. Aika moniselitteistä materiaalia kerrassaan. Tuntuisi, että tämä on jotain electro gothic metallia. Eipä kannata kategorioida. Laulussa on muutes hyvä saundi tälläiseen spooky musaan. Ei nyt oikein tämä ukkeli ymmärrä teidän ajatuksenjuoksua. Biisi on kuitenkin hyvä. Soolon kun vielä saisi kuulla niin se olis kakkukestit. Taitavaa materiaalia.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Alku ennusti jotain häröä, mutta ei tämä lopulta ollutkaan mitään kovin alternativea. Tässä hienosti sekoiteltu rokkikitaraa, kasarimelodioita ja lauluja ja pahaenteistä urkua. Juuri nämä melodiankulut ovat hauskoja, välillä on juuri pirteämpää kasaria ja sitten taas siirrytään synkempään ja manalaisempaan melodiaan. Omaperäisyydestä isot plussat. Tässä ei kuitenkaan ollut mitään henkeäsalpaavia koukkuja, tai groovia joka pistää pään nytkymään hillittömästi.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Yleissoundi hieman tunkkainen mutta se ei menoa haittaa. Pellit on ajoittain sellaista kihinää. Vokaaleihin sopii hyvin tuo "kaksikerroksisuus" eli siis kaks soundiltaan erilaista stemmaa. Kaikinpuolin kuitenki mukavaa tarinointia tämä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
Zebhyr 14.03.2009
Varsin uskottavan kuuloinen ryhmä. Ammattitaitoa on kertynyt riittävästi julkaisukelpoisen musiikin tuottamiseen. Biisi itsessään on omanlaisensa kuuloinen.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
Hämyilyä. Hyvää laulantaa ja tunnelmaa. Soundeihin vielä lisää jerkkua niin johan lähtee.
0   +1 +2
 
rleinone 12.03.2009
Erehdyin melkein tuomitsemaan nimen perusteella. Mutta eihän tämä huono ollutkaan. Sävellyksenä tässä on erittäin hyviä oivalluksia, alusta ja väliosasta tuli mieleen Porcupine tree kovin.
Ei tämä kuitenkaan täysillä jysähdä, ehkä taitavan bändin kanssa esitettynä iskisikin.
0   +1 +2
 
7
kraku 09.03.2009
Alku kuulostaa mielenkiintoiselta ja lupaavalta. Vokaalit kuulostaa hyviltä.

Miksaus kuulostaa tosi oudolta: ääni kuulostaa kuin tulisi erittäin pienestä ja hiljaisesta kajarista missä ei ole lainkaan bassoja... :-/

Oli miten oli, biisin rakenne toimii kuin junan vessa (eli hyvin) ja sound design on mainiota.

Häiritsevä mixaus tiputti pisteitä roimasti. Olisin antanut tälle 8 tai 9 pistettä jos mixaus olisi paremmassa kunnossa.
0   +1 +2
 
Olppa 07.03.2009
Kappale sisältää mukavasti erilaisia osioita, jotka erottuvat toisistaan tarpeeksi. Lauluista pidän myös, etenkin tuplauksista. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kipale, joka ei turvaudu normaaleihin kappalerakenteisiin liikaa.
0   +1 +2
 
9
mulsson 06.03.2009
Mahtavaa settiä. Maaninen kappale joka jaksaa kyllä pitää mielenkiinnon loppuun asti. Soppaan oli heitetty ties mitä himmeleitä ja väliosia, mutta rakenteellisesti biisi kantoi loppuun asti. Soundipolitiikka voisi olla vähän tuhdimpikin, parhaimmillaan toimi kitarariffittelyssä.
0   +1 +2
 
8
Argyle 06.03.2009
Meno hyvä. Jos puhutaan revittelystä, niin laulupuolellakin sitä ois voinu toteuttaa. Nyt oli aika kuiskailua. Säkeistöön ois voinu hiukka rähjätä mukaan. Aika monenlaista osaa mukana, kun tuntuu ettei biisirakenteesta saa kauheasti kiinni. Aavemaisella tunnelmalla varustettu intro ja väliosa hiton hienoja. Väliosa toisaalta kirkkourkuineen on jotenkin melodiallisesti ihan liian hilpeä kokonaisuuteen nähden, ja laulullisesti hiukan epäpuhtaan kuuloinen.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 04.03.2009
Ihan loistavaa. Tässä on jotain maagista kyllä ilmassa, selittämätöntä. Todella hieno toteutus ja mikä on vielä hienompaa on nämä melodiat, varsinkin niin sanotussa kertosäkeessä Sometimes...jne... Säkeistöjenkin toteutus on hieno, varsinkin tuo "venytetty" laulu soinnusta toiseen, on todella upean kuuloista. Tähän ei kyllästy, ei sitten millään. Saundi maailma on todella onnistunut, varsinkin skitat rytmittää riffeillänsä kivasti. Siihen päälle tuo, niin biisiin sopiva tulkinta. Kyllä tässä timantin perässä ollaan. Mahtavaa olisi kuulla jonkun leffan yhteydessä. Genrestä en tiedä mitään, mutta todella ainutlaatuinen teos ja Josephinen riivaama, pakottaa aivoni myös fanittamaan.
0   +1 +2
 
10
Noitavainot 03.03.2009
Annoin sille sun samplepätkälle muistaakseni ysin tästä? Tai sitten en mitään, mut jännä kuulla vihdoin se mahdollinen kertis paikallansa. En mä oikeastaan kuvitellu sitä tohon kohtaan mutta hyvin pelaa. Nyt on munakasta mukana soundissa, ja hyvin on miksattu. Se välikohta lauluineen vähän kusee jaloille. Eikö siihen voinut enemmän panostaa? Osioita sinkoilee sinne tänne, hiljaista ja kovaa, kyllästyä ei ehdi.

Mielenkiinnolla odotan mitä vielä tulevaisuudessa irtoaa. Kyllä mä vetäsen kympin, koska sä parilla sharewareohjelmalla teet melkein yhtä hyvää jälkeä kuin muut kalliilla vehkeillä. Siinä täytyy saatana nyt olla jotain elämää suurempaa takana. Ja kusi nousee nyt päähän, plop.
0   +1 +2
 
zenri 01.03.2009
Ihan mielenkiintoinen viisu. Tässä on vähän sellaista kaupallista klangia, siinä hyvässä mielessä. Välillä meno on vähän horjuvan kuuloista, mutta onhan tämä omaperäisempää kuin suurin osa tästä peruskaurasta täällä. Ei ihan osuta napakymppiin, mutta ihan hyvää meininkiä kumminkin.
0   +1 +2
 
A-X 01.03.2009
Saundit on ainakin aika tuhnut. Rumpujen OH:t kaiken päällä, ja kitarat ym. jossain taustalla. Enemmän pintaan niitä niin potkisi kovempaa.
0   +1 +2
 
8
Musiikki-mies 12.08.2009
Todella erikoista musaa - hyvässä mielessä. Varsinkin alussa oli. Sitten muuttui perus-hevi-rokkikamaksi. Mutta silti kokonaisuutena ihan kasin arvoinen. Täysi kymppi olisi tupsahtanut, jos "erikoinen tunnelma" olisi säilytetty täysin loppuun saakka.
0   +1 +2
 
sikki-six 28.02.2009
Aikas ohut miksaus on tässä, alapäätä ei ole juurikaan. Muuten soundit ovat varsin selkeät. Diskantit ovat kyllä ylikorostuneet... Mukavaa kitararuttua ja tasokasta laulua, nice.
0   +1 +2
 
10
Dr.Groove 08.07.2009
Siistit ja terävät soundit ja biisi kulkee hyvin.
Biisi on melodisesti mielenkiintoinen, tässä riittää kiinnostavaa kuunneltavaa useampaankin kertaan.
Mukana on kuitenkin myös hyviä koukkuja ja riffejä, jotta biisi tarttuu jo ensi kuulemallakin.
Synkkä fiilis on maalattu tähän hyvin esille.
Rumpuja miksaisin hieman enemmään esille.
Oikein hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
7
Hillo-munkki 27.02.2009
Aika peruskamaa. Jotenkin toi laulu pilaa tän biisin. Huonosti miksattu vai miten? Loppuakohden biisi alkaa toimia paremmin ja paremmin.
0   +1 +2
 
10
daredevil 25.02.2009
Hauska biisi. Tuli mieleen joku tuollanen HIM 69eyes meininki. mutta ei kuitenkaan. Hyvä biisi!!!
0   +1 +2
 
8
Kallemania 25.02.2009
Laulut on sopivan kieronsoundista. Uruista plussaa. Tuntus että masteroitu aika alhaiselle äänenvoimakkuudelle. Ei tästä eka kuuntelulla kauheesti mieleen jäänyt, sellainen jännä tunnelma kuitenkin. Ehkä enemmän revittelyä ja joku kohokohta tähän jne.
0   +1 +2
 
pallomember 24.02.2009
Jännää Hard Rock horror -draamameininkiä Ozzyn ja Alice Cooperin hengessä. Kitarat vinkuu hienosti ja soundit on ku oppikirjoista kaikuja myöten. Laulu ei natsaa joka kohdasta ja paketti vähän kaipaa miksausta.
Pitää varmaan keretessä trekkailla tuo Dr. Cainin tarina muidenkin biisien osalta.
0   +1 +2
 
8
kake1962 24.02.2009
Tässä on panostettu osaamiseen ja että biisi kuulostaa hyvältä. Tukevista kitarasoundeista pidän eniten, muutenkin soundit ovat kohdallaan. Jännää on että vaikka juuri tällaista musiikkia ei niin välttämättä tulisi joka päivä kuunneltua, useampi kuuntelukerta antaa kerta kerralta enemmän ja sitä paremmalta se kuulostaa...
0   +1 +2
 
Black Dog 23.02.2009
Shamaanimaista alussa. Kitarat soivat hienosti ja mielenkiintoinen melodia kuoriutui esiin intron jälkeen. Kappaleessa tuntuu olevan monia osia, jotka ovat liitetty hyvin yhteen.
0   +1 +2
 
10
Dexteri 21.02.2009
Varsin mielyttävästi olette osaneet yhdistää eri tyylejä keskenään....Tässä on mielenkiintoisia elementtejä niin paljon, etten ryhdy erittelemään niitä. Loistava kappale ja sillä siisti.
0   +1 +2
 
GxBx 20.02.2009
kivasti lähtee kitaroinnil käyntiin ja puhetta tulee, eiku se oliki laulua :_:_:_: on aika uhkaava tunnelma ja soundit on vähä kellaritasoo. mut vokalisointi on aika gay sillai jos tiiät ::D:D:D:D::DD mut ei mitää vikaa, meen nussimaan :D:D mut jatkakaa samaan malliin ja jos kiinnostaa ruotsinkielinen gospelcybergrind nii tsekkaas www.mikseri.net/ubb :_:_:_:_ : )
0   +1 +2
 
Ei kolahtanut..mutta se johtunee minun musiikki maustani
0   +1 +2
 
Begemot 19.02.2009
Oikeastaan ihan hyvän kuuloista musaa. Ei suoraan tule mitään genreä tai artistia mieleen, ja se on jo itsessään suuri saavutus. Sopivassa suhteessa melodisuutta ja häröilyä. Välillä ehkä kuulostaa hieman että on tehty kovalevyn avulla, mutta ei kai kaikkien biisien tarvitsekkaan olla leirinuotiota varten. Laulusuoritus ja äänitys oli ihan ok-tasoa. Mutta kaiken kaikkiaan hyvän kuulonen biisi!
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 19.02.2009
Tässä biisissä on kyllä jonkinlaista munaa. Kertosäe ja nuo crashit ehkä hieman latistivat muuten onnistunutta biisiä.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 18.02.2009
Täähän kuulostaa hyvältä. Alku ei jostain syystä uponnut meikäläiseen, mutta kyllä se fiilis vaan sieltä löytyi. Hieno!
0   +1 +2
 
10
Rock-hullu 18.02.2009
Aivan mahtava tunnelma ja sanat! ;>
0   +1 +2
 
Rehvake 18.02.2009
Ekaksi tulee mieleen että onpa omituiset soundit, hieman yläkireät. Mutta biisi on itsessään todella mielenkiintoista kuultavaa kaikkine vaihdoksineen. Laulu kuulostaa suurimmalta osin ihan hyvältä. Vähän tasapainoisemman miksauksen tähän toivoisi, lisää bassoa ja alakeskiääntä mukaan.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 22.02.2009
Biisi on mukavan omaperäinen ja sellainen sopivasti sähköistetty. Vokalisointikin mukavasti hiukan Alice >Cooperin hengessä.
0   +1 +2
 
Kongir 15.08.2009
Sopisi hyvin johonkin radioon. "Voodookama" brandina se ei kuitenkaan liiemmin möisi. Hyvät saundit ja laulu.
0   +1 +2
 
Maxhine 23.02.2009
Onko tää soitettu ite vai tehty koneella vai mitä? Rummut on ainakin saatanan pienellä ja muutenkin kauheen kevyen kuuloista. Muuten ihan uskottavan kuuloista outoilua.
0   +1 +2
 
axismundi 08.06.2009
Bändin nimestä plussa. Pitkästä aikaa kommenttiringissä tulee vastaan bändi, jolla on edes jonkinlaista taiteellista kunnianhimoa, mutta joka ei silti vajoa tekemään mitään merkityksetöntä kikkailua eikä tekotaidetta. Mielenkiintoista ja tarttuvaa.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 23.06.2009
Mukavan mystistä kamaa. Kivasti rokkaa, mut välillä tuntuu, että sitä pidätellään vähän, siis selasta rokkauksen riemua. Jotenkin tulee vähän tunkkanen fiilis. Mutta silti oikein mainio kappale.
0   +1 +2
 
Mukelo 13.03.2009
En mä näitä nu-metal vaikutteisia jaksa enää kuunnella. Menny se aika. Oon aika turha kommentoija tässä biisissä. Ei helvetti, kirjotan samalla kun biisi menee eteenpäin. Tässähän on hauskoja elementtejä. Tulee Alice on Chains mieleen myös. Täähän onkin kivaa :) Intro heitti mut vähän väärään suuntaan :) Oon nyt 2 min kohdalla. Hyvin tää on tuotettu. Ja mikserissä kikkailette vielä silti. On varmaan teilläkin puuduttavaa kommentoida muiden biisejä. Mietin vähän että miltä kuulostaa livenä. Oikeestaan melkeen parasta mitä on tullu vastaan täällä ringissä nyt. Mutta semmonen surullinen tosiasia valtaa mielen että vaikka biisistä löytyy toimivia kaupallisia elementtejä, paketti ei ole sellainen. Tuo ihan vaan sen takia, jos rahaa haluatte musiikilla takoa. Minä en henk.koht. slellaisesta välitä. Olen kännissä. Puhun totta :)
0   +1 +2
 
Snacke 02.03.2009
laulussa hauskaa tuplailua, kiva efekti. muutenkin soitinnus on mielenkiintoinen ja kappale monipuolinen.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 25.03.2009
Oikein hieno tunnelma biisissä.... tosiaan jotain voodoo kamaa.. Mut ei ole tarpeeksi koukkuisa pitääkseen otteessaan loppuun asti...
0   +1 +2
 
9
normday 08.08.2009
Tämä biisi oli kokonaisuudessaan keskivertoa huomattavasti parempi, vaikka laulusta tuleekin liikaa mieleen esim. Hanoi Rocks. Pääkitarariffi oli nerokas. Särösoundi nostatti kokonaissaldoa edelleen, koska se oli messevän rouhea. Joistakin "horror-kohdista" tuli positiivisena yllärinä mieleen vanha kunnon King Diamond. Miinuksena: skebasooloa odottelin koko ajan. Pienellä hiomisella tämä olisi taattua hittikamaa!
0   +1 +2
 
rene 08.08.2009
Stemma on biisin toimivin osa. Biisissä on hyvä voodoo-fiilis. Dynamiikkaa on saatu mukaan myös hienosti.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 12.08.2009
Vähän riipivän diskanttinen pläjäys. Onkohan middle-nappi vahingossa pyörähtänyt liian alas..? Biisi itsessään on kyllä ihan mielenkiintoinen. Kunnolla tuotettuna tämän kyllä kuuntelisi uudestaankin!
0   +1 +2
 
mojoswing 03.06.2009
Piristävän erillainen, säe toimii hiton hyvin. Suorempi kertosäeosuus(?) vois olla mahtipontisempi, tai jotenkin enemmän ponnetta siihen. Lauluja on selvästikkin mietitty
0   +1 +2
 
Transparent 22.02.2009
Aika jännä laulutouhu. Kuuntelua häiritsi kokonaisuuden kannalta hieman se, että laulu oli paljon kovemmalla suhteessa muuhun. Joissain kohdissa arat puhtaat laulut kostautuvat nuotinvieruksina. Revittelyä vielä vaan roimasti enemmän etenkin siihen lauluun, niin ei tule niin tasapaksua.
0   +1 +2
 
pertsa109 04.06.2009
Mielenkiintoista musaa ja laulu vois toimia vähän korkeammallakin jos vaan muuten tähän tyylilajiin sopii.
0   +1 +2
 
mustalitku 09.07.2009
Mielenkiintoisen kuuloista! Paljon erillaisia elementtejä, mutta lopputulos kuulostaa silti yhtenäiseltä. Kokonaisuus hyvin vedetty!
0   +1 +2
 
ratpatbat 23.04.2009
Bändin nimen assosioin suureen Zappaan. Alku pelotti et nyt tulee taas jotain valtavirtaheavya, mut iloinen yllätys oli vastassa ku ajauduttiin ikäänkuin Bowien maahan. Mielenkiintoinen biisi, sattuu ja tapahtuu. Kuuntelen vielä uusix (josko se siitä avautuis) vaikka soundit oli häiritsevät
0   +1 +2
 
Damage1994 18.08.2009
Joo, voodoo-kamaahan tässä kuunnellaan. Genre: Voodoo-rock =)!
0   +1 +2
 
10
bleedy 14.05.2009
Alku on aivan mahtava! :D Potkaisee hyvin liikkeelle ja säilyttää kuunneltavuutensa hyvin loppuun asti kaikkine vaihteluineen. En näin äkkiseltään keksi miten tästä paremman saisi..!? Tuo pieni rosoisuus saundeissa ja miksauksessa tuo mielestäni vaan lisäväriä piisiin. Tänään 10, useammalla kuuntelulla voi löytyä jo jotain kritiikkiäkin :D
0   +1 +2
 
marccus 20.03.2009
Omaperäistä ja kokeilevaa tavaraa, itse luokittelisin tämän progeksi.Tunnelma on kautta linjan mukaansa tempaava.
0   +1 +2
 
9
Needless 09.04.2009
Aika soivaa voodookamaa laulu toimii ja soitto onnistuu...
0   +1 +2
 
7
Akeli 23.02.2009
Kiva kun tulee tätä kommenttiringissä. Pakottaa olemaan antamatta huonoja numeroita, ellei halua vielä huonompia omalle projektilleen. Anyway, sitten tähän itse biisiin. Ihan jees soundit tällä kertaa, mikään ei erityisemmin vituta. Laulukin toimii paremmin kuin aikaisemmassa tuotannossa. Gertzi nyt ei ollut kyllä kovin tarttuva, mutta ei voi mitään. Ihan siisti välihomma tuli kitarasta, mutta sen jälkeisen vokaalihäsmäkän merkitys jäi vähän hämärän peittoon. Keskimäärin siis kuitenkin hyvä kappale. Jotain hitimpää ja tarttuvaa olisi ehkä kaivannut numeroa nostamaan, mutta meni se näinkin.
0   +1 +2
 
7
rml 07.08.2009
Mr.bunglemainen intro oli loisto. Sen jälkeen tulee hitusen läsähtämäinen fiilis, muutama riffi saa "hetken" tuntua ilmoille.
0   +1 +2
 
9
Kukkajumala 23.02.2009
Helvetin siisti intro. Kitarat ja rummut jotenkin ihmeellisesti taustalla. Kuulostaa siltä että ne olis äänitetty suoraan jostain radiosta ja sen jälkeen vedetty loput soittimet päälle. Tykkään laulajan äänestä. Biisi on aika kunnianhimoista ja poukkoilevaa osastoa. Kertsi jotenkin vaan ontuu tosi pahasti. Sääli että saundit ovat näin ihmeelliset. Hyvillä saundeilla iskis muhun nimittäin ihan helvetin kovaa. Tälläisenäänkin saatte komian numero ysin ja uuden fanin! Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 18.08.2009
Tämä suorastaan nostaa kylmät väreet selkään ja hyvä niin.. Hyvän biisin merkki..
0   +1 +2
 
fluffyband 17.03.2009
Mielenkiintoinen ja mukavan monipuolinen kappale. Hyvää fiilistelyä löytyy. Olisi ehkä kaivannut hiukan tujumpaa miksausta/masterointia, mutta kappaleena selkeästi hyvä.
0   +1 +2
 
Artturi 20.03.2009
Kuunnelkaa vähemmän king diamondia. Laulusta sitä ei huomaa, muuten kyllä.
0   +1 +2
 
SirKeke 25.03.2009
Biisinä ihan kuunneltava, ei ihan ominta kamaa mutta kuuntelen varmaan joskus uudestaankin. Miksaus miellytti korvaa, varsinkin kitarat oli hyvin istutettu soundimaailmaan. Konemaiset rumpusoundit häiritsivät vähän mutta muuten hyvän kuulosta.
0   +1 +2