Gazing thru the window whilst the space goes by

Oriomyth

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Haava 07.05.2009
Ihan vitun perseestä tuo intro. Paska saundi ja tyulsä melodia. Komppi on vielä sitökin paskempi. Oikeastaan ihan totaalisen perseestä koko biisi. Vitun väkistelyä ja värkyttyä. Tekisipä mieleni mennä kanalaan tai jotain. Saatanan vitun ärsyttävä biisi. Kivoja "StarControl II"-melodioia leijailmassa maassa jossa KUKAAN ei osaa tehdä rumpubiittiä ja kaikilla on ADHD tai kaksi. Nyt vituttaa jo niin paljon että pää räjähtää. kenköhän idiootin idea oli pitää tämä somaan vielä taustalle lopullista kommenttia varten? Jonkun SAATANAN ääliön varmasti.

Parasta tässä biisissä on se kun se loppu. Älyttömän taitavaa "haavalta menee hermot"-musiikkia. Tämä on vaan jotain jota en ymmärrä. Ehkä jos aloittaisin vetämään Ritalinia vaikka ADHD diagnoosi puuttukin, niin se saattaisi auttaa ja päätää minut tämän kappaleen tasolle. Nyt tämä kiitää korkealta päänyli. En sitten tiedä onko se hyvä vai huono, mutta minä en vaan tajua.

Kasi tulee. Ehkä kasi plus voisi olla osuvin.
+2   +1 +2
 
9
Akeli 12.02.2009
Hyväntuulinen ja mukava biisi. Jaksaa yllättää vähän joka nurkan kohdalla :)
0   +1 +2
 
zenri 27.01.2009
Juu. No kyllähän tämä sopisi jonkinlaisen visuaalisen annin taustoittajaksi ainakin. Biisistä on vähän hankala saada kiinni ja soundipuoli on omaan korvaani turhan digiä.
0   +1 +2
 
8
Borborygmia 23.12.2008
Tästä pidin enemmän. Varsinkin introsta ja koko biisin rummuista.

Kai tämän jonkinlaiseksi psykedeliaksi voisi luokitella,,,
0   +1 +2
 
Dexteri 14.12.2008
Kokeelista ja technoo sekoittava pakkaus.. Ei yhtään hassumpaa, kun ottaa huomioon, että en juurikaan ole kyseisten musalajien ystävä.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 13.12.2008
Hmm..elektroniikkapoppivarokkivahan tämä on...menee mukavasti taustamusana!
0   +1 +2