Arak Kamimous

Red Pulse

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Red 05.10.2008
Pisteet ensimmäiselle joka tajus kuinka tosissaan tänkin kanssa lähdettiin liikkeelle krapulassa :)
0   +1 +2
 
Metratronic 17.02.2006
kova biisi mut toi nimi Arak kamimous=SUOMIMAKKARA on kyl huippu perrkele :D:D:DDD
0   +1 +2
 
10
smirk 13.02.2005
oho väärääin biisin tuli tuo edellinen epähuomiossa sori. hyvä tämäkin.
0   +1 +2
 
10
smirk 13.02.2005
aivan loistavaa raskasta ja laahaavaa menoa
0   +1 +2
 
10
Tweeky 03.12.2004
Jumaliste! Hiemanko on hieno raita...
0   +1 +2
 
9
a98 20.04.2004
kyllä on hyvää menoa, basari kuulostaa alkuun hyvältä, mutta punchi hukkuu hiukan muiden elementtejen tultua. mutta se ei kovasti menoa haittaa, efut ovat pirun hienoja ja varsinkin vessanpöntön veto soundi lämmitti mieletä. osa efuista oli hiukan ehkä liian kovalla. soundit ovat kaikki ammatimaisia ja groovea riitti. todella hyvää psykeä :)
0   +1 +2
 
9
ionisaattor 26.01.2004
plurisee ja narisee tod. perusteellisesti. mun makuun hieman liian karu. mut tosta tykityksestä irtoo kyl ysi.
0   +1 +2
 
8
Nebula_Meltdown 03.12.2003
Tää onkin näistä kolmesta paras. Perusmatskua, mutta jäi ohuenlaiseksi. Se, minkä panin ensimmäiseksi merkille oli bassolinjan ohuus. Sen pitäisi olla paljon fätimpi, nyt se tuntui jäävän lähinnä taustalle. Ja kicki oli korviini liian kovalla. Muutamat muikean kuuloiset rutinat löytyvät biisistä. Se "kertosäe" oli ihan hauskan kuuloista, nosti hymyn huulille. Tosin sen tullessa lopussa uudestaan olisi siihen voinut lisätä jonkun toisen soundin vielä mukaan, koska nyt tuntui ettei sitä kunnon loppuräjähdystä tullut ollenkaan. Vähän latteaksi siis jäi tämäkin, mutta jatkakaa ennemmin näillä linjoilla kuin noiden kahden yläpuolella olevan. Kyllä tästä 8 irtoaa. :)
0   +1 +2
 
10
i-oxo 01.12.2003
tää on herkkua! :) psykee mun makuuni. en mä löydä tästä mitään valittamista tai paranneltavaa. mukavasti vaihteluu ja kaikkee mahdollista häröilyy. toimii ihan kybäl.
0   +1 +2
 
9
somebody 02.11.2003
Tämä on vähän kuin Goa-Head kokoelmia kuuntelisi. Soundit on hyvät, samoin rakenne, mutta kuten Killi taisi jo mainita, omaperäisyyden puute vaivaa. Pienellä mielikuvituksen aallolla tästä saisi lähes täydellisen kokonaisuuden. Ainakin bilettämiseen tämä menisi täydestä joten 9.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 29.10.2003
Kiitos!
0   +1 +2
 
Pequman 10.09.2003
Todellisella Paulig-taidolla väännettyä psykeilyä. Omaperäisyyttä puuttuu, mutta sitä ei voi laskea mielestäni niin suureksi ongelmaksi kuin Killi laski. Jossain 3min loppupaikkeilla alkava komppi on ihan mukava lisämauste, mutta congorummutus ei sovi sen kanssa yhteen. Nojoo, ei se koko congo kyllä sovi oikeen mihinkään muuhunkaan kohtaan kappaleessa :D. Tasaisella laadulla junnaa koko biisin alusta loppuun, mutta harmillisen vaisulla psykedelialla. Infected Mushroom - tyyliset kikat olisivat sopineet tähän kuin lukko avaimeen/nyrkki silmään/muna pinppaan. Enemmän korkeita taajuuksia ja kikkoja niin tästä saadaan jo kiitettävä kappale.
Teknisesti moitteeton.
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 09.09.2003
tamburiinit aika lujalla? ainaki mun korvaan. hyvin lähtee kuites käyntiin...aloitus"narinat" lienee segmaticin kädenjälkee..jotenki tuntus.. [arvostelen tässä biisiä kuunnellessa et älkääs välittäkö] ...hmm... ekat puoltoista minuuttii oli ihan "peruskamaa"...sitten tulee...mmh...täytyy kelata.. juu, pienet nostot.. hyvät "haikan tapaiset sähinät" tulee mukaan taustalle.. kuulostaa noi bongon-tapaiset vähän ontoilta,kolkoilta tuolla nakuttelemassa yksikseen... 3:20 kohtaan edetty... ei mitään erikoista still..en tiedä... jaha. Nyt vedetään sitä vessanpönttöä.. :D ihan jännä oli :D ja sit breiksit...ihan ok..mut noi bongontapaiset ei edelleenkään istu "big pictureen", ärsyttää kun ne ilman "soinnillista variaatiota" kolkuttelee tuolla. B-line on ihan sykedeelinen..ärh! miks noi bonkot tuli TAAS! ei! mä en pidä noista..liian lujallakin...liian kliiniset..pakko valittaa... nyt mennaan 5:23... heh, mikäs toi sample oli... :P joku härövokaali :D Nyt nurinaa...ihan jees...taroterin kädestäkö? ammh... kilin kolin...vähän on hengetöntä täs kohtaa...nyt kun kuulee snaren eka kertaa aika paljaasti...en tykkää siitäkään. jotenkin..ämmh..oho, eka kerran bongot nousivat - tosin pitchaten :D ei vihtu...ääärg... 7:38...ja nyt ollaan finaalissa... mitäs tästä nyt sitten antais. vai antaisko mitään..vähän tuntui kuivalta. Kuitenkin, aika hyvää meininkiä siihen nähden että olette parissa päivässä(?) lyöneet hynttyyt yhteen ja heitelleet inspiraatiopaukkuja vuoron perään kehiin..noh. tää ei oo dissausta vaan mielipide. yleensä, kun kuulee jonkun teidän omi, henkilökohtaisia tuotoksianne niin tekee mieli soittaa niitä VÄHINTÄÄN toisen kerran putkeen. tällä kertaa ei tullu sellanen olo. Mut miksikäs ei pitäisi yrittää kimpassakin väsätä. nyt täst vaan puuttu sellanen yhteishenki. annan 75.69% / 100 ja hikisesti kasin ku pitää pyöreitä numeroita antaa. rok b-linestä ja varmasti hauskoista yhdessäväsäämishetkistä :)
0   +1 +2
 
10
Jollas 09.09.2003
Ei täs ollu mitää vikaa! Ehkä hieman toistoo kuitenkin! Mut ihan sika kova silti. Tosi häröö menoo ja hyvin futaa koko biisi. Lisää vaan, meisi diggaa!
0   +1 +2
 
6
serotonot 09.09.2003
hyvää yritystä. yläpäät puskee ehkä skidisti läpi kokonaismiksauksesta ja toi breikki tuli vähä niinq tyhjäst eikä kasvattanu painetta yhtää. Tää vaikuttaa hirveelt disauttamiselt, mut se ei suinkaan ole tarkoitus. Itse vaan ainakin tykkään että saa kritiikkiä jotta voi parantaa itseään. Tuli mieleen Azax Syndrome, en tiedä sanooks mitään, mut tuli kuitenki :)
Toi breakbeat osuus tuntuu vähä sillee tosiaan mukaan tiputetulta. Vois edes skidist olla jotai flitteröintii tms. jos noin kauan tulee periaattees iha samaa. Kaiken tän valituksen jälkeen viel bassoon skidist munaa ni avot!


Ihan mielellään tän rallin kuitenki kuunteli :) Puskekaa poijaat lisää, kivaa että tällaista saundia löytyy mikseri.netistä :)
0   +1 +2
 
8
Tusina Immonen 09.09.2003
Jaa-a. aika... aika ihanjees... että jokseenkin mitäänsanomaton. ei melodioita... tosiaan aika vaisu bassline.. ainoa hyvä puoli on "äänet" eli maailma ilman komppia. ja seki on jotenki kylmä...

miks se on pitäny pistää väärinpäin? suomimakkara sopis paremmin.. tai vaikka makkaratehdas... tehdasmakkara... no nyt menee taas yli...

ihan hyvä
0   +1 +2
 
9
Imp 07.09.2003
pakko vielä laittaa että kun tiuetä mistä noi äänet on tehty alkaa hymy tulee naamalle :D
0   +1 +2
 
9
Imp 07.09.2003
aika karua psykesoundia ootte saanu aikaan =).loistava biisi ei mitään valittamista
0   +1 +2
 
Nyhde 05.09.2003
Hmmph.. ei tässä mitään muuten, mutta kun biisi ei yksinkertaisesti tarjonnut mitään mitä ei oltaisi kuultu jo aiemminkin. Ongelmista suurin lienee omaperäisyyden totaalinen puute, joka kuului niin yleismeiningissä, soundeissa, bassolinjassa (!!) ja efekteissä. Tätä kuunnellessa voisi varmaankin kuolla tylsyyteen, jos looppi kestäisi yli yhden kuuntelukerran, sillä mukana ei ole edes kunnon jumitusmeininkiä. Soundipuoli olikin sitten yllättäen sitä poppikompressiota ja kuolleiksi asti hiottuja äänivalintoja. Äänipuolta olisi voinut piristää huomattavasti, jos bassolinjassa olisi ollut edes hieman tukevampi soundi, kaikki ei olisi kuulostanut linttaan kompressoidulta ja jokin olisi kuulostanut siltä, että sen luomiseen on käytetty edes hieman luovuutta. Jos haluatte todellakin tehdä tällaista musiikkia, ei siinä mitään, en minä ketään estele. En vain haluaisi, että heitätte kaiken potentiaalinne hukkaan tekemällä tällaista poppipsykeä aina hamaan tulevaisuuteen asti. Yleisesti jäin kaipailemaan jotain, josta tämän biisin voisi tunnistaa (redin ilmeisesti väkisin mukaan tunkeman, kömpelön breikkiosuuden lisäksi) jos vierekkäin laitettaisiin sattumanvaraisesti valittuna joku toinen peruspsykebiisi. Tämä paketti tarjoaa lähinnä sielutonta psykeä sieluttomille psykeilijöille, itse kaipaan enemmän. Toivottavasti seuraavassa kappaleessa olisi edes jotain omaa, jotain persoonallista.
0   +1 +2
 
10
jukka pätee!! /pena
0   +1 +2
 
9
Buhis 03.09.2003
Ainakin kovemmalla kuunneltuna basari potkii oikein mukavasti ja rfektejä biisistä kyllä löytyy oikein mukavasti. Ei tätä oikeen osaa kommentoida kun en itseasiassa pidä psykestä lainkaan. Samalta tää mun korvaan kuulostaa kun kaikki muutkin "hyvät" psykebiisit. Toteutuksesta ja soundeista 9.
0   +1 +2
 
AiMo VaM0SapPi 03.09.2003
oke toi kikki o iha jees... jaahas... perus eurosaundii alkaa tulee... hmm.... joo o ruuvailuu..ÖRj.. © LAKANAPILLU ..!!! oha täs menoo.... iha kivan kuulost.. no nyt rauhottu..!! ihme sällei ootte... noni... eurosaundit kehii taas..... jaaaa NYT TAMPATAAA © naLLi --- ööh aika skitsoo... emmä tiiä... mä jätän numeron antamatta.. ku en tykkää muutenkaa mikserinetin ihmisten arvostelu asteikosta... mut perkleen hyvä piisi on kyllä... sanon sen teille..!!! joo o... lisää voisitte tehä... no nyt sambaa... tai mitähän vittua.. köööök... no jos meinaatte sen vessanpöntön kaa läträä ni peskää kädet... muistakaa myös hampaat...!!! okeoke--- ©µM↑
0   +1 +2
 
10
StatusD 03.09.2003
Ei perkele TÄÄ! On huippu! :)
joo hyvin ottaa mukaan :) hienot narinat ja kokonaisuus toimii pakko heittää kyllä 10 pistettä !!! lisää lisää odottaa!
0   +1 +2
 
10
.Trauma 02.09.2003
No johan pomppii!! ei ainakaan ole vauhtia eikä efektejä paljon säästelty tätä tehdessä.. huhheujjaa! Alkaa heti kunnon mätöllä, ei sen kummallisempia skizmoja, päälle lähtee vielä niin häröt efektit että bueno! Bassolinja roccaa 100-0 ja ammattitaito paistaa läpi.. Eihän tästä voi olla tykkäämättä! Jotkut efektit viiltää ikävästi korvaa(ainakin kuulokkeilla kuunneltaessa) eli raiskatuimpia ääniä voisi hiukan hiljentää tai heittää cutoffia niihin.. Breakbeat kohta piristi biisiä mukavasti. Tämä on psyke makuuni! 10p.
0   +1 +2
 
8
Teknomyssy 18.09.2003
Aika mainstream full-on meininkiä tää biisi. Efektit ja kompit puskee ihan hyvin ja biisi menee mukavan verkkaisesti etiäpäin. Tuo vessanpöntön vetäminen oli aika häröä ja jotenkin omaperäinen lisä tähän soppaan. 3min jälkeen tuleva breikki ei oikein uponnut minuun ja sen jälkeinen vaihe tuohon 5min puoliväliin kuulosti snadisti amatöörimäisemmalta, kuin vauhdikas alku. Sen jälkeen biisi lähtikin jälleen rullaamaan ihan kivasti. Kuitenkin tämä kuulostaa paikoitellen (varsinkin loppupuolella) aika ontolta ja tyhjältä. Olisi kaivannut enemmän boostia ja efektejä (esim. GMS, Alien Project), eikä vain sitä bassolinja jumitusta. Pahiten minua kävi kuitenkin risomaan ne bongorummut, kun tuntui että pompottivat koko biisin läpi. Plussat ja miinukset yhteenlaskettuna, tämä biisi saa minulta arvosanan 7 ja puoli, joka pyöristyy numeroon 8.
0   +1 +2