Kertojat

INKA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Sinus 10.12.2008
Sävellyksenä erittäin onnistunut ja tollanen eteerinen fiilishän tossa on. Mie tykkään! Ainut mikä ongelma, jos sen haluaa sellaisena katsoa on se, että laulu ei tarjoa mitään uutta. Aika tollanen perusääni. Mut minua ärsyttää aina tollanen outo koukerointi äänen kanssa. En tiiä miksi mut kertsistä tulee mieleen siinä ekoilla soinnuilla Tehosekoittimen valonkantaja biisi. Odottaa koko aika, että sieltä tulee se heeeeeeeeeeeiiiiiiii valonkantaja. Mut paskapuheet sikseen. Biisi on onnistunut! Omaperättömän laulun takia saatte 8!
0   +1 +2
 
9
Mileyy^^^ 04.12.2008
hyvää settiä :)))
0   +1 +2
 
9
zargo_hellfuzz 11.02.2009
Hieno fiilis biisissä! Erityisesti kertsi on komee sävellykseltään, mutta niinkun tossa jotkut onkin jo todennu niin laulumelodioilta vois ehkä oottaa jotain suurempaakin. Mutta tosiaan, fiilis on kaikki!
0   +1 +2
 
9
No tiettyä samanlaista kipaleessa on kuin tulenkantajassa, mutta se ei minua häiritse yhtään. Minäkin kyllä odotin jotain räjäyttävää tuohon kertsiin, mutta se rauhallisuus sopii kyllä tähän erittäin hyvin kun tätä kuuuntelee etiäpäin. Liika örvellys veisi piisiltä tämän ihanan harmonian. Tätä mieltä olen MÄ.
Hieno veto, tosiaankin.
0   +1 +2