Dija Wu

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
hienoa
0   +1 +2
 
9
Outset 21.05.2009
JEH! Täällä taas pitkästä aikaa yrittää meikäläinenkin kommentoida sentään jotain! :))

Lähtee hienosti liikenteeseen, basari on iskevä, perinteisen napakka ja hyvä saundi on siinä, mukavasti on perkussiota ja looppia taustalla, mahtavasti rullaa eteenpäin ja on käytetty tunnelmaaluovia hienoja efektejäkin. Tosi hyvä alku, hyvin rullaa ja mielenkiintoisia soundeja ja jippoja siellä sun täällä. Suorastaan jotenkin eksoottinen tunnelma, kun breakdown tulee kehiin. Ois tosin ehkä odottanut melodialta enemmän sitten jatkossa, melodia ei tosiaan tällä kertaa niin paljon iske, niinkuin tuolla ylempänä jo onkin mainittu. Melodian idea ja kulku on sinällään ihan perushyvä, mutta siihen se sitten jääkin. Ja tuon leadin riffi on niin perinteinen, että se ei jaksa iskeä kovinkaan paljoa. Jotain koukkua ja kikkailua enemmänkin ehkä kehiin, tällaisenaan tuo melodiaosasto jää niin perusmeiningiksi, josta ei saa irti mitään sellaista repäsevää ja mahtavaa. Perusidealtaan hyvä ja toimiva biisi, mutta puuttuu jotain, mistä ottaa kiinni ja repiä oikeen kunnolla! ;-) Muutenkin biisi omasta mielestäni ihan perustoimiva, miksaus on ihan hyvässä kunnossa jne jne, ei tästä sikäli moittimista löydy vaikka yrittäisi löytääkin! ;)

Hyvä biisi, mutta ei yllä ihan jätkän entisten rallien tasolle, pääsyynä siihen varmaan juuri tuo melodian energian puutteellisuus ja koko biisin ajan vaikuttava perusmeininki, ei oikein pääse tositoimiin missään vaiheessa, vaikka hiukan odottaiskin sitä. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.03.2009
Kas! Olen ollut kyllä pitkään täältä poissa, kun nyt vasta huomasin tän sun uuden biisin. Piti laittaa heti soimaan ja samalla mietin, että miksi en voisi kommentoida kun kuuntelemaan tulin.

Hyvältä kuulostaa komppi, kaikki tuntuisi olevan balanssissa. Hienosti starttaa megalomaanisen reverbin kanssa bassline. Hiukan kliininen on tuo bassline, mutta laadukkaasti kuitenkin miksattu pakettiin.

Soundit on pääosin erittäin laadukkaita ja hyvin toteutettu. Rakenteellisesti menee vamoja linjoja pitkin, mutta hiukan häiritsee vähän mielikuvitukseton melodialinja. Bassline vetää melodisesti hyvää linjaa, mutta ehkä päämelodiat hyväilee liikaa tuon alapään kanssa. Kaipaisi joitain erilaisia sointukulkuja, että nappaisi 100% hyvin.

Bisi toimii erinomaisesti, mutta ehkä tuo ainoa pieni kompastuskivi on tämä biisin ennalta-arvattavuus. Vähän liian varmoilla jäillä kävellään.

Hienoa kuitenkin, että pitkästä aikaa on ollut sulla motivaatiota tehdä uusia biisejä. Itsellä on vähän jäässä omat projektit, mutta saa nähdä mitä kevät tuo tullessaan.

Pidin kyllä tästä biisistä pienistä narinoista huolimatta. Tekninen toteutus joskus pelastaa todella paljon ja siitä en osaa sanoa mitään moitteita.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 04.01.2009
Laatu kuuluu jo alussa. Hyvä rumpujen toteutus, tykkään paljon, ja tässä tuo perusmeininki on enemmän kuin paikallaan. Basso aika laihan kuuloinen, linja kuitenkin pelaa.

Melodialinja ok, mutta oikeastaan aika käytetty tuo sointukulun lasku tuolla tyylillä. Ei herätä loppujen lopuksi innostusta, vaikka soundit ovat kuosissa.

Rakenteeltaan biisi on niin kuin sen pitääkin. Kokonaisuus ei ollut ihan niin hyvä, kuin alku antoi odottaa. Tuotannossa ei juuri vikoja, mutta melodialinja oli aika tylsää kuultavaa. Itselle tästä ei juuri löydy mitään koukuttavaa tai päähänpainuvaa elementtiä. Perushyvä suoritus.
0   +1 +2
 
9
T-Sync 22.12.2008
Jeh. Kyl tässon paketti mukavasti kasassa. Melodiat on aika perus, mut toimii meikäläiselle ihan hyvin. sahaukset kuulostaa taatulta laadulta. Toi arppi on ehkä biisis parasta, tosi hyvin toimii edeleenki. Pientä nurinaaki vois viljellä, biitti ei toimi ihan yhtä hyvin ku melodiapuoli, Basari laahaa pikkuisen, ja clappia ois voinu ehk viel vähä liiskata tiukemmin kiinni tohon basariin.. ainaha sitä kaikkee tosin vois tehdä. Ei näinkään haittaa kuuntelua mitenkään suuremmin. Tosiaa ihan piristävää pitkäst aikaa kuulla jampalta myös ihan rehtiä trancea. pitää myöntää ettei trance meikäläisellekään enää kolahda ihan yhtä kovasti kuin kunnon house. Taloa sen olla pitää. Mut jees. hyvä saada acrobiten puoleltaki taas jotain uutta popitettavaa. Toi arppi on jotain sellast soundiltaan mitä kuulis mielellää enempiki. Mä lopetan selittämisen.
0   +1 +2