Nitrocarotine

Saddam's Family

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begemot 05.09.2009
Puolihauska nimi. Kitaroilla hauska harmonia. Ilmeisesti jotain hieaman SOADIn tyylistä haettu.
Laulu on hieman ailahtelevaista, välillä toimii välillä ei. Miksaus hieman epätasapainoinen.

Ihan mielenkiintoinen paketti, sopivasti pilkettä silmäkulmassa meininkiä.
0   +1 +2
 
Pääskynen 04.09.2009
Muistaakseni teiltä on tullut laadukkaampaakin kamaa. On näissä ainakin omaperäinen teema jos ei muuta. Kyllähän tämä keskimääräistä parempaa musisointia on mutta aiheen puolesta varmaan melko marginaalimusiikkia!
0   +1 +2
 
HumongousFungus 27.08.2009
Haetko vähän Serj Tankianmaista laulutyyliä? Vähän kuullostaa siltä että olis sieltä tullut jotain vaikutteita : ]. Ei hassumpi, mutta lauluun vieläö tehokkuutta lisää ni tää on rautasta tavaraa!
0   +1 +2
 
9
SIAR 26.08.2009
johan on. soundit heikohkot. soitto ok. laulu ääni ei miellytä, oisko nuoruutta äänessä liikaa, en tiiä..
0   +1 +2
 
8
Ted Nugentti II 20.08.2009
aah, saddams family taas. hyvä idea teillä. miten tää nyt oli näin tylsä biisi tällä kertaa. mutta ottaa huomioon muut biisit, niin ne nostavat tän tasoa.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 20.08.2009
Niin onhan tää tehty pilike silimä kulumassa, mutta totta on se, että aika paljon taitoo löytyy tältä porukalta. Onkohan tässä kyseessä ihan ammattimiesten tekele "salanimellä", jotenkin kaikesta paistaa läpi, hauskanpito studiossa/treenikämpällä? Tiedä sitten. Hauska idea, siisti toteutus Rautaneidon tyylillä.
0   +1 +2
 
9
Damage1994 18.08.2009
Hyvä kappale, alussa saa ehkä wähän hewymmän kuvan, kuin mitä biisin edetessä.
0   +1 +2
 
10
Fillari 28.07.2009
Tämä Saddam on hyvää settiä kaikki tyynni, selkeä paketti ja bändillä on idea ja linja. Soitannollisesti erittäin hyvää ja varmaotteista settiä tämäkin. Kokonaisuudesta annan 10.
0   +1 +2
 
9
PutteAtte 23.07.2009
Sävellyksestä +++. Todella tyylikäs! Miksaus olisi ehkä voinut olla hieman jykevämpi. Kitara- ja boassosoundit eivät kyllä ikävä kyllä oikein vakuuttaneet, paitsi tuo näppäilykitarasoundi. Erittäin kaunis. Oli muuten tosi hyvä melodia myös sen aikana. Hyviä harmonioita kitaroissa, ja siistejä kuvioita. Vähän ehkä sooloon olisi halunnut hienommat tilutus kuviot. Wah-pedaali olisi myös voinut sopia tiettyihin kohtiin soolossa. Lopetus tuli hieman yllättäen kyllä, jos ei feidaamalla, niin vaikka joku pikku hiljaa katoava näppäilykuvio olisi sopinut.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 22.07.2009
Hehee, ei ole ihan kaikkein poliittisesti korrekteinta musiikkia. Varsin virkistävää, ettei kappale ollut sovitettu vaan säkeistö-kertsi-säkeistö-kertsi meiningillä. Se teki osiltaan taas sen, että kappale oli ehkä vähän sekava, mutta se voi korjaantua jo toisella kuuntelukerralla. Oikein kelpo biisi.
0   +1 +2
 
mustalitku 19.07.2009
Suupielet vääntyy väkisinkin hymyyn, kun laulu alkaa - ja tämä ei johtu laulajasta vaan sanomasta :) Biisin toteutus on ihan kohtalaisen hyvä (soundit yms.) Tosissaanhan tämä on vissiin kumminkin tehty. Laulaja vetää pariin kohtaan kohtalaisen hyvän kuuloisen pitkän huudon. Niin, niiden versekohdien akustiset olivat hyvän kuuloisia. Tästähän on hyvä jatkaa vaikka sitten Irakiin ;)
0   +1 +2
 
maaninen 16.07.2009
Jonkinmoista huumoriheviä tämä kuulosti olevan, ainakin sanojen perusteella. Soitto ammensi Iron Maidenista sooloa myöten. Hyvä jippo tuo rytminvaihdos lopussa. Ihan menevä ralli.
0   +1 +2
 
Kongir 15.08.2009
Hyvät saundit, mielestäni alku jokseenkin epämääräinen (heh!). Todella hyvä!
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 06.04.2008
Bändin ja biisin nimi oli niin houkutteleva että ei voinut olla kuuntelematta.
Kuuntelin tässä muutaman teidän biisin ja tulin selvään lopputulokseen.

Miksaus: masteri on jäänyt aavistuksen verran hiljaiselle (joutui vääntään voluumia kovemalle). Balanssia ja stereokuvaa olisi voinut työstää enemmän, jotta instrumenttien saundit olisivat avautuneet paremmin. Näin ensikuulemalta kuulostaa hieman puuroiselta, mutta eiköhän tähän totu.

Rakenne: biisit on rakennettu muutaman kitarariffin varaan, jotka menevät sen kolmen soinnun varassa. Temponvaihto oli ihan mukava lisä biisiin.

Sovitukset: Odotukset oli korkealla - bändin nimestä, olemuksesta ja fanimäärästä luulin, että tulossa olisi jotain tosi tajunnanräjäyttävää, persoonallista ja uutta. Mutta - - ei. Vaikutteet paistaa läpi!!! Iron Maidenit ja niiden terssiharmoniat, ja tylsät ja munattomat soolot. Soolo oli vaan kertakaikkiaan niin tylsää skaalarunkkausta joka enneminkin ärsytti kun viehätti.

Siltikin tämä biisi sisältää jotain omaperäistäkin eikä tämä sentää ole ihan suoraa idolien kopioimista. Ehkä se sitten on tämä lähi-itä -meininki, joka ei ilmene kovin voimakkaasti paitsi ehkä jotenkin lyriikassa sitten. Laulajan voi selvästi yhdistää Bruce Dickinsoniin, vaikkakin hieman itämaisella fraseerauksella. Laulu oli teknisyydeltään ja puhtaudeltaan ok.

Yks asia vielä. Asia joka jäi vaivaamaan. Bändin olemus ja musiikki ovat ristiriidassa. Vaikuttaa siltä että Iron Maiden on naamioitunut turbaanien ja aurinkolasien taakse. Ihan kivat naamiaset teillä. Toisaalta mielsin tämän koko projektin vitsiksi. Tää jää vähän epäselväksi mennäänkö tässä aivan läpällä vai haetaanko tässä oikeasti jotain uutta ja mieletöntä.

Kävin tsekkaamassa nettisivutkin, ja sielläkin sama epämääräisyys. Monet varmaan yhdistävät tämän tietynlaiseen provokatiivisuuteen. Huvittais kysyä melkein, että monenko maahanmuuttajan ootte saanut tuohtumaan tällä teidän touhullanne. Kuljette aikalailla miekan terällä tän suhteen, sillä onhan Suomi demokraattinen tasavalta. Halosen Tarja varmaan haukkuis teidät rasisteiksi promootionne perusteella.

Tämän kommentin tarkoitus ei ole haukkua teidät pystyyn, vaikka kieltämättä en pidä yhtään mistään teidän vaikutteistanne, ja suoraansanottuna teidän musiikistanne. Kyllä tää biisilistalle jokatapauksessa voisi mennä, jos semmosen tekisin.

Minun mielestäni teidän pitäisi keksiä jotain uutta, sillä Iron Maidenin tavaramerkki - kolmen soinnut rynkytys - on jo kulutettu niin puhki että - -.

Ihan perushyvää soittoa kuitenkin.
0   +1 +2
 
Black Dog 08.04.2008
Aika vekkulimaiset sanat...I used to be Taliban...jne...hevillä höystettynä. Eipä ainakaan teitä voi syyttää ryppyotsaisuudesta. Monipuolinen sovitus! Kitarat ja soolot viittaavat tuonne 80-luvun heavyjuuriin.
0   +1 +2
 
kake1962 14.04.2008
Hmmm... Hesarissa oli tänään juuri juttua Irakin ainoasta hevibändistä, joka hakee turvapaikkaa Turkista...Meillä on vielä sentään asiat paljon paremmin! Ehkä siitä syystä tämä biisi jää kovin vaisuksi, mutta ei huono, ei huono...!!!
0   +1 +2
 
Martti Pop 08.04.2008
Soundit on jotenkin etäiset ja siksi meininki ei välity kunnolla. SOAD-vaikutteet kuuluvat ehkä liiankin selvästi varsinkin laulussa ja melodioissa. Sanat ihan hauskat ja varsinkin ääntäminen. Ihan hauska poliittinen aspekti, mutta tiedä häntä toimiiko, jos koko levyllinen tällaista matskua kuuntelisi.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 08.04.2008
Tää oli tavallaan uudenkuulosta, en tiedä minkä takia sitten. Ehkä laulajan ääni ja laulutapa teki sen. Kitarariffittelyt väliosiossa olivat hienonkuulosia. Biisissä oli vaihteluakin ihan kivasti.
0   +1 +2
 
8
Juupa joo... Kyllä siis, tässä on paljon otettu vaikutteita otettu tuosta Iron Maidenista valitettavasti sen sijaan, että lähdetään tekemään jotain todella uutta... Muutama riffi ja siihen sitten jonkun verran sooloja, ym instrumentaali osuuksia, jotka ovat omalaatuisia, mutta huomaa kyllä, että vaikutteita on otettu Maidenista... Ihan sillä, että musaa vietäis uusiin äärirajoihin olisi kyllä välillä ihan odotettavaa tältä genreltä... No joo... Miksaus kunnossa soittajat soittavat onnistuneesti... Sanoitukset jäivät jotenkin vähän oudoiksi minun mielestä... Mutta mutta... Ei tämä ihan kamalimmasta päästä ole, mutta kyllä olisin odottanut jotain oikeasti uutta ja mielenkiintoista tuollaisella fanimäärällä...
0   +1 +2
 
9
Todella poikkeava sanoitus ja teema, sekä bändin nimi. Tässäkin on ainakin teeman puolesta sitä jotain, mitä tarvittaisiin mikserissä enemmän. Omaperäisyyttä! Musiikillisesti tosin tästä ei irtoa pahemmin sitä o-sanaa, kuulostaa aikalailla Maidenilta, mutta Maiden kuulostaa hyvältä joten yhtälönä totean, että tämä kuulostaa nimenomaan hyvältä.
0   +1 +2
 
evinrude 13.05.2008
lähtee hyvin liikenteeseen...tuli turpaan heti ensi soinnusta lähtien...valitettavasti meininki hiipuu loppua kohden...mutta silti hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
Dexteri 21.07.2009
Kieltämättä hiukan proge vaikutteinen biisi. Hiukan tulee myös tämän genren kuulusinta bändiä Iron Maidenin vaikuteet läpi. Kylläpä kundit ovat osanneet sekoittaa erityylilajeja tosi lahjakkaasti. Erinomainen biisi josta varmasti on erimielipiteitä.
0   +1 +2
 
9
3:17 06.04.2008
Ihme settiä tossa yllä! No mutta, toiset tykkää muhkummasta jne.
Alku piti kuunnella uudestaan, kerta kuulosti iha uudelta aikasempiin vetoihin verrattuna.

Mutta mutta, pitkästä aikaa uutta Saddamia. Hyvää kannatti odottaa, nimittäin odotukset ylitty allekirjoittaneen osalta aika kiitettävästi. Edellisiin verrattuna varsin uudentyyppinen veto, mutta sehän vaan monipuolistaa.

Ja tämä ylemmässä viestissä kritisoitu vaikute-systeemi voidaan mieltää myös tyyliuskollisuudeksi. Henk. koht. kilahtaa ainakin hyvin, ja veikkaan että muutkin fanit ottaa uuden tulokkaan innolla vastaan.

Kaiken kaikkiaan hieno aluevaltaus bändiltä! Kiitos ja kumarrus
0   +1 +2
 
zenri 15.08.2009
Jäi jotenkin epävarma fiilis tästä. Hyvä tunnelma, mutta ei oikein saa otetta, kun ei tiiä, onko nyt liikaa kieli poskessa vai ei. Hämmentävää.
0   +1 +2
 
Englannin lausunta vähän tökkii ja biisi on hikkasen laimea mutta ei paljoa. vähän laadukkaampaa miksausta tarvittaisiin.
0   +1 +2
 
9
Markus Y 06.04.2008
"Iron Maidenin tavaramerkki - kolmen soinnut rynkytys - on jo kulutettu niin puhki että"...siis mitäs helv666ttiä toi jaakkokulta tossa yläpuolella sönköttää, sehän on Saddam`s Familyn tavaramerkki jota Iron Maiden yrittää epätoivoisesti kopioida. Vähän erilainen viisu mitä nuo aikaisemmat mutta erittäin hyvä sellainen. Ei ihan yllä Harulf the Warulfin tasolle, mutta loistobiisi anyways. Annan 9,4 pistettä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 21.08.2009
Eikös se perhe ole jo kuollut?? Mutta biisi on hyvä kova braa!!
0   +1 +2
 
Axmanic 18.04.2008
Liika epätarkkaa soittoa. Reeniä lissää ni siittä se lähtee. Kitarassa muutamia hienoja pikkujuttuja.
0   +1 +2