Niitä virheitä Ft. Luntti

Flore

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
SiNii 10.05.2009
10 projekti.. tässä hienoo ja asiaa. erikoinen kertsi mutta kyllä menee hienosti.. latasin tän hommelin. ja sanon että tulee kuunneltua. thänks musasta jota oot ajan kanssa jaksanut valmistaa-
0   +1 +2
 
8
95rabbari95 29.01.2009
ihan ok ...
yeahh yeahh :D
0   +1 +2
 
W@RM 24.01.2009
Ite trance ystävä et sen mukaan kommentit:)

kaunis biisi, hyvä sanoma biisissä. Aika perus mikseritason kauraahan tämä on, vähän toistaa itseään koko ajan. Kertomus on kyl hyvä, onkohan mahollisesti oma kohtainen kertomus? Tuo anteeks voksu särähtää vähän korvaan. Muuten ihan ok tasoa biisi kokonaisuudessaan. Miksaus puoleen pientä hieno säätöä nii avot! :)

-area51-
0   +1 +2
 
10
Luntti 23.01.2009
kyl jäbä veti vitun hyvin ja lepposa meininki oli.
sun paras veto ehdottomasti.

-luntti
0   +1 +2
 
Ainty 24.01.2009
Okei.

Verset on aika perus tasoo molemmilla, mutta tässä sulla flore on kyl jo vähä kehittyneempi flow ku siin edellisessä mutta kuitenkin tästä löytyy niitä samoja puutteita kun siitä toisestakin mistä puhuttiin.
Lisäks miksauksissa on tehty just se amatöörivirhe että välillä tuplaukset ei oo kohdillaan versejen kans mikä saa biisin kuulostaan tosi alottelijamaiselta.
Kertsin laulut taas kuulostaa siltä että niille ei oikeen oo osattu tehdä mitään/ jaksettu ja jätetty miksaamatta melkein kokonaan.

Tää on tämmönen biisi ja räppäystyyli mitä löytyy jokapuolelta ja sen takii kannattaakin yrittää kehittää jotain omaperäsempää/ ainakin yrittää kertoa aihe omaperäsesti mistä kirjottaa. Sama ton flown kanssa, hinkkaa sitä oman näköseks ja koita löytää se oma tyylis koska tällä hetkellä tää ei eroo millään tasolla oikeestaan perus 16v mikseriämseistä jotka on jonkun vuoden kirjotellu.
Voit julkasta biisejä jotka on keskeneräsiä/ jossa aiheet on tosi kliseisiä ja vanhoja jotka kaikki on kuullu tai sitte voit julkasta seuraavaks biisin joka on jotain ihan uutta tyyliltään:D

Ja jos sen takia julkaset näitä että saat jotain rakentavaa palautetta biiseilles niin mikserissä niin ei tuu koskaan käymään. Täällä on ihmisiä jotka kuuntelee räppiä tasan sen takia et se on räppiä ja "VITUN JEES", mutta monella kommentoijalla ei oo oikeesti mitään käryä siitä mitä nykypäivänä vaatii että susta oikeesti porukka alkaa pitään ja se on se OMAPERÄSYYS :)

Ois vielki sanottavaa mut pitää viedä tyttöystävä öihin. ADIOS!
0   +1 +2
 
Ainty 24.01.2009
hahaha öihin :D:D

Töihin.
0   +1 +2
 
JouGGis 24.01.2009
Yhdyn kyllä täysin jeren kommenttiin, kannattaa kelailla just noita pointteja mitä tos ylhääl mainitaan. Nimenomaan oma peräisyys et pystyy loppujen lopuks erottuu joukosta ja flow nyt tulee kokemuksen ja harjottelun myötä mut oli siinäkin tosiaan tapahtunu florel kehityst aiempaan verrattuna. Mut se mistä meiksi diggas täs tosi paljon ni oli sanat, koska pystyn samaistuu tällä hetkellä jokaiseen sanaan...mut niihin lisää metaforia viel sit tulevaisuudes ni uskon et varmasti hyvä tulee, eikä tääkään paha :)
0   +1 +2
 
9
musafani123 24.01.2009
hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
sannaz 24.01.2009
Oli pakko tulla kuuntelee, ku eile tästä puhuit :)
Tausta iha lepposa.
Molemmil ihan hyvät setit. Sanat jeppisjee.
Flore kehittyny, mut jotenkin tökkii vieläki hassusti.
Ehkäpä sovellukseen ja tyyliin yleensäkin vois panostaa.
Luntti vetää perusvarmasti. Jeje.
Kertsi sinänsä siisti, mut miksaus kuulostaa jotenkin keskeneräselt.
Olis ehkä voinu olla kaikuu tms jotai juttuu, vähä tyhjänkuulonen.
Ei kai muuta, on tää kasin arvonen kipale.
Lisää vaan!

-sana
0   +1 +2
 
8
lepposaa settii.. semmost helvetin mukavaa kuunneltavaa, jos on ollut joitain rasittavii päivii.. sulaa noi sanat mieleen... : DD hyvin kirjoittu!

Jatka samaanmalliin"pAllIIn" tsoukki.
'
0   +1 +2