Tara

Marccus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
PutteAtte 12.05.2009
Jäbällä on kyllä mukavan persoonallinen ääni. Välillä se on todellakin hyvän kuuloinen ja antaa biisille mielenkiintoa. Tässä biisissä vähän jätti kylmäksi ja kuulosti hieman epävireiseltä. Itse en pidä tämän biisin miksauksesta, ei se huono ole, mutta voisi olla paljon parempi. Biisi vähän on kyllä tylsä. Ei oikein tullut sellaista huippukohta fiilistä. Soolokaan ei oikein erottunut. Ei kyllä oikein mieleen jää tämä. Hyvän kuuloiset kitarasoundit.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 07.04.2009
Rehellisesti sanottuna paras biisi tänä vuonna jonka olen mikserissä kuullut! Englanninkielen ääntämykseen kiinnittäisin enemmän huomiota, mutta itse lauluääni on hunajaa korvilleni. Soundimaailma biisissä on erittäin onnistunut. Hyvä!!!
0   +1 +2
 
esw 05.04.2009
Heh, rosoisempi... Tosi kliiniä kamaa tämä on. Tälle projektille ominainen, jossain määrin omaperäinen vokalismi jatkaa samoilla linjoilla kuin aikaisemmin. Pitkä särökitarasoolo lisää tähän kyllä tiettyä särmää. Biisin äänimaailman tyylillliset valinnat ovat aika ristiriitaisia kun käytetään äärimmäisen puhdasta synapädia ja hieman rähjäistä kitarasoundia peräkkäin korvaavina elementteinä. Tämä yhdessä hennon vokaalisoundin kanssa luo jokseenkin epätasapainoisen tunnelman. Ehkäpä tykimpi yleisssoundi olisi tukenut paremmin tätä kappaletta. Lisäksi biisi loppuu todella jyrkästi - ehkäpä joku siistimpi lopetus olisi paikallaan?
0   +1 +2
 
9
Helmut Peijooni 05.04.2009
Aikamatka neljännesvuosisadan päähän... johonkin suuntaan... Kertosäkeistö stemmalauluineen on tarttuva ja laulun melankolinen yleisilme sopii loppuillan fiilistelyyn. Oikeat soittimet komppiryhmään tekisivät terää. Mutta kitarasoolo rullaa nautittavast. Laulun lopetus on hyvä. "life is always based on fear and agony" ...eikait asiat oikeasti noin huonosti ole :)
0   +1 +2
 
9
Fillari 01.04.2009
Tykkään tosi paljon laulajan soundista, ja tuosta laulun melodiasta. Tässä on selkeästi omaa linjaa. Diggaan. Jatkakaa samaan malliin. Mä tykkään tästä en juurikaan kaipaa lisää sitä rosoisuutta.
0   +1 +2
 
7
Embio 23.03.2009
"Rosoisen soundin" tekeminen on usein melko vaikeata, koska silloin siitä tulee yleensä liian rosoinen/kämänen, tässä on mielestäni kuitenki löytynyt ihan hyvät soundit korviini. Biisi ei rakenteelta/sovitukseltaan herätä mitään ilonpurskauksia´.. kyllä tän mielummin kuuntelee kuin turpiinsa ottaa :D
0   +1 +2
 
10
Holic 22.03.2009
Tuosta teikäläisen logosta tuli mieleen, että onko tämä nyt Suomen Prince. No kuunnellaans nyt musiikkia. Persoonallinen ääni ainakin laulajalla, eli voisihan tämä ollakin Suomen Prince, kitarassa en tosin havainnut Prince maista vinkuilua. Kappale on kaiken kaikkiaan hyvä ja tulihan sieltä se Prince-soolokin kulmille vinkuilemaan. Helkutin tyylikästä pakko myöntää. Suomen Prince on löytynyt. Tässä on voimaa. Prince
0   +1 +2
 
Artturi 21.03.2009
No enpä minä nyt "in-your-face" juttuja havainnut. Ehkäpä perus poppia raaempi soundi. Englannin ääntäminen oli hieman heikohkoa. Sävellyksenä ehkä harmaa, mutta en ole tottunut kuuntelemaan poppia liiemmin joten genren nyanssit ovat minulle vieraita. Mutta kyllä potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Introssa lead-kitarassa oli ehkä liikaakin kaksiäänisyyttä. Englannin ääntämys pistää korvaan, mutta ajoittain se kuulostaa jopa hauskalta ja sopivalta. Olisin kaivannut enemmän eroa säkeelle ja kertosäkeelle. Kitarasoolo oli hyvä, jonka jälkeen vielä hyvä instrumentaalihimmailu, mutta sen keskeyttikin epävireinen vokaali. Biisi loppui hieman kuin seinään.
0   +1 +2
 
rleinone 16.03.2009
Introsta tulee vahvasti mieleen 90-luku, vaikken osaa mitään artistia eritellä.
Hyvä rauhallinen kappale. Ei tässä juuri rosoa ole, mutta en minä tällaiseen kaipaakaan.
Laulusuoritus on mainio, pidän tuosta tyylistä että ei ylitulkita. Samoin kitarat ovat hyvät, mutta soolon loputtua fiilis on vähän turhankin kevyt kitaran kaikottua.
0   +1 +2
 
Mukelo 14.03.2009
Tykkäsin pääosin taustasta, laulumelodiassa jokin tökki usein, ehkä se oli liian yllätyksetön. Vähän lisää eloa vielä mukaan, kuten 2:11 kohdan hieno sointukulku, tuollaisia pitäisi korostaa tehokkaammin itse biisissä muutoinkin.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
Toimiihan tämä oikein hyvin, laulanta tulee kurkusta ulos sujuvasti niin kuin pitääkin. Jopa jotain irkkuviboja tuli tuosta laulumelodiasta.
0   +1 +2
 
Olppa 07.03.2009
Ei tämä kauhean in-your-facelta kuulostaa, en sitten tiedä miltä teidän muut biisinne kuulostaa. Laulussa voisi olla lisää voimaa, mikäli juuri rosoisuutta kaipaatte. Saundillisesti ihan perus toimiva biisi. Kitarassa ihan mukava soolosaundi.
0   +1 +2
 
8
Hillo-munkki 27.02.2009
Biisi olisi ollu ehdttomasti parempi jos siinä ei olisi ollut laulua. Laulu on siis biisin huonoin puoli mutta muuten biisi on hyvä. Haluaisin mielellään kuunnella tämän biisin instrumentalina johon kaikki bändin jäsenet tekevät kukin omat soolonsa.
0   +1 +2
 
pallomember 25.02.2009
Pahoittelen rosoista kommenttia, mutta ei edusta oikein meikäläisen musiikkia.
Särökitarat onnistuu enimmäkseen ärsyttämään, ja varsinkin välillä kuultava Flangeriefekti saa virtsatiet vuotamaan. Kitarasoolossa oli jo terää, mutta varmiten parempi olisi ollu akustisena. Synat eivät oikein anna apua myöskään. Kertsi oli kohta josta jo hieman tykkäsinkin. Vähän mitäänsanomattomat tekstit tuli myös siinä paremmin esiin tarttuvampana rimpsuna. Biisissä on liikaa ärsytyselementtejä minulle - pari akkaria, basso ja vokaalit hitaampana ja seesteisempänä sovituksena olisi varmaan se juttu.
Lauluääni varmaan jakaa mielipiteitä, mutta ainakin tuolta muutamat dissonaatiot pitäisi saada ojennukseen.
0   +1 +2
 
Transparent 23.02.2009
Perusidea toimii hienosti, mutta isompi ja särömpi kitara toisi lisää pontta. Muutenkin soundiin voisi sopia ... nomitensennytsanoisi... enemmän ja isommin. Mieslauluun aimo potku lisää rohkeutta, pontta ja tarkkuutta. Biisin pituus oli justiinsa oikea. Pysyi mukavasti mielenkiinto yllä. Naisstemma toimi oikeinkin hyvin!
0   +1 +2
 
GxBx 20.02.2009
tas light rokkia -_- nyt ei oo hyvä ny ei mee hyvin vedin kätee kaks kertaa tän biisn aikan imin kaks kertaa sukjkiani kauhee lausuminen voisi t ävhä treenaa tiesitkö et juha mieto on vittu ristillä se ei oo kovin syötävää :D:D:EN HALUA KOKEIL
0   +1 +2
 
8
Hyvää musaa , hyvä melodia hyvin soitettu..laulu ois ehkä saanut olla "hiljaisemmalla"
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 28.01.2009
Alkoipa hienosti tää raita, tuli loistofiilis! Mut englannin kieli on vaikee ja vähän lisää tarkkuutta niin bueno.
0   +1 +2
 
Toni Solo 27.01.2009
Mukavaa raikkaalta kuulostavaa rokpoppia. Kitarassa on hyvät soundit ja laulajan vilpittömän persoonallisesta äänestä rupeaa pitämään jo muutaman tahdin jälkeen.
0   +1 +2
 
Freyelise 27.01.2009
Soidanta ja saundipuoli toimii kyllä moitteetta. Ehkä tuo kitaran saundi on vähän outo ja vaatii totuttelua, mutta tuopa ainakin biisiin sellaisen jänskän taustapohdinnan että mikä tässä on erilailla ku yleensä :) Biisinä ihan kiva, joskin tuo loppu pikkasen töksähtää minusta. Laulusta pitää taas narista tämä ainainen "ihan hyvä mutta" ja se muttahan on että englanti kuulostaa vähän vieraalta kieleltä laulajan suussa.

Kuitenkin, piti kuunnella toisen kerran koska biisi jäi päähän, ja kyllä se kesti toisenkin kerran. Positiivinen vaikutelma jäi!
0   +1 +2
 
8
Zagaar 25.01.2009
Mielenkiintoiset kitaralead soundit introssa. Englannin lausuminen ontuu kyllä niin pahasti, että se haittaa koko kuuntelukokemusta. Biisi sinänsä on ihan toimiva. Olisin ite tehnyt tähän vähän vauhdikkaamman ja svengaavamman sovituksen. Luulen että erilaisella sovituksella biisi pääsisi paremmin oikeuksiinsa. Kertsi varsinkin on toimiva. Soitto-osuudet kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
Rehvake 21.01.2009
Vähän turhan yläkireä miksaus mieleeni, onneksi alapäätä ei oltu kuitenkaan kadotettu kokonaan. Rumpuhin olisi kuitenkin toivonut vähän enemmän potkua. Biisissä kuitenkin miellyttävät soinnutukset ja parhaalta se kuulosti mielestäni noiden kitaraleadien aikana.
0   +1 +2
 
Paronie 20.01.2009
saundit oli rosoiset joo, mutta kaikki se alapää puuttuu kokonaan. Laulajan saundi oli ihan jees, ku vaan uskaltais vähän mennä lujempaa. Sävellyksenä ihan mukava ja kun olisi tuotettu kunnon vehkeillä, niin voisi olla hyvinkin toimivaa letkeää kamaa...
0   +1 +2
 
--mono-- 18.01.2009
Jaahans, tuttu mies tuli vastaan kommenttiringissä. Iskevin kuulemistani biiseistäsi. Ideaa ja näkemystä löytyy - ehkä enemmän "luonnollista" saundia toivoisin noihin kitaroihin. Soitin kuin soitin kuitenkin taittuu tämän miehen käsissä.
0   +1 +2
 
mhotby 18.01.2009
Mieslaulajan laulunlahjat eivät ole parhaat mahdolliset ja joku taitaa roikkua palleissa kiinni kun laulaa sen verran korkealta.
0   +1 +2
 
7
Akeli 18.01.2009
Biisin alkaessa tuli heti visio jostain festarilavasta, jolla kasa luikkuja rockipoikia hihhuloi ja soittelee kevyttä rokkia. Eipä biisin edetessä se visio kyllä miksikään muuttunut. Ihan ok biisi tämä on, hieman homahtavilla soundeilla varustettuna, mutta ainakin kitarasoolossa soundi on kyllä hyväkin jopa. Eipä tämä biisi mitään uutta ja erikoista tarjoa, mutta minkäs teet.

Ok kamaa, enempää en keksi sanottavaa
0   +1 +2
 
9
_IQ_ 10.01.2009
kyllä tämä miksaus oikeen laadukkaalta meikäläisen korvaan kuulostaa. Tämä oli mukavan positiivinen biisi; aivan ihmetyttää että onko mikseri täynnä vaan mainiota kamaa? Hyvin on homma teillä hanskassa.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 08.01.2009
Soundi toimii kyllä mukavasti. Samaten bändin soitannot menee eteenpäin kivalla drivellä. Laulajan äänestä olen tainnnut joskus ennenkin sanoa, mut en pidä siitä. Mitään ns. väärää ei tapahdu minun korvalleni, mut en vain saa ulosannista mitään irti, joten se siitä.

Kappale toimii ihan kivahkoon poppikaavaan. Loppu yllätti positiivisesti. Tuollaisia veitselläleikkaamisia pitäs harrastaa itsekin joskus. :) Vähän kylmäksi jättää hyvästä soundista huolimatta. Jotain omaa lisää niin heräisi mielenkiinto minullakin. Eiköhän tällä faneja saa muualta kuitenkin. :) Laadukasta.
0   +1 +2
 
Jusa83 01.01.2009
Ihan leppoisaa, kevyttä rokkia. Ei aivan omaan makuuni, mutta kyllähän tämä toimii. Laulaja on persoonallinen. Saundi on kyllä rosoinen, mutta toisaalta vähän liian särisevä, diskanttivoittoinen omaan korvaani.
0   +1 +2
 
7
thunderbaum 27.12.2008
Biisi on sinänsä hyvä, mutta suosittelin kokeilemaan joskus laulaa suomeksi.. Kertsin melodia on kyllä ihan hitti, toteutusta kyllä pitää vielä hioda. Saundimaailmaa en ihan osta.. -Perälän Betoni
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 26.12.2008
Miksausesta puheen ollen, voisin sanoa että koko bisi jäää vähän ohueksi. Alamiddleä on mielestäni liian vähän. Vokaaleissa olisi vähän enemmän täyteläisyyttä ainakin alapään kanssa. Rummut ovat myös vähän ohuita, mutta voivat toimia hyvin, jos jokin muu soitin, esmes vokaalit tuovat sitä muhkeutta. Itse kappale on toimii muuten melko hyvin. Mitään mainiota en löytänyt, mutta en missään nimessä väittäisi huonoksi. Melodiat ja vokaalit toimivat varsin hyvin, mutta mitään uutta tässä ei ole keksitty.
0   +1 +2
 
8
hoksploks 18.12.2008
Tälläkin miksauksella saa biisistä hyvän käsityksen, mutta paremmin tulisi esille kun laittaisi miksaukseen enemmän rumpuja (bassorumpu ja virveli jää vähän paitsioon). Soundimaailma toimii, laulaja ei ole vahvimpia. Biisistä kuitenkin iso plussa.
0   +1 +2
 
SirKeke 17.12.2008
Sävellys toimi, soitto toimi, oikeastaan tässäkin kaikki toimi paitsi laulu. Sitä siis kehittämään.
0   +1 +2
 
8
itsrecording 13.12.2008
*Tosi kummallinen biisi, eksoottista
*Laulaja kuulostaa syntyperältään japanilaiselta, tulee mieleen sarjojen alkutunnarirokkikset
-Lyyrikoissa puhutaan ihan kummia
-Välillä synahöystö meni liian pitkälle

Aika jännä ja omeperänen biisi! ei peruskamaa ainakaan.
0   +1 +2
 
8
tilkka 27.10.2008
Ei hassumpaa! Tämän tyyppistä musiikkia ei tule itse kuunneltua, mutta oli tämä niin hienosti kasattu viisu, että loppuun piti kuunnella. Soitanta ja laulut hienoja! Kitarasoolo tietty iski!
0   +1 +2
 
Guitarwall 25.10.2008
Laulajan soundista en mene takuuseen, että toimiiko vai vihaanko. Soolo jotenkin irrallisen oloinen, sillä särökitarat ovat niin pienessä roolissa muuten biisissä että se ei kuulosta sopivalta tuohon palaan.
0   +1 +2
 
9
jounikka 21.10.2008
Rakastan tankeroenglannilla äännettyä kotimaista musiikkia kuten tätä. Tuli heti mieleen Statovarius tuon kielen puolesta. Vai oliko se Sonata Arctica. En muista. Joka tapauksessa, kumpi tahansa, tää on erityyppistä, myös kevyttä. Mutta pointsit tosiaan tuosta tankeroenglannista.
0   +1 +2
 
Snacke 17.10.2008
masterointi aikas kivan olonen, miksauksesta pomppaa ihmebanjoakustinen vähän terävästi, kun muuten on aika mattomeininkiä kumminkin. kitarasoolokin melko miellyttävä ottaen huomioon genressä yleisen superkliseisyyden karikot joihin on helppo haaksi rikkoa. kiva, radiolyhyt pop pala, tämän projektin parhaimmistoa.
0   +1 +2
 
axismundi 17.10.2008
Vihaan tuota genreä yli kaiken, mutta yritin kuunnella silti tämän biisin täysin tuorein korvin. Biisinähän tämä on ihan kelpoista tavaraa. Rupinen särökitara tuntuu olevan jotenkin pahasti tehdyn oloinen biisin muuten seesteiseen fiilikseen. Laulajalle on annettava kaksi vakavaa miinusta: 1. Ei tahdo pysyä nuotissa ja 2. Ei minkäänlaista englannin kielen lausumistaitoa.
0   +1 +2
 
8
fluffyband 07.10.2008
Selkeä biisi, laulu on kivan persoonallista. Tasapainoista ja mukavasti rullaavaa musiikkia. Aika kirkkaat soundit kauttaaltaan, sopii tämän tyyliseen lirkutteluun.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 07.10.2008
Jänskää menoa. Laulajan ääni on ehkä joistakin ärsyttävä, mutta meikä tykkää kyllä. Hyvin vetää, eikä välitä epäolennaisista asioista, jotka eivät vaikuta biisin tunnelmaan. Ei kauhean omaperäinen tuotos ole tämä "genressään", mutta tuntuu tulevan suoraan tekijän/tekijöiden selkäytimestä ja harkitun varmasti. Se on aina kunnioitettavaa.
0   +1 +2
 
9
ratpatbat 06.10.2008
Hienon uniikki lauluääni, lontoon lausuntaa ehkä voisi hieman hioa, ja linjat tarkkailuun. Soundit oli jotenkin kautta linjan "liian kirkkaat". Itse biisi toimi varsin hyvin.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 06.10.2008
Soundeiltaan tulee oikeastaan vanhat Rölli-laulut mieleen. Laulu vie proge-maailmoihin. Aika kivan kuuloinen renkutus, ei mikään kuiva kekäle. Potentiaalisesti potentiaalia.
0   +1 +2
 
Teawisher 30.09.2008
Harmitonta ja kesäistä eikä yhtään niin kliseistä kuin vastaava musa voisi pahimmillaan olla. Perusasiat on kunnossa, soittimet tasapainossa jne. eikä mikään osa alue pahemmin töki.
0   +1 +2
 
8
Lasa 24.09.2008
Hyviä melodioita ja soundeja. Bassosta tulee plussaa, laulussa ehkä vähän parannettavaa. Kokonaisuutena ihan hyvä biisi. :)
0   +1 +2
 
9
Modnar 24.09.2008
Tässä on jotain mystistä vetovoimaa. Saundit hieman ohuet, mutta biisi itsessään kulkee eteenpäin kuin itsessään. Vokalisointi on erittäin onnistunut. Melodiat myös todella nappaavat ja kertosäkeet ne vasta upeat ovatkin. Erittäin ammattimainen teos kyllä, lisäksi svengaa kuin hirvi.
0   +1 +2
 
Killing Kind 19.09.2008
Vähän tommosta Police-meininkiä. ei iske. kiitos ja anteeks.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 18.09.2008
Kivaa poppi kamaa, kuitenkaan sytyttämättä kovin minua...
0   +1 +2
 
7
Gartza1962 18.09.2008
Tämä nyt naivistisen laulun ansiosta kuulostaa vähän rasittavalta, Lontoon murteen huononpuoleinen taivutus edesauttaa tätä efektiä...

Biisi kuulostaa muuten soittotaitojen, soundien selkeyden ja melodisuuden ansiosta aivan kelvolta!
0   +1 +2
 
novax 17.09.2008
Hmmm... ehkä ois voinu olla pidempikin biisi, mutta o.k. No ihan hauskankuuloinen biisi, tälläista lisää.
0   +1 +2
 
6
Latent 14.09.2008
Rosoisuus on aika kevyttä (niinkuin soundit muutenkin), mut sopinee sit tähän kevyeeseen rokkiin. Biisi ei nyt o huonoimmasta päästä, mutta laulu ei miellytä yhtään. En pidä äänestä, enkä siitä että se on välistä epävireessä. Laulu vie pääosaa näytellessään pisteet kyllä tältä.
0   +1 +2
 
jasca 12.09.2008
Ihan kivoja saundeja tässä on, varsinkin kitaroissa. Rummuissa saundi ei ollut niin toimiva.
Basso kuuluu aika vahvasti, mikä oli omasta mielestäni hyvä juttu.
Soolottelu osa oli hyvä. Laulu osuudet jäi mun mielestä vähän yksitoikkoisiksi.
Jäi aika lyhyeksi. Ihan kiva biisi.
0   +1 +2
 
8
Zim0 12.09.2008
laulaja kuulostaa harvinaisen paljon Liekin laulajalta. en tiedä onko kukaan sanonut mutta. näin on. soundit toimivat hyvin vaikka ovatkin vähän rosoiset.

kokonaisuutena toimiva kipale.
0   +1 +2
 
J.R No 11.09.2008
Genren määritelmä on kyllä osunut nappiin, juuri tällaisen voisi kuvitella olevan light rockin karikatyyri. Miksauksessakaan ei valittamista, kovin väljää ja lighttia on.
0   +1 +2
 
7
MGynther 01.09.2008
Tämä on fiilikseltään niin kasari-AOR, että on vaikea keksiä kommentoitavaa. Soundeissa on suorastaan ärsyttävän paljon todella korkeaa diskanttia. Biisi on erittäin taitavasti toteutettu, mutta valitettavasti minun on hyvin vaikea kuunnella tätä.
0   +1 +2
 
Pohjois-Korea 30.08.2008
Ihan kivaa riffittelyähän tämä on, muttei muhun oikein iske. Laulu on ihan kiva ja erillainen. Kai tää sitten johonkuhun iskee.
0   +1 +2
 
argon 25.08.2008
Kepeä biisi, joka hitusen kärsii englannin ääntämyksestä (mikäpä suomalainen musa ei kärsisi, omatkin tekeleet mukaan lukien). Biisi on helppotajuinen, menee kertakuuntelulla perille aivolohkoon joka on sekä biisin vahvuus että heikkous.
0   +1 +2
 
9
Blondiapina 25.08.2008
Laulajalla on kivan persoonallinen ääni, mutta englanninlausunta kaipaisi ehkä hieman hiomista. Biisi on sellane hyväntuuline ralli ja tykkäsin kyllä. Tulee mieleen joku 80-luvun hitti. :D
0   +1 +2
 
Kallemania 19.08.2008
Miksaus oli aika hyvä, välillä tuntui että basari hukkui jonnekin bassosuohon. Kitaramelodiat olivat tässä parasta sävellyksen kannalta. Laulu on hiukan liian pinnassa.
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 07.01.2009
En oikein innostu saundeista..Peruspoppista, laulu ihan ok.. paikoitellen lausumista voisi skarpata.
0   +1 +2
 
Begemot 19.08.2008
Geah, uutta Maukkaa. Takuuvarma kertsien tekijä olet ja mielyttävästi oli tehty "vanhaan mittaan" eli ei yli pitkää ylös-alas kertsiä. Jonkinlaista kasaripoppia siis. Biisi oli kyllä sopivan mittainen mutta ehkä tuo lopetus oli jotenkin liian kylmä? Tietysti muiden biisien joukossa levyllä voi toimiakkin.
0   +1 +2
 
Maxhine 23.02.2009
Ei herätä kauheesti tuntemuksia. Vähän laiskaa. Ja laulun miksauksesta, ei ainakaan mun korvaan kuulostanut kivalle.
0   +1 +2
 
Lenno 30.09.2008
Hyvää kasarimenoa. Saundit pääosin varsin hyvät. Rummuissa saisi olla vähän enemmän poweria, ja soolokitarat saisivat olla vähän pehmeämmät. Ääntämisestä varmaan sanottu, mutta kyllä sitä saisi parantaa. Myös nuo tuplatut lauluosuudet kaipaisivat vähän puhtautta. Mutta vallan mainio tuotos. Numeroa en osaa antaa.
0   +1 +2
 
10
Räyhänhenki 30.08.2008
Terve Make!
Minuun kolahti tämä biisi täysillä. Hyvin kulkee kitarat ja kappale on sopivan melodinen. Jaksaa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin, kokeilin. Tykkään.
0   +1 +2
 
kilkka 11.12.2008
Kitarat voisi olla vireessä vähän paremmin. Biisi on ihan jees rakenteeltaan ja melodioiltaan. Laulajan kannattaisi harjoitella Englannin ääntämistä. Kyllä se siitä lähtee.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.09.2008
Letkeä ja hiukan sellainen kunnon kasarivaikutteinen poppirokki. Pehmeästi soi!
0   +1 +2
 
8
ronne 12.11.2008
Tiedätkö kuka oli Marcus Aurelius? Sen lyriisiä oivalluksia olisin kaivannut. Tokassa säkeistössä laulaja parantaa kuin sika juoksuaan, ja myös taustan nais ääni. Loistava kitara soolo, ja saundi, Bra, Bra!
Miksi kitara painettiin noin taakse? Laulun aikana?
0   +1 +2
 
Pääskynen 17.11.2008
Omaperäinen lauluääni vaikka lausunta on tommosta "suomalaista"!
Pehmeää on, on pehmeää. Hevimiehenä vaikea varsinaisesti digata mut kyllä tää ihan hyvin on tuotettu!
0   +1 +2
 
Zebhyr 11.10.2008
Jotain ongelmia on tiedostojen latauksessa kautta Mikserin.
0   +1 +2
 
5
Ibanez man 25.03.2009
Aika keskinkertainen meno... Se koukku puuttuu joka pakottaa uudelle kuuntelu kerralle...
0   +1 +2
 
sikki-six 04.11.2008
Aika ohut on miksaus, botnea ei ainakaan ole liikaa. Biisi kuulostaa melkein hiukan nopeutetulta. Kaikuisa äänimaailma tuo tunnelmaa kivasti.
0   +1 +2
 
8
Dexteri 08.11.2008
Todella yllättävää musaa.Musiikistanne mieleen jollain kaukaisella tavalla Oldfield.Kitara särö otti hiukan korvaan olisin antanut ysin ,mutta ei kolahtanut tuo soolo osuus.Hyvin vedetty .
0   +1 +2
 
8
The Escapist 21.11.2008
Alku kuulosti ihan kasarirockilta. Ja laulajan ääni vaan vahvisti vaikutelmaa. Basso ois saanu ehkä olla hieman "rajumpi".
0   +1 +2
 
CinE \,,/ 20.11.2008
En ole mikään Light Rockin ystävä jos tämä nyt siihen genreen voidaan luokitella. Genrellä nyt ei sinäänsä niin merkitystä ole kun on biisistä kyse. Ihan ok veto. Kitarat ainakin toimii, laululta jäin kaipaamaan jotain. Ei huono!
0   +1 +2
 
8
louis 03.12.2008
Rock. Kivan oiloinen kipale. musiikkina toimiva kokonaisuus. pidän kappaleesta fanitan.
0   +1 +2
 
7
Laulusta en pidä, kuulostaa vähän lässyttämiseltä. Muu on ihan ok, mutta biisi ei iskenyt.
0   +1 +2
 
zenri 19.11.2008
Tämä Light Rock -genre ei kyllä uppoa itselle sitten yhtään. Sinänsä ihan persoonallisella ilmeellä toteutettu biisi, mutta jotenkin tämä jää niin pliisuksi tekeleeksi. Saisi mennä joko räkäisempään suuntaa tai sitten reilusti hempeämpää. Jotenkin tämä välimalli haiskahtaa helpolta kompromissilta.
0   +1 +2
 
T.Rautakari 31.12.2008
Uutta Marccusta!
Kitarasoundista ei voi erehtyä (saatikka laulusta).
Jälleen hyvin soitettua ja sopivin koukuin.
"Rosoa" en kyllä juuri havainnut enkä kaivannutkaan.
Loppui yks kaks. Tipuin.
0   +1 +2
 
Needless 09.04.2009
Miksaus on onnistunut melko hyvin kitarat on ok laulu on ehkä vähä liian light mun makuun mut toimii
0   +1 +2
 
A-X 07.02.2009
Ihan jees saundi, mut laulu on vähän heikkoa. Ja se on miksattu vähän liian pintaan. Muuten ihan jees. Biisi on kyllä vähän tylsä, mut ei mitenkään muuten kyllä huono. Akustisissa kitaroissa on ihan kiva saundi ja basso on miksattu hyvin. Vähän rosoisempi saundi vain saisi olla siinä. Soolosaundi on kyl vähän huono. Ehkä liikaa säröä. Ei oikein istu muuhun biisiin. Soolo itsessään on kuitenkin ihan ok. Ihan jees biisi, vaikkakin vähän tylsähkö.
0   +1 +2
 
Slack_Haddock 01.01.2009
Tulee alusta Iron Maiden mieleen, mutta vain hetkeksi. Miesvokalistista en kauhesati pidä, hieman turhan kevyt, ja nasaali. Mutta biisi on valmiin tuntuinen ja pysyy kasassa.
0   +1 +2
 
7
Dr. Surakovsk 20.11.2008
Tykkäsin naisäänestä, saisi laulaa enemmän mun mielestä. Biisi on vieläkin ehkä liian digitaalisin kuuloinen jos haitte enemmän aidompaa saundia. Soolokitara on hienon kuuloinen.
0   +1 +2
 
6
Argyle 11.02.2009
Yritys rosoisemman soundin suuntaan ei ainakaan mun kirjoissa onnistunut, vaikka kitarassa ehkä hiukan enemmän säröä onkin normi AOR:ään. Mutta meininki on kyllä niin AOR ettei istu omaan korvaan ollenkaan. Kiva pikkukertsi joka on kuitenkin aika moneen kertaan kuultua. Laulajan äänessä ei oikein voima riitä ja kuulostaa muutenkin kummalliselta. Efektoitu jotenkin kertsissä? Vai tuleeko autotunetetusta laulusta tuon kuuloinen?
0   +1 +2
 
sake85 20.08.2008
Enkkua kannattaisi hioa. Tässä biisissä ääntäminen oli kyllä parempaa kuin tossa alemmassa. Treeniä vaan. Tarttuva melodiahan tää. Tuo mieleen vahvasti 80-luvun. Bassoa vois olla vahvemmin miksattu.
0   +1 +2
 
repulse 01.12.2008
Ihan kivan kuuloista poppista, mutta ei sytytä allekirjoittanutta. Kivat melodiat
0   +1 +2
 
8
Furry 01.12.2008
Alun kitara kuulostaa joltain syntikkakitaralta. :S En ole lightin ystävä, tämä toimisi jollain kesäisenä autopäivänä, mutta rummut jäivät vähän taka-alalle...
0   +1 +2
 
Black Dog 20.08.2008
Äänimaailma on hieman pakotettu tiettyyn muottiin, liikaako kompressointia?
Kevyehkö, ilmava kappale, joka tuo mukavaa vaihtelua mikserin raskaihin soundeihin. Kappaletta on helppo kuunnella ja se on tietyllä tavalla hyvän tuulista.
0   +1 +2
 
Bassotaiteilija 01.12.2008
Ensimmäisenä korvaan pistää laulusoundi ja ääntäminen. Kannattaa harkita suomeksi laulamista, jos yhtään helpottaisi hommaa. Tämä ei kyllä miksauksensa puolesta oikein päästä kitaroita oikeuksiinsa laulukohdissa, laulu on sen verran pinnassa ja kokonaisbalanssi hakusessa.
0   +1 +2
 
9
daredevil 16.12.2008
Laulusta tulee mieleen Rushin Geddy Lee. Kitarasoolo oli oikein mielenkiintoinen. Sen jälkeenkin tuli aika hienoja juttuja, tuollainen syntikkahomma, ja kaikkea muutakin. Mutta sitten biisi jotenkin loppui kesken. Olisin kyllä mielelläni kuunnellut sitä vähän kauemminkin.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 30.10.2008
Jollain tasolla tulee Lemonator mieleen laulusta ja soitannasta. Tällaista kevyttä poprokkia, jota kuuntelee kyllä ihan ongelmitta. Minun kieroutuneeseen makuun tämä ei tarjoa mitään suurempia hienouksia, mutta tällaisenaan tämä iskee varmasti kohderyhmäänsä. Ja kun paketti on kaikin puolin valmis, voi tätä pitää ihan onnistuneena vetäisynä. Biisi on ainakin sopivan lyhyt hittisinkuksi. Eli tuleva radiohitti kenties? :)
0   +1 +2
 
Satta Timo 15.09.2008
Kommenttiringissä tuntuu olevan pelkkää rockia nykyään.

Miksaus on kyllä aika pistelevä. Alapää jää yläpään alle ihan kokonaan. Äänenlaadullisesti kylläkin ihan jees, miksaus on vain onnistuttu kusemaan.

Kannattaa laulaa suomeksi kerta sitä lauluääntä kuiten tuon verran löytyy. Älä tuhlaa sitä laulamalla englanniksi.
0   +1 +2
 
Zoidberg 02.02.2009
Ekana pistää korvaan tuo englannin lausuminen. Siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Basso on ehkä hieman pinnassa, muuten miksaus on onnistunut.
0   +1 +2
 
7
Abasso 01.09.2008
Olipa vittumaiset kitarasaundit :D ei pahalla mut jotenki semmoset sirisevät,choruksella raiskatut ja kirkkaat.Laulupuolelta tuli vähän Suede mieleen.Hyviä kitaraliidejä.Omaan makuun jää esitys vähän väljyks, mut tiettyä omaperäisyyttä kyllä löytyy.Alkaa ja loppuu aika oudosti.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 03.12.2008
Terve kaima. Omaperäinen hyvä fiilis. Miten tästä tuleekin mieleen pari omaa julkasematonta tsibaletta.
0   +1 +2
 
rene 07.09.2008
Tuplakitaramelodia on hyvä. Lauluun voisi olla hieman rohkeampi ote sekä ripaus säveltarkuutta mukaan. Kertosäkeen melodiassa on välillä ehkä liikaa vuoristoratamaisia koukuja, jota melodian suoristaminen auttaisi suuresti. Näitä koukkuelementtejä on pohjalla jo riittämiin. Kertosäekeeseen olisi hyvä olla myös stemma, joka on helppo saada toimimaan suorempaan melodiaan.
0   +1 +2