Tehtaat

Lokosa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 28.07.2009
Hyvää soitanta ja laulantaa. Tuon melodisen kitaran soundista tykkään erityisesti. Jotain miksaukseen liittyvää vois parantaa, kokonaissoundi kuullostaa jotenkin epäselvältä, en tiedä johtuuko se soundeista vai onko kitarakamaa niin paljon että soundi on "tukossa". Joku enemmän pro kun minä osaa varmaan tarkentaa. Kuitenkin piisi on hyvä ja lyriikkakin kohdillaan.
+2   +1 +2
 
9
kake1962 23.07.2009
Lokosaa (ei lokoisaa... :-)) ) meininkiä! Kasvava biisi, laulu vaan tahtoo hukkua kovimmissa kohdissa soiton alle. Sanoituksiin en yleensä kiinnitä niin paljon huomiota, tässä ne toimivat hyvin! Ei mitenkään liirum-laarum sanoitukset, rytmittyvät musiikkiin tasaisesti.

Melodiakitarassa aika ovela soundi kuten myös se yksi "sopimattomalta" vaikuttava nuotti...!!!

Progressiivista materiaalia!!!
+2   +1 +2
 
10
Dexteri 22.07.2009
Lähes Ballaadi tuo kyseinen biisi. Kappalessa on vahva sanoitus ja taidokas sovitus. Loistavat soundit joka osa-alueella. Tällaisella musalla päästään vielä pitkälle.
+2   +1 +2
 
maaninen 21.07.2009
Olen varmaan sanonut aiemmin jonkun toisen biisinne kohdalla, mutta soundit ei ole oikein hyvät ja sanoista ei osin sen vuoksi saa selvää (onko liveveto?). Biisi sinäänsä on oikein onnistunut leijailevaisuudessaan. Tykkäsin!
+2   +1 +2