Pettymys

Kuoleman reitti

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
Yadas 20.02.2009
odotellessa sitä parempaa :)
0   +1 +2
 
5
Dragoneon 18.11.2008
Terve ja ensinnäkin kiitos faniutumisesta. Harmi vain, että tämä kommentti tulee olemaan suora ja armoton. Jos tuntuu, että pelottaa ei ehkä kannata lukea...

Ensinnäkin hyvä ihminen hanki joku OIKEA mikki, jos rappia aiot tehdä!
Lisäksi joku sampler-softa tai vastaava, missä voit jakaa rappisi usealle eri raidalle, ei kato tarvi henkeen ja vereen yrittää saada kaikkea mahtumaan yhdelle raidalle.

Biisi itsessään... huhhuh, no johtuen mikistä ja laitteiston puuttumisesta äänentaso on todellakin (niinkuin tuossa profiilissa varoittelit) Live-Hotmail -luokkaa. Heti kun löydät itsellesi softaa tai (aika pienellä todennäköisyydellä) hardwarea, ala heti opettelemaan ekvalisaattorin, kompressorin yms. efektien käyttöä. Niillä saat vielä ihmeitä aikaan. Rapin lisäksi biitti tuntui olevan viimeistelemätön, tai ainakin liian hiljaisella. Tosin tässä taas tulee rap-kanavan täyteenpakkaaminen esille.

Mitä muuta... aivan, eli itse rap. No, ainakin huomaa ettet ole sitä paljon tehnyt. Mutta ei kannata luovuttaa, kaikki lähtee pohjalta liikenteeseen. Vaikka itse en rappia hallitse sen kummemmin, voisin ehdottaa RENTOUTUMISTA! Hyvien biisien taustalla on niiden läpikäyminen useampaan otteeseen ja ennen kaikkea niistä oppiminen. Flow on olematon (vaatii treenausta, keksi itsellesi luonnollinen tapa rapata. Vahvat tunnetilat on parhaita itsensä löytämiseen ja nirvanan saavuttamiseen :)), lyriikat on huonosti rakennettu biisipohjaan. Tulee pakosta taukoja joihin haluaisi täytettä (oli ne sitten lisää lyriikoita tai huutoja yms.)

Joten tällaiseen novelliin onkin hyvä päättää biisisi ensimmäinen arviointi.

Pakko antaa kuitenkin positiivista palautetta yrittämisestä ja biisistä netissä.

Uskalla ja jaksa jatkaa.

Tsemppiä ens biisiä odotellessa.

Ile
0   +1 +2