Kasapanos - Vaihtoehtoloppu

merri-

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 17.01.2010
Alun jälkeen oli yllätys että rappia olikin luvassa. Melodinen ote rapissa on aina plussaa. Rappipuoli toimii hienosti. Piisissä vois ehkä hieman pitää taukoja rapista ja ottaa taustalaulua väliin. Nyt rappiin hengästyy kun tavaraa tulee niin lujalla tahdilla. Piisi on omassa genressään todella hyvä ja miksaus mielestäni toimii. Artikulaatio on hyvä ja musiikkitausta on hyvin vallitsevana mukana. Hienoa että piisiin on saatu kitarasoolo.
0   +1 +2
 
8
Tlex 15.01.2010
suht hyvää settii ... vaikkakin jossain kohis sanat menee kyl aika paskamaasesti päällekkäin . mut hyvää settii
0   +1 +2
 
9
verbal 11.10.2008
joko mun kaiuis on vika tai sitten täs oli kyl häiritsevän huono äänelaatu:S mutta mitä kuuntelin nii helvetin hyvän kuuloinen biisi, ku vaan sais parempi laatuisena, tsemppii teille jos tulis siihen tilaisuus:)
Lyriikat oli mahtavat eikä menny offbeattiin tai muutkaa, mu en iha kiitettävää pysty viel antaan
0   +1 +2
 
P. Virta 29.04.2008
Tunteikkaasta pianosta heti alkuunsa plussaa. Piano räppibiitissä on aina kaksiteräinen miekka, joko se toimii taikka sitten ei. Ja tässä se on onneksi sitä toimivaa laatua. Tunnelman nostamista koko tuo intro, mutta ehkäpä turhan pitkä.

Tunnelmallisen alun jälkeen alkaakin vähän turhan räväkästi ja sekavasti kun räpin taustalla vetelee tämä kaunisääninen tyttö omiaan. Voisi olla parempi jos ei kuitenkaan noin päällekkäin olisi, nyt ei tiedä kumpaa kuuntelisi. Ymmärrän mitä efektiä tässä on haettu, mutta taustalaulua kyllä pitäisi miksata taaemmas ja epäselvemmäksi jos noin sitä käyttää, nyt se vain sekoittaa kun on niin kirkkaana. Toisen kerran kun tulee vielä joku soolokitara siihen päälle, niin enemmän vain sekoittaa. Harmittavaista tämä päällekkäisyys ja sekavuus, kun muuten biisissä olisi kyllä hyvin ainesta.
0   +1 +2
 
10
Ulo 31.12.2008
Loistavaa. :D
0   +1 +2