The Ghost of Dr. Cain

Zomby Woof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
maaninen 31.07.2009
King Diamond kieltämättä tuli mieleen. Ei ehkä kannattas laulaa noita korkeita kiekuja, kun sun vahvuus on tuolla matalammissa äänissä. Hyvä biisi tämäkin, vaikka Black Catistä enemmän pidinkin.
+2   +1 +2
 
A-X 07.02.2009
Saundit ovat ihan toimivat tähän biisiin, vaikka en itse niistä hirveästi välitäkkään. Laulussa on kuitenkin liikaa kaikua, vaikka näihin saundeihin sitä sopiikin suht paljon. Kyllä tää kuulostaa ihan hienolta, mutta mitään ei kyllä oikein jää päähän. Vähän vähemmän kaikua ja mielenkiinoisempia biisejä niin voisin oikeasti jopa pitääkin tästä.
+2   +1 +2
 
Black Dog 05.02.2009
Taustat kuulostaa hyvältä! Kappaleen osiot toimii, ehkä laulun yhteisstemmoissa pientä skarppaamista. Masteroinnissa/ääniraitojen käsittelyssä valittu/korostettu vahvasti tiettyjä taajuuksia.
Sävellyksenä toimiva. Right!
0   +1 +2
 
ahjteam 01.02.2009
Biisi ihan ok, mutta siitä puuttui "se jokin" jonka takia haluaisin kuunnella sen uudestaan. Lisäksi vokaaliefektit häiritsivät aika paljon musiikkielämystä. Enemmän kuivia vokaaleita pintaan jatkossa.
0   +1 +2
 
Toni Solo 28.01.2009
Erikoinen esitys, 69eyes-vaikutteista kummitus-gootti-metallia ja vieläpä aika melodista. Vaikka soundit olivat vähän utuiset, niin itse kappale ja sävellys kuulostivat hyvältä. P.S. Upea "levynkansi" tässä biisissä.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 28.01.2009
Nyt en oikein tiedä mitä tästä sanois. Hieman vaivautunut olo kun mieleen tulee kaikki Europet ja Blue Öyster Cultit ja mitä näitä nyt on. Laulut on ihan puuroa, joka on aika iso miinus...
0   +1 +2
 
6
Zagaar 22.01.2009
Ihan jees intro. Miksi laulussa on noin saatanasti kaikua, peitelläänkö sillä keskinkertaista laulantaa? Tossa 1:35 lähteny soolokohta on ihan kivan kuulonen. Tilutussoolo on taas ihan yhdentekevä, mutta noi melodisemmat osuudet on paljon parempia. Kaikki laulukohdat on mun mielestä sävellyksellisesti aika heikkoja. Instrumenttikohdat on paljon miellyttävämpää kuunneltavaa ja niiden ansiosta tulee 5 sijasta 6
0   +1 +2
 
7
ehkäisy 22.01.2009
Nyt jää biisin punainen lanka huomaamatta. Mutta ainakin hämmentää toisin kuin useimmat mikseri-bändit. Plussaa 'levoton tuhkimo' -rumpupätkästä, ja kummallisesta falsetista.
0   +1 +2
 
10
Noitavainot 21.01.2009
no terve, tässä sitä sitten kommentoidaan. Soundeista en valita, demohan tässä on kyseessä. Sävellys on aikamoinen massiivinen teos. Mikserinetin tasolla aika kärjessä. Tulihan tätä luukutettua jo pari kuukautta ennen kommentoitiakin ;)
0   +1 +2
 
5
anttivaan 21.01.2009
Soundit ovat jotenkin irrallisen kuulosia. Synat pomppaa ihan liikaa erilleen muusta. Virppa on raivostuttavan kasarin kuulonen ja aivan liian isolla. Basarisoundissa häiritsee miten alakerta välillä häviää. Pellit ovat aivan liian konerumpujen kuuloset. Varsinkin joka käsitykseni mukaan haikka yrittää olla.
Lauluista ei tahdo saada mitään selvää. Osittain vokaalit jäävät virpan jalkoihin, mutta pääsääntöisesti laulajan lähtösoundista tai huonosta mikityksestä johtuen laulu kuulostaa epäselvältä. Kaiut eivät auta yhtään asiaa. Laulusoundia jos saisi vähän enemmän naamalle, niin siitä olisi helppo tehdä eteerimpää ja häilyvämpää kaiuilla. Kannattaa kokeilla leikata kaiusta keskiääntä, alapäätä ja ylämiddleä vähän pois niin ne eivät ehkä ihan niin paljoa sotkisi. Helpommalla toki pääsee kun laulun soundi on alkujaan hyvä niin siihen voi jopa saada kaiut toimimaan. Särötetyt vokaalit toimisi varmasti paremmin ilman säröä tai ainakin lievemmällä määrällä sitä. Kannattaisi kokeilla vokaaliraidan kopioimista toiseksi raidaksi ja särön laittamista siihen.
Sävellyksenä biisi on aika peruskauraa ainakin näin kun vokaalimelodiatkin hukkuivat jonnekin.
0   +1 +2
 
Rehvake 20.01.2009
Vokaalit hukkuvat kaikuineen aika rajusti taustaan. Hienotunnelmainen kappale kuitenkin ja tuotannollisesti mielenkiintoisen kuuloinen. Maukkaat soundit irronneet fenderin pöntöstä!
0   +1 +2
 
Snacke 20.01.2009
pelkorokkia tyylikkäällä kitaratyöskentelyllä 80-luvulle sortuen

en tunne ilmeistä esikuvaa king diamondia millään tavalla, mutta ilmeisesti hänen tuotannostaan on napattu tämä kummitusmainen tuplaustekniikka. kaikua ja tuplausta onkin käytetty tehokkaasti ja runsaasti. kappaleena tuote on melodinen, joskin erikoiset soundit haittaavat hieman kokonaisuudden hahmottamista. kappaleen rakenne vaikuttaa ammattimaiselta, mutta sanoista en saa selvää.

**
0   +1 +2
 
axismundi 19.01.2009
Olenkohan ennenkin kommentoinut tätä bändiä, koska vanhana Zappa-diggarina bändin nimi toi heti saihkettä allekirjoittaneen silmään. Toisaalta, heti ku biisi alkoi säihke sammui. Lauluista ei saa mitään selvää, yleissaundi on niin hullun kasari, että rupesin näkemään sinisiä neon-valoja. Biisikin on jotenkin liian iskelmämäinen melodialtaan mun makuun.
0   +1 +2
 
7
Paronie 19.01.2009
Miksaus hieman ontuu, mutta idea tuli jotenkin kyllä selville. Aika puuduttavaa laulutyöskentelyä, mutta hyvällä tavalla mielestäni. Sävellyksenä ei ihan mun suurin iloni, mutta falsetit on aina jees :D
0   +1 +2
 
GxBx 18.01.2009
laulun kaiku kuulostaa paskalta. vähemmään ylätaajuuksia märälle puolelle. sit tommonen nakutus on vähän liian pinnassa joissain kohdissa IMO. Miksaus muuten kunnossa. Mielenkiintonen kappale kyllä! aika hyvä itseasiassa. hienot laulut kertsissä ja tiukka sekoitus eri genrejä.
0   +1 +2
 
6
Akeli 18.01.2009
Ihan hyvin lähti biisi käyntiin, mutta heti rupes soundit lievästi vituttamaan.. Jännäsoundinen laulu sekoittuu todella ikävästi suttuisten kitaroiden sekaan, eikä tuo oktaavistemma ole välttämättä millään tavalla positiivinen asia.

Hyi paska. Nyt alko ilmeisesti kertosäe, ja laulu kuulosti hirveältä ja taisi vielä säristäkin.. EI NÄIN..!

Olin valmis antamaan tälle biisille tyydyttävän arvosanan, mutta jos lopusta ei löydy jotain todella upeaa, joudun pidättäytymään tyydyttävän annosta läpipaskan ja turhan kitarasoolon vuoksi. Herää kysymys, oliko tuo kitarasoolo, vaiko jotain turhaa räpellystä "taitojen näyttämiseksi"..

Rupeaa tässä 3 minuutin kohdalla jo tämä biisi ottamaan aivoon aika pahasti, kun jatketaan samalla tylsähköllä säkeellä uudestaan, ja sitten vielä vittuillaan kuulijalle sillä kirkumisella.. Ei hyvä

Kehnohkot kitarasoundit, paska laulusoundi. Tylsähkö biisi, erittäin hirveä kitarasoolo..
0   +1 +2
 
Meddi 15.01.2009
kummitusfillis tulikin tästä kappaleesta. ihan kiva 80-luvun viboja tulee tästä. Ai siinä viitataankin king diamondiin. ei hän ollut mun fave koskaan mutta mukiinmenevä kauhua tämä oli
0   +1 +2
 
mhotby 14.01.2009
Äänimaailma on kajahtaneen oloinen. Laulu kuulostaa aavemaiselta, ehkä samaa aavemaisuutta olisi pitänyt saada kitaraankin.
0   +1 +2
 
6
ilu_ 12.01.2009
Saundit ovat mitä ovat, ja laulusta ei tahdo saada mitään selvää. Silloin kun laulusta jotain selvää saa, tekee mieli laittaa volyymin taso pienemmälle. Kitarasoolo piristi hetkellisesti, muttei sekään sisältänyt mitään suurempaa.
0   +1 +2
 
ankkiz 11.01.2009
En anna arvosanaa, jottei suotta laske keskiarvoa.
En tunne genreä, enkä oikein osaa sanoa mitään fiksua.

Melkoista tanttatanttaa, aneeminen lauluääni.
Soolo kuitenkin pelasti!
0   +1 +2
 
9
_IQ_ 10.01.2009
laadukkaan kuuloinen biisi vaikka en ihan genren suurin ystävä olekaan. Ehkä joku "koukku" jäi uupumaan (joka jäisi ikuisesti päähän soimaan), mutta muuten oiken mallikas biisi ja masterointi on kohdallaan.
0   +1 +2
 
8
--mono-- 08.01.2009
En ihan tällaista osannut odottaa, kun genreksi oli merkitty Progressive Rock. Laulumelodioiden suurena fanina olisin toivonut laulua enemmän pintaan. Hyvää kitarointia ja rumpalointia.
0   +1 +2
 
semisuper 06.01.2009
Ihan liikaa kaikua laulussa, ei saa selvää. Vireongelma ei silti peity. Kamalan kuuloista joikumista. Muu äänimaailma on ilmeisesti tarkoitettu olemaan kuin 80-lukuinen pari kertaa kopioitu c-kasetti... Balanssia olisi silti voinut miettiä vielä, nyt virveli peittää kaiken muun alleen, jopa liian lujalla olevat rummut. Melodiasoittimet ovat täysin pimennossa, urun huomasin noin puolivälissä biisiä.

Soolokohdasta puuttui tiukkuus, lisää treeniä. Tuplabasarin ja tilukitaran iskut eivät osuneet samoihin kohtiin.

Tylsä biisi. Liian pitkä, huoletta voi pätkäistä viimeisen puolitoistaminuuttia.
0   +1 +2
 
Zebhyr 03.01.2009
Orkesterin meininki on varsin hyvä. Tavallinen helmasynti vaivaa tätäkin ryhmää: Laulupuoli on senverran kehno, että se täytyy piilottaa.
0   +1 +2
 
Petey_alien 03.01.2009
Mitäs hittoa täällä mikserissä tapahtuu. Tulee tästä paikoitellen mieleen Kuningas Timantti. Joka on ikiaikainen suosikkini. Tää nyt ei teoksena ihan sille tasolle nouse.
0   +1 +2
 
7
Tharen 29.12.2008
Koskettimet kuulostivat heti muikeilta, samaa ei tosin voi sanoa laulusta. Etenkin kun biisin nopeampi osuus n. minuutin kohdalla lähti, kaikki tuntui menevän puuroksi ja laulut tuntuivat olleen hukuksissa jossain efektisaasteessa. Biisinä ei lainkaan hullumpi mutta lauluosioita pitää vielä hioa.
0   +1 +2
 
7
fluffyband 29.12.2008
Tulee kyllä kultainen 80-luku mieleen pahemman kerran. Laulu kaipaisi terävämpää, selkeämpää otetta ja vähemmän kaikua. Kyllähän tätä kuuntelee, mutta vokaalipuolen epäselvyys syö fiilistä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.12.2008
Hyvin soivaa metallikitaraa ja sellaista kivaa manowar meininkiä. suorastaan siistin synkkää!!
0   +1 +2
 
MIKA K 27.12.2008
en tiedä...tuli jotenkin semmonen tim burton elokuvafiilis tyyliin nightmare before christmass/sleepy hallow.
korkeempi vokaali oli jotenkin särkevä siinä keskikohassa.
soitto oli kitaroissa ihan ok ja muutenkin biisin rakenne oli kunnossa.
tämähän oli kaiketi jotain kauhumetallia ni voin todeta että kuulosti kauheelta.
mutta jotkin melodiat laulussa kuulosti hyviltä.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 26.12.2008
Uruista tulee hetimmiten plussaa! Vokaaleista tulee mieleen king diamond, (tausta)äänessä on poikamaisuutta ja kylmää koleutta, kaiku varmasti auttaa asiaan. Soolokitaroinnit toimivat erittäin maukkaasti, ensiksi hitaampi tunnelmointi ja perään nopeeta meininkiä. Välillä vokaalit särisevät, ja saundit ei muutenkaan ole niin timanttista, mutta ajaa asiansa ja tuo idean hyvin esille. Ja idea on todella hyvä, toteutuksen kun vielä saisi paremmaksi niin nam.
0   +1 +2
 
7
thunderbaum 23.12.2008
King Diamond on kova. Tämä nyt ei ikävä kyllä ihan groovaa samalla tavalla ja laulu vähän ontuu. Saman kaltaisiin sointi maailmoihin kyllä välillä päästään. Kaikua on kyllä oudon paljon. Biisi vois toimia hitusen nopeempana vähän paremmin. Mut ei muutkun tsemiä!
0   +1 +2
 
dixi 23.12.2008
Nyt on kyllä niin hatsanen kaiku peittämässä kaikkea että vähän vaikea lähtee kunnon analyysia heittämään. Mutta kyllä sieltä alta vaikuttaisi ihan kelpo biisi paljastuvan, vaikka ei tämä missään nimessä miun kuppi teetä ole.
0   +1 +2
 
8
hoksploks 18.12.2008
Mitähän laulusoundiin on nyt haettu? en saa kyllä yhtään selvää melodiasta enkä varsinkaan sanoista. Muun bändin ääni on kyllä hyvä, eli jatkossa kaikuja vokaaleista vähemmälle. Biisi on traditionaalista hevirokkia, koukut on hyviä. Varmasti toimii livenä.
0   +1 +2
 
DJ Spora 17.12.2008
Olihan siinä tiukkaa kitarointia. Joskin kitarointi peitti laulun vähän alleen. Melodia oli kaunis ja surumielinen, jotenkin tuli mieleen joku kaihoisa joululaulu vedettynä raskaammalla otteella. Vrt. Viikatteen tulkinnat Sylvian Joululaulusta. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
SirKeke 17.12.2008
Melko perusmeininkiä, ei kovin persoonallista lukuunottamatta tuota karusti kaiutettua laulua. Urkusoundista plussaa kuitenkin. Ei biisinä varsinaisesti iskenyt.
0   +1 +2
 
7
novax 17.12.2008
Hauskan kuuloinen biisi kuulostaa vähän the 69 eyesilta :D Hauskaa on varmaan on ollu tähä tehdessä, ainakin sallainen vaikutema tästä tulee =) Nooh jatkakaas ramaa rataa. Tykkäsin
0   +1 +2
 
6
Korpifilosofi 17.12.2008
Laulu oli jotain järkyttävää, eikä tästä kyllä mitään erikoista saanut irti. Ehkä se osittain johtuu karuista saundeista.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 16.12.2008
Tämäpä on vallan mainiota kuunneltavaa. Loistavan tunnelmallinen fiilis biisissä. Naisvoksu on hämäränrajamailla hyvä, unohtamatta mies suunaukojaa, jotka yhteen limitettynä kaikessa epäsopivuudessakin, ovatkin loistavan symbioosissa keskenään. Tähän ei kyllästy (4 kuuntelukerta menossa), on jotain soundtrack omaista juttua ilmassa. Soitin puoli toimii ja kaikki on tasapainossa (mikään ei häiritse ainakaan minua) crashien käytöstä plussaa.

Yes! Tulin hyvälle päälle.
0   +1 +2
 
Guitarwall 15.12.2008
Kieltämättä aika elokuvavaikutteista musiikkia, hieman tulee jopa Therion mieleen. Jotkin laulukohdat kärsivät liian täyteen raitoja vedetyistä osista, mutta muuten ihan mukavaa laatuakin. Sanoista ei kyllä saa yhtään mitään selvää, joten tarina jää kyllä aivan yhdentekeväksi. Ok tasoa.
0   +1 +2
 
8
daredevil 14.12.2008
Huh.. aikamoista kauhumeininkiä. No, tuo kitarariffi pysyy ihan ok kasassa. Mielestäni noita reverb-efektejä ei olisi tarvinnut käyttää ihan noin paljoa. Ehkäpä rupee vähän tylsistyttämään loppua kohti, mutta kaikenkaikkiaan ihan kohtalainen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
5
dark_waader 11.01.2009
Ensinnäkin... Jätä konerummut pois ja hommaa kunnon kamat millä äänität ja kaveri joka tajuaa tekniikasta jotain... Varsinkin laulut tuntuvat särkevän joka kohdassa... Biisinä kelpo goottishittii mutta mielummin kuuntelisin kunnon saundeilla...
0   +1 +2
 
rene 13.12.2008
Biisin laululinja olisi hyvä laittaa kuntoon niin melodisesti, kuin tulkinnallisestikin, koska bändi veivaa kuitenkin ihan tyylikkäästi. Laulun alla oleva soinnutus tuo jostain kumman syystä mieleen säröllä höystetyn Pet Shop Boysin.. sorry..
Pinnat kitarasooloille.
0   +1 +2
 
6
itsrecording 12.12.2008
+Kasikyt luku on muodissa
+Eipä tämä hirveen kauas jäänyt aikoinaan radioissa soineista rokkiklassikoista
-Kitarasoolo oli mielestäni liian mauton muuten semi hyvällä maulla sovitettuun biisiin
-Jäätävä kaiutus, niin rummuissa kuin laulussakin
-Laulu hukutettu liian roimalla kädellä, edes 80-luvulla ei menty näin pitkälle

Bändin ja biisin nimet viittaavat vitsibändiin, en tiedä onko näin, toivottavasti ei.
0   +1 +2
 
Out Of Bounds 11.12.2008
Pirun timmit noi urut! =) kovasti tuntuu olevan tilaa tuossa laulussa. Ehkäpä ripaus vähemmänkin ois riittäny, mut onhan tossa tommonen kirkko meininki.
0   +1 +2
 
zenri 10.12.2008
Meininkiä tuntuu olevan hyvinkin. Jostain soundillisista ratkaisuista en pidä. En muutenkaan ole tällaisen musiikin ylin ystävä, mutta sävellys on kaikkiaan varsin toimiva. Pisteet siitä.
0   +1 +2
 
Zim0 10.12.2008
soundit tuntuisi olevan ihan ok tosin vähän turhan kovalla. vähän menee rikki. laulu tulee epätaisaisesti ja vähän epä selvästi, mutta muuten ihan ok. kokonaisuutena ihan ok biisi. itselleni ei hirveän hyvin uppoa tosin. lyriikat herätti itsessäni välillä hilpeyttäkin, mutta se ei tarkoita ettei joku muu tykkäisi.
0   +1 +2
 
kilkka 10.12.2008
Soitto toimii ok. Soundit on vähän turhan mattoiset jotenkin... Laulu on liian taustalla ja siinä on liikaa delayta. Se tekee kokonaiskuvasta liian suttuisen mielestäni. Biisi oli tunnelmaltaaltaan ihan mukava.
0   +1 +2
 
Modnar 10.12.2008
Saundit ovat hiukan tunkkaiset, mutta itse sävellys on taidokkaan erottuva heavy metal -eepos. Tässä on jotain hyvin perinteiseen tapaan miellyttävää sointia. Ehkä se pieni utuisuus sopiikin tähän.
0   +1 +2
 
Begemot 09.12.2008
Tältä herralta en olekkaan pitkään aikaan kuullut mitään. Laulut on ainakin miksattu melko kuulumattomiin vaikka sisältää ihan ok stemmaa. Jos en ihan väärin muista, niin musasi oli ennen toisenlaista, mutta eipä tämä pöllömpää ole. Ehkä tiluttelut meni pikkasen yli:).

Tämä oli kai jonkinlaista gootti-rockia. Urut ja korkeat stemma tai ihan hauskaa kirkkomusa-vibaa. En tiedä oliko arkailun vai soundipolitiikan vuoksi miksattu laulut "mössöksi", mutta artistin näkemystä pitää kunnioittaa. Kertsin melodia oli tarttuvaa laatua.
0   +1 +2
 
7
kake1962 08.12.2008
Biisi muuten on aika tavanomainen hevittely, ei kuitenkaan huono! Lauluun on yritetty nähdäkseni saada aikaan valtavalla kaiulla sitä kummitusmaista vaikutusta, mutta lopputulos ei kuitenkaan kuulosta kovinkaan vakuuttavalta. Vahvempi lauluääni toisi huomattavasti enemmän jykevyyttä, mutta erinomaisia hevilaulajia ei hevillä löydäkään... ;-D))

Soitto kuulostaa hyvältä, varsinkin kitarointi. Kirkkourut sopivat mainiosti teemaan, muutenkin pidän uruista todella paljon! Soundit ovat kokonaisuutena hivenen vanhahtavat, mutta varmaankin tarkoitukselliset.

Biisi kesti hyvin toisenkin kuuntelukerran!
0   +1 +2
 
8
electrichaos 08.12.2008
Sellaista miehekästä metallimättöä kuitenkin perinteisillä ranteilla. Ei yllätä mutta toimii.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 07.12.2008
Mukavasti soi urut, laulusoundissakin oli sellasta ihanaa teatraalisuutta. Vokaalit tosin olivat ehkä hitusen liian pienellä, en saanut kauheasti selvää. Laulanta on sellaisen aika ponnettoman oloista enimmäkseen, melkeenpä puheelta kuulostaa enimmäkseen, ehkäpäti tarkoituksellakin, ei se mikään huono juttu ollu kuitenkaan. Ihan hyviä riffejä biisissä. Jäi tämä jotenkin mieleenkin kun ei ollut tavanomaisinta heviä.
0   +1 +2
 
Sweetie 06.12.2008
Jättipä tämä nyt sitten arvailujen varaan esittäjää, ku ajattelin et yritä olla oikein kaunis ja puolueeton katsomatta esittäjän nimeä tässä ruudussa. Winammmp sanoo ekana et Zombu Woof... Jee. :DDDD DDDD

Mut itse kappaleeseen. Pahaan saumaan sattuu tämä tekele, kun en ole varmaan viiteen vuoteen kuunnellut kunnon powwwwwerr metallia (for me gamma ray, vanhempi Halloween, ja tietysti northernrn arrivals... )

Hmmm.. Kappaleena ilmiselvästi läpäisi pääni yrittäessäni selvittää tätä sukkahousumetelin sukujuurihärpäkkää, jotta kuuntelen uudestaan. Kunhan ensin haen viinaa lisää... Ja käyn vessassa.

Noh. Kyllä tässä jotain henkeä on vanhaan kunnon saksalaiseen paahtamiseen. Jotian sellaista elämän riemua mitä vain juuri ja juuri hävitty sota voi tuottaa. Mut tässä ei kuitenkaan ole sitä nöyrää letkeyttä mikä tekee minulle esim. halloweenistä juuri sen tämän lajin taitajan. Jotain on, miutta jotain jää puuttumaankin.

Kuitenkin miljoonasti paljon parmpi yritys ku jotkut kotipellot ja stratovariukset yhteensä saatana. Hyvä.
0   +1 +2
 
marccus 05.12.2008
Hyvän kuuloinen biisi. Laulusoundin kaiku on hyvin erikoinen, ehkäpä hieman liian syvä. Hmm, näemmä stemmojen toinen ääni on miksattu juuri tuolla superkaiulla. Kaiku on hyvä tehoelementti, mutta vaarana on aina se, että se jyrää kaiken alleen. Melodisesti kappale on ensiluokkaista matskua, ja kosketinsoundit ovat mageet.
0   +1 +2
 
9
louis 05.12.2008
Kunis biisi ja varmasti toimisi myös radiobiisinä, hauska ja koominen. fanitan
0   +1 +2
 
8
The Escapist 03.12.2008
Kuulosti joissain kohdissa King Diamondilta, siitä tietenki plussaa, mitenkäs muuten. Melkoista kummitteluahan tämä on. En soundeja jaksa alkaa itkemään kun sitä on tehty ylempänä jo tarpeeksi niin varmaan tiiät mikä on vialla. Hyvä meno.
0   +1 +2
 
Andy Livid 07.10.2008
Tiukka yhistelmä vähä kaikkee 80-luvulta! Kauhurokkia kasaripopein aavistuksin. Hieman King Diamond- menoa ja erinomaisen kuuloista kitarointia. Tässä on ovela vanha kauhutunnelma. Tuli kyl niin nurkan takaa tää biisi et pääsi yllättämään, omalaatuinen, suorastaan hämmentävä.
0   +1 +2
 
9
Vainoaja 17.09.2008
helvetin hyvää settiä mikseri.netin tavaraksi. vokaalit on hieman epätasaiset ehkä, mutta suurimmaksi osaksi nekin toimii varsin hyvin.
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 07.01.2009
Aika jännää ja progea..välin "kitarasekoilut" on jees. En pystynyt skarppaamaan niin paljon että oisin saanu sanoista kiinni.
0   +1 +2
 
Lenno 11.12.2008
Tämähän on mielenkiintoinen.

Epäpowermetal-kohdat ovat parhautta. Noi vikkelämmät kohat ei o ihan muuhun kappaleeseen sopivia (tai ehkä rauhallisemmat kohdat eivät sovi muuhun kappaleeseen, ken tietää? kysytään keniltä) mutta muuten on kyllä biisinä suhteellisen mahtava.

Laulaja ei ihan vakuuta - ääni ei ole ihan tarpeeksi vahva. Myöskään laulun noin vahva kaiuttaminen ei ihan ole mieleeni. Tietenkin siitä tulee sitä kauhufiilistä, mutta vähempikin olisi varmaan riittänyt.

Masteri klippaa myös ehkä vähän liikaa - taas olisi vähempikin riittänyt. Noissa tuplabasarikohdissa siis.

Soitto kulkee - kitaratyöskentely vakuuttaa (turhan mitäänsanomatonta sooloa lukuunottamatta) ja urut luovat sopivaa tunnelmaa.

Valittamista oikeastaan vain makuasioissa. Ja koska minulla on yleensä hieman outo maku, jätän numeron antamatta.
0   +1 +2
 
repulse 03.12.2008
Piristävä poikkeus genressään...erittäin omaleimaista matskua ja siitä iso plussa ja kun homma toimii näinkin hienosti niin mikäs tässä on kuunnella;)
0   +1 +2
 
Dexteri 03.12.2008
Älyttömän hyvältä kuulosti tämä biisi . Delay nappula on väännetty kaakkoon , osin laulu stemmat eivät ole tarpeeliset koko aikaa ja ne ovatkin biisinne heikoin kohta. Päälinmäiseksi jäi kuiteski hyvä maku ja mielestäni nuo rohkeat soundi ratkaisut istuvat biisiinne yllättävän hyvin.
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 31.12.2008
Ohoh, onpa ihmeelliset vokaalit. En kauheasti pidä, mutta ainakin omaperäiset. Biisi taas toimii hyvin. Tykkään riffestä ja melodioista, jotka ovat jotenkin tuoreen kuuloisia. Miksaukseen voisi toivoa vielä pientä selkeyttämistä.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 31.12.2008
Yllättävän "miksatut" soundit hevaribändille. Stereokuva jopa liian laaja ja laulajan ääni hukkuu sekaan.
Soitto hanskassa kuten myös biisinteko. Harmi että tuo laulu jää taakse koska kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 01.01.2009
Vähän lordimaisuuttakin tuolla seassa. Kaikuefekti on hauska, joskin ehkä liian paksu. Biisi sopii mainiosti kummitusteemaansa. En ole King Diamondin suuri fani, mutta minusta tämä toimi ihan hyvin omana itsenäänkin. Selkeitä Diamond-vaikutteita kyllä oli siellä täällä, positiivisessa mielessä. Soitanta vaikuttaa pätevältä.
0   +1 +2
 
9
Pan.Cassie 10.02.2009
Pidin kappaleesta. Omalla tavalllaan mukaansa tempaava. On hankala kommentoida musiikkia joka ei kuuluu omaan tyylilajiin. Mutta ihan hyvä biisi tämä oli.

- Cassie kiittää ja kumartaa
0   +1 +2
 
Piru Kange 18.12.2008
Oukeii... Varsin tarttuvalta kuulostavaa pop-melodian kaltaista metallia. Hyvin soitettua kamaa, eikä tuossa tuotannossakaan ole mitenkään valittamista. Laulajan ääni ja lausunta kuulostavat paikoin hitusen oudoilta, mutta se saattaa myös johtua näistä kuulokkeista ja miksauksesta, jossa laulu on vähän ikään kuin taustalla. Koskettimissa on kunnon kirkkourkusoundi, mikä tuo tähän jotain Bachin barokkivaikutelmaa tai sitten jotain joululaulutunnelmaa. :) Tuo omalaatuinen päällehuutelukohta toimii. Se tuo tähän kivan teatraalista ja progeilevaa sävyä. Kitarasoolon soundista en taas oikein pitänyt.
0   +1 +2
 
5
Argyle 11.02.2009
Laulut peitetty sellaseen kaikuun ja kerrostukseen että ainut selitys sille voi olla laulajan laulutaidottomuus, mikä kyllä kuuluu edelleen läpi. Alhaalta pysyy nuotissa, mutta ylhäältä vedettynä on kyllä pahasti hakusessa. Muutenkaan toi oktaavi-kikka ei tässä tapauksessa toimi. Kerti hajoaa käsiin kun kitarat on tylsää sahausta ja ylikaiutettu kiljumalaulu on yhtä sotkua. Kitarasoolo on ihan pois lapasesta, tollasta satunnaisen kuulosta tiluttelua. Kauhutunnelmaa sentään pidettyä jollain tasolla yllä. Kirkkourkujen kanssa ei voi mennä vikaan ja joitain ihan siistejä melodia ja sointukuvioitakin on eksynyt joukkoon.
0   +1 +2
 
Zoidberg 02.02.2009
Rytmikitara on liian taustalla, samoin laulu on myös liian taustalla. Laulusta ei saa mitään selvää. Täytyy sanoa että tää on kyllä aika mielipuolista tavaraa =o Ainakin on omaperäistä.
0   +1 +2
 
10
Ted Nugentti II 25.01.2009
Pakko sanoa jotain tähän väliin, kaverit.

1. Ensinnäkin; en tiiä vittuukaan miksaamisesta; teen jollain erittäin paskalla tietokoneella ja softalla musiikkia; joten ihme että lopputulos on näinkin mukava.

2. Äiti kävi tossa pari tuntia sitten. EN oo koskaan soittanu sille meikäläisen musaa. No helvetti.. Se oli ihan saatanan innoissaan tästä biisistä :D vammasta, eikö?! :D Ekana kuunneltiin Klamydiaa youtubessa :D (se tykkää siitä ihan vitusti), aika hevimummo! On tässä kyllä aika monimutkanen säe. Ihme Eaglesia. Itseasiassa; säe ja kertis; yhtä monta sointua kuin hotel käliforniassa. jännä homma. jep. jeB.

3. Myyrä on Tsekiksi 'Krtek'. Miks VITUSSA siinä kielessä on niin helvetisti konsonantteja? Kerro miulle. Vittu.
0   +1 +2