Shattered

Torspo

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
mitaru 02.04.2013
jee :)
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 17.05.2008
ai saatana.. meikä on kuunnellu tätä jo muutaman päivän uudelleen ja uudelleen ja huomasin että tämä pirulainen kuulostaa joka kerta vaan paremmalta!
Soundit on aika ässäluokkaa noin kotistudioksi ja etenkin basson soundi miellyttää mun korvaa todella! Vaikka kitaristi olenkin, mut silti :)
kiitos tästä!
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 05.06.2008
Metallifiilistelyä voimakkailla särösoundeilla. Hypnoottinen rytmi pohjalla ja melodiassa itämaisia vaikutteita. Hyvin soitettu, äänitetty ja miksattu biisi
0   +1 +2
 
10
tomignostics 17.04.2008
Olisihan se hienoa kun saisi jonkun maailmanluokan solistin projektiinsa,mutta mutta kun ei aina saa:)Sanoisin ettei tarvitsisi ainakaan hävetä kun tämmöisiin "pohjiin"laulelisi.
Itse biisin tunnelmaan olisin lisännyt hieman niitä itämaisia sävyjä joita sieltä jonkun verran löytyykin..Alkuintro myös kaipaa jotain,ehkä rummut olisi voineet alkaa pelkillä pelleillä tms.jää vähän voimattomaksi.Siitä syystä vain 10 pistettä,nämä jos korjautuu niin sitten laitetaan enemmän pisteitä:)
0   +1 +2
 
9
Niinhän on vainen hyvää fiilistetä saatu tähänkin biisiin.

Vaan missä on laulu?

Jotenkin torsomainen tunnelma jää, kun on näin mainio biisi, hyvin jytkähtää ja sitten se jokin uupuu. Instrumentaalina sinänsä toimiva, mutta ei nouse aivan siivilleen näin. Kotkalla on katseensa, haukalla silmänsä ja leijonalla harjansa, samoin tämä kaipaa sitä solistia kuin ihminen kotiaan.
0   +1 +2