Frequence Stab (acid cow mix)

Stocco

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
merri- 06.01.2010
Mie en yleensä tällasta kuuntele enkä ole kyllä koskaan tällasesta syttyny.

Mutta nyt ku kello on 10 vaille neljä aamuyöllä, niin mie tulin tästä aika hyvälle tuulelle. Tuli sellanen fiilis, että vaikka on niin väsyny että näkee jo kohta näkyjä, niin ei kyllä edes tarvis mennä nukkumaan jos vaan jatkaa tämän kuuntelua.
+2   +1 +2
 
8
Jonesss 07.11.2006
Aika resobassari, kädet lähtevät melkein väkisin heilumaan tajunnanvirtaan. Jotkut äänet eivät oikein sopeutunut mun korvaan, ehkä näin tarkoituskin, jotta ärsykkeet maksimoituu.. Ilmeisimminkin. Nostatukset oli jotenkin liian peruskuuloisia, musta niihin sopis hyvin kunnon tilakaiut. Hyvä piisi. Olis ollu tosi hyvä muuten mut liian laiha, ei hengitä tarpeeksi.
+2   +1 +2
 
7
dbgirl 10.03.2006
Tylsää, ei mitään uutta.
0   +1 +2
 
9
HW 06.02.2006
Hektisyydestään huolimatta tämä oli jotensakin kovin rauhoittavaa. Tätä kuunnellessa tiesi että kaikki mitä tapahtuu on se että kuulija hukutetaan ärsykkeiden tulvaan, kiusataan hulluuden partaalle niin että aistit irrottavat otteensa tästä maailmasta jonka jälkeen voikin tyytyväisenä leijailla oman päänsä sisällä äänistä koostuvaa näytelmää katsellen. Jokaisella äänellä oli oma roolinsa ja vaikka niiden muodostama maisema oli yltäkylläinen, kaikki pysyi hallinnassa loppuun asti. Tosin saattaa olla että tuo yksi suriseva naksutus koki jonkinlaisen hermoromahduksen tuolla ihan loppumetreillä. Se oli kiintoisa yllätys jonka kohdatessaan kuulija saattoi viettää mukavan viisiminuuttisen pohtien oliko se tarkoituksellista ja jos oli, miksi.
Tämän parissa viihtyi monenmonta kertaa ja silti tuntui että pinnan alle jäi piilottelemaan kaikenlaista outoa ja hämmentävää.
Uudestaan!
+2   +1 +2
 
7
JM 13.01.2006
Ei nuo happosaundit iske tässä sitten yhtään. ja kun ne on niin merkittävässä roolissa, niiden pitäisi. Melodiajutuissa on jotain hyvää, mutta se vaatisi ihan erilaisen toteutuksen lóllakseen hyvää. tämä jää aika yhdentekeväksi keskinkertaisuuspöristelyksi.
0   +1 +2
 
bze 21.12.2005
Aikamoista progea. Diipeissä vesissä liikutaan mukavien dissonanttisten sointukulkujen saattelemana jotka kuulostavat luojan kiitos hyvin suunnitelluilta ja häiriintyneen toimivilta. Rytmikin rullaa vaikka tässä olisi varmasti voinut nojata kokeellisimpiin ratkaisuihin lopputuloksen kärsimättä.

Pienellä äänten ehostamisella olisi päässyt aika lähelle vanhan koulun haponkatkuista bensateknoa, tässä on turhan paljon pyöreitä kulmia ja "perinteisiä" ratkaisuja. Säröllä, muutamalla soikealla reverbillä ja vielä karskimmalla detunella olisin luultavasti aiheuttanut substantiaalisen vahingon työtuolilleni. Tai sitten tuotantojäljen totaalisena raiskaamisena mutta joo. Rakenteen puolesta voisi sanoa sen verran että pari selkeää breakdownia olisi tuonut kaivattua kontrastia mutta toimiihan tämä näinkin. Varsinainen a-osio on kaikessa omituisuudessaan hauskaa kuunneltavaa näinä selkeiden melodioiden ja tervehenkisen ibiza-asenteen päivinä.

Häiriintyneen hauskaa mutta ei ihan osu vaikka läheltä meneekin.
0   +1 +2
 
8
Mahteri 08.12.2005
Itse asiassa ihan kivaa. kahen minuutin kohalla tuli vaan semmonen vittuuntunu fiilis. Saman toistoa vähän liikaa. Muuten ihan kuunneltavaa kikkailua
0   +1 +2
 
6
Reptyler 17.10.2005
Mil vitun music2000'lla sää teet nää sun biisit... Kauheen kuulost. Vitun hyvä melodia onki...
0   +1 +2
 
6
Reptyler 17.10.2005
Mikä vittu tää nyt on...
0   +1 +2
 
7
Kalaforn 15.10.2005
Jaa-a, melodia oli ehkä se tukevin osa biisissä, mutta kyllä toki muutakin tykkiä saundia korviini kantautui, vaikka en välttämättä halunnut kuullakkaan niitä. Hmm, aikas kova veisu, vaikka jälleen tuvaudutaankin siihen erikoisempaan musiikin puolikkaaseen ja niin taide ja hölynpöly sekoittuvat ja tuloksena syntyy tällaista... ööh, niin, ihan kiva, jos otetaan huomioon bassolinjan ja päämelodian yhteensopivuus, hmm, voi minulla tietenkin olla päässä vikaa, kun ei suurin osa saundeista sovi ei niin mitenkään yhteen.
0   +1 +2
 
Haava 23.08.2005
"mutta kerro jotain mitä en jo tiedä, jooko." - Stokko setä

En kerro, mutta sen voin kertoa, että kappaleen tilavaikutelma oli kuin syväjäädytetty banaani joka oli jo käännetty spiraalille ennen kuin se oli laitettu pakastimeen. Kappaleen agresiivinen olemus hyökkää kimppuuni ja tahtoo ärsyttää hermotuneen minäni esille ja joramaan. Valitettvasti niin ei käy. Vika ei silti ole tämän kappaleen vaan hermotunene minäni. Psykedeelinen minäni (joka diggaa MaTaM TooT:ista) taas nautii ja fiilistelee tässä sekameteli sopassa, jossa kuitenkin tuntuu olevan kokonaisuus ja järki (vaikka ei oikeasti ole).

Kokonaisuudessaan sinä Stokko setä olen mun lemppari. Olet kehittynyt muusikkona muuten selvästi. Saundimaailma on nykyään parempi kuin joskus.
0   +1 +2
 
8
saras 16.05.2005
hmm.. jäntskää!
0   +1 +2
 
8
Putte 28.12.2004
Ööö, missä tässä oli se luvattu melodia? :D Ei vaan, kyllähän tässä jonkinlaisia musiikillisia pointteja jo kohtauksia oli huomattavissa. Kokonaisuutena tämä ei kylläkään ollut mitenkään nautittava teos, mutta kyllähän tämän nyt voisi jonkun amiga-pelin taustalle pistää paukkumaan. Ihme teos.. Meinasin ensin antaa seiskan, mutta pistetään nyt yksi piste siihen hyvä jätkä -lisää.. :)
0   +1 +2
 
9
Cerefi 18.06.2004
Tämä on juuri semmoista musaa, jota soitetaan taustalla, kun näytetään miten auto on törmännyt johonkin tai ajanut jonkun yli. Minusta tuntuu, että jossain kohdin kappaletta aivoihini sattui. Oikeasti. Mutta tämä on jossain määrin jopa unettavaa kuultavaa, eikä välttämättä siinä huonossa mielessä. Melodia on jo melko hyvä, ja nuo purkkisoundit ryydittävät sitä varsin hyvin.
0   +1 +2
 
6
Juston 17.04.2004
Ajoittain hyvä meininki, mutta riitasoinnut tekevät biisistä rasittavan kuulosen.
0   +1 +2
 
8
Meliciah 11.03.2004
Ihan tajuttoman hyvä idea tässä biisissä... Yks pitkä miinus on kyllä joidenkin äänien sekavuus... Tuntuu, et ne jotenkin sotkeutuis toisiinsa... Mut jokatapauksessa ihan jees...
0   +1 +2
 
7
Shah 15.01.2004
Tapahtumaa ja meininkiä piisaa paljon. Kliseinen vertauskuva, mutta tällaista matskua kuuntelisin hyvin mielelläni autossa, kun ajelen 50 kilsaa kouluuni motarilla jossa ei mitään muutosta tapahdu. Siihen yksinäisyyteen tämä sopisi. Vaikka tapahtumaa on paljon, niin onnistuneesti palataan aina lopulta siihen pohjariffiin, joka vie toimivasti eteenpäin. Välillä pelkäsi että siirrytään aivan johonkin totaaliseen uuteen vaiheeseen, mutta ei, onneksi. Monotonisuus ei ole haukkumasana. Sorry, mutta anna seiskan vain, koska oon luultavasti pilvessä vielä ton "Epäluottamus" -biisin jälkeen...
0   +1 +2
 
7
LauriT 30.10.2003
Tämän biisin pahin ongelma on todella peltiset tb303-tyyppiset synasaundit. Tästä tulee todella piiitkä miinus... Kannattaisi käyttää runsaasti stereo-delaytä 303-tyyppisten saundien kanssa, koska yksinään ne kuulostavat melkein poikkeuksetta todella ontoilta. Aktiivinen filtterin modulointikin auttaisi asiaa jo todella huomattavasti. Perkussiopuolikin kuulostaa melko ponnettomalta, tosin siellä on jopa joitain aika omaperäisen kuuloisia juttuja, mikä on plussaa. Lisäksi biisistä tuntuu puuttuvan kokonaan basso. Eli alapäähän tarvittaisiin reilusti lisää munaa. Noihin sahasyntikoihin voisi myös lisätä jotain stereo-kuvaa laajentavaa efektiä. Tuossa 7:30 kohdassa tulee semmoinen aika kivan kuuloinen kohta missä nuo 303:set menee ihanasti epävireeseen. Rakenne on looginen ja seurailee aika hyvin peruskaavoja siirtyen vähitellen osiosta toiseen. Kokonaisuutena melko hyvä, mutta aika paljon vielä parannettavaakin, lähinnä saundipuolella. Musiikillisesti toimii hyvin ellei jopa loistavastikin. Tosin tämäntyylinen musiikki ei ehkä kuuluu säännöllisiin kuuntelutottumuksiin, joten älä nyt ota hernettä nenään negatiivisista kommenteistani... :)
0   +1 +2
 
9
Aitto-oja 22.10.2003
Ihan Jeesusta (taas)...
0   +1 +2
 
9
Twight 17.10.2003
hyvä!
0   +1 +2
 
8
Cate_85 13.10.2003
Ihan mielenkiinnosta tulin kuuntelee.. ja kylhän se on ihan jees.. :)
0   +1 +2
 
8
Tusina Immonen 23.09.2003
en keksi syytä tolle bientille... hmm.. menoa ja mäiskettä riittää.. hiukka riitaavia ääniä välillä.. jos nyt kukaan tuosta mitään ymmärtää.. jees meininki. täyttä spugea vähän professorimaisempana.
0   +1 +2
 
8
ocean 09.09.2003
Heh, kyllä tän jälkeen pitää tosiaan jotain buranaa napsia..:) Biisissä on paljon hyviä ideoita, mutta jotenkin tämä musatyyli menee hieman yli hilseen. (Anteeksi vain rehellinen kommenttini...)
0   +1 +2
 
Trace 08.09.2003
Ja lentäjät ovat arvatenkin kovia naistenmiehiä.
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 26.08.2003
kilikalikoli stokkoa ;) kilinäkolinat sopii erinomaisesti. melodia puolel vähäsen väärää ääntä mutta eikai niitä kukaan ajattele jos muuten on sekava meininki ;)
naputukset ja kolinat tuovat mukava lisätunnelmaa tähän.
hienon kipaleen oot kasannu ;) ei tarvi ku pari buranaa ottaa tän jälkeen ;)
0   +1 +2
 
nkossu 22.08.2003
hei tassahan on jo happeninkii. kulkee hyvin eteenpain. friikkaa mukavasti valil =P. emma muuta oikeen osaa (jaksa) ny sanoo.. homeinen paiva..
0   +1 +2
 
Krista 19.08.2003
Okei, mä en yleensä oikein tällasista ikuisuus-biiseistä välitä (niissä jotenki joko kestää päästä alkuun tai sitten junnataan) mutta tää on sentään vaan 8min. Ihan hassu biisi, täs on suorastaan jotain ideaa.. jotkut on vaan yleensä sellasa sekavaa kolinaa ja räminää (kolina on hienoa, mutta musaks sitä voi harvoin kutsua) ilman mitää pointtia. Mä nyt en osaa edes arvostella mitään konemusaa, että jos mä jätän ton numeron tyhjäks ja lisään sit joskus jos osaan. =) (vois kyllä laittaa kympin ihan vaan näön vuoks kun kukaan muu vielä arvosellu.. =P)
0   +1 +2