Sleepless in Dresden

Doc and Lena Selyanina

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

hieno virsi
0   +1 +2
 
10
Avasin tämän musiikkiteoksen kautta jonkun tuntemattoman henkilön elämänkirjan ja pääsin tutustumaan aivan vieraaseen ihmiseen.

Elämänkaarellinen tarina nousee vahvana, hyvin elettynä, toki tuiskuja ja murheenlaaksoissa kulkemisia on hänellä ollut, mutta ilolla kertoo monista asioista, joita oli tapahtunut hänelle. Jostain syystä miellän tämän vainajan jäämistöstä löydetyksi päiväkirjaksi, joka on niin paksu, että sitä on pakko pidellä pöydällä selatessaan sen kiekuraisella käsialalla kirjoitettua tarinaa, päivä päivältä viisaampia tekstejään.

Ihastuttavaa kerrontaa, hyvin paljon kellastuneita valokuvia, kollektiivisia muistoja vilahtelee silmieni edessä. Hymyjä, pelkoa, mutta ennen kaikkea onnea ja syvää rauhaa sekä rakkautta on tämä kuvittellinen henkilö kokenut pitkän elämänsä aikana.

Tämä on uskomatonta, kuinka jokainen biisi tuo jotain hyvin ainutlaatuista ja syvää kokemuksellisuutta musiikillisen nautinnon lisäksi.

Hmm, jollain lailla nousee mieleeni, että tämän henkilön jälkeläiset elävät tässä ajassa ja kertovat tätä tarinaa kukin tavallaan.

Erittäin kaunis kunnianosoitus elämälle tämä teos.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 05.11.2008
Meditatiivinen teos .............kaunista....soljuvaa....hyvin terapeuttinen kokemus ...kiitos
0   +1 +2