Sillalla

Haven

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

annemirjami 18.05.2011
Kaunista, tunne mukana, pidän kovasti!
0   +1 +2
 
9
JossuKa84 05.09.2009
Todella kaunista! Piano, jouset ja laulu, oih kyllä nousi karvat pystyyn!! Fanittaa!!! Lisää tällaista!
0   +1 +2
 
9
MALS 05.09.2009
Kyllä yksinkertaisuus on kaunista!
M.A.L.S.
0   +1 +2
 
9
n33pa 11.06.2008
Koskettavat sanat ja hyvin laulettu.
Elämäntarinani jälkeen ja omassa elämäntilassa tämä biisi sai minut kyyneliin monta kertaa. Ja tulee saamaankin. Tämä tulee olemaan aina parhaimmistossa.
0   +1 +2
 
10
Susanna Lehto 22.03.2008
Kaunista <3
0   +1 +2
 
10
Quarius 29.02.2008
Sanat ja melodiat todella vievät mukanaan.. Herkistää kummasti sellohevariakin.
Miksattu on asiallisesti. Pidän siitä että jousissa ei ole liikaa kaikua sun muuta vaan ne kuulostavat luonnolliselta niin kuin koko miksaus muutenkin.
Kaikesta tästä tulee sellainen viaton herkkä tunnelma.. siis aivan vastustamaton tunnelma.. :)
Hyvä!
0   +1 +2
 
Peikkoneito 26.02.2008
En ole mikään musiikin ammattilainen, joten en ehkä osaa mitenkään ammattimaisesti kommentoida, mutta kuitenkin oli niin pysäyttävä kappale, että oli pakko jotain kehuvaa rustata.

Kerrassaan upea biisi.
Kaunis, melodinen ja mukaansatempaava.

Mielenkiintoiset ja ajatuksiaherättävät sanat. Laulajalla on aivan mahtava ääni, joka vaihtelee mukavasti kantavasta herkkään ja kuiskauksenkaltaiseen.

On myös todella positiivistä, ettei tähän ole yritetty änkeä mitään erikoisefektejä tai muuta ylimääräistä.
Tämä oli tällaisenaan luonnollinen ja kaunis.

Ei tästä kyllä mitään negatiivistä sananpuolikastakaan löydä
0   +1 +2
 
Nødhammaren 16.02.2008
Äh, mä oon yrittänyt pitää tästä kappaleesta, mutta ei se oikein taida onnistua. En tiedä johtuuko se kappaleen sanojen hieman häitsevästä vaahterasiirappisuudesta (jolloin vika on todennäköisesti vain minussa) vai siitä, että teidän sävellykset on yleensä olleet mun mielestä parempia. Tekniseltä toteutukseltaan tää on varsin hemmetin mainio niin kuin teidän kappaleet aina, mutta sävellyksenä tää ei futaa lainkaan niin hyvin kuin teidän muut biisit. Senpä vuoksi esittäisin nöyrimmän toiveeni, että soittakaa enempi progea taikka vaihtoehtoisesti enempi poppia. Ne on parhautta.
0   +1 +2
 
9
maytoes 15.02.2008
Ai että oli nätti laulu. Minusta tässä on hienosti onnistuttu kiertämään suurimmat siirappisilmäkkeet ja kehittämään kaunista tunnelmointia. Sävellys on toimiva ja sovitus tukee kappaletta hyvin. Miellyttävä-ääninen laulaja suoriutuu tehtävästään kiitettävästi, vaikkakin varsinkin falsettikohdissa ääni kaipaisi hieman lisää tukea ja rentoutta.
-Matti
0   +1 +2
 
10
EAZ 15.02.2008
Eipäs tule kuunneltua tälläistä, mutta vahingossa satuin eksymään tänne.

Siis, aivan mielettömän hyvä! Tää laulajan ääni on kyllä niin loistava, jopa pientä jumalallista kosketusta kyllä tunnen jo. Persoonallinen ja kaunis, aivan loistava. Tausta toimii myös aivan loistavasti, siis se on myös täyden kympin arvoinen. En ole tälläistä tekelettä kuullut _vähään_ aikaan mikserissä, voidaan jo puhua monesta kuukaudesta, nimittäin en löydä en sitten ainuttakaan asiaa mistä voisin nurista.

Biisi on varsinaista herkkää kutittelua korvilleni ja iskee, iskee vaan niin paljon.. Tämä on kai sitä rakkautta ensi silmäyksellä, nimittäin kuuntelin biisin heti pariin kertaan uudestaan :)
0   +1 +2
 
9
kummituskansio 14.02.2008
Tämä biisi sopisi hyvin soimaan elokuvan lopputekstien aikaan. Huomio kotimaisten draamojen tekijät!
0   +1 +2
 
10
graineband 12.02.2008
Todella ihana biisi. Vaikutteet soivat biisissä hyvällä tavalla - ne tuovat sellaisen turvallisuuden tunteen ja sen avulla kuuntelija jää kuuntelemaan. Kappale on kuitenkin toteutettu omaperäisellä tavalla tai ainakin bändi poikkeaa siitä "tavallisesta" muotista (kitara, basso jne). Instrumentit luovat lämpimän tunnelman, joka toistuu sekä laulussa että sanoituksessa. Hyvin rakennettu biisi siis.
0   +1 +2
 
10
Roope Paltta 12.02.2008
Usein kuulee sanottavan, että teemme erinlaista/valtavirrasta olevaa musaa. Teille se todella on näin ja erittäin tyylikästä materiaalia vielä. Biisi herättää varmasti kuuntelijoissa tunteita ja toteutettu mielestäni hyvin. Piano, laulu ja hyvä soundinen viulu. Mielestäni ei muuta tarvitsekkaan. Erittäin kaunis kappale. Olenkin valmis lunastamaan uuden Demonne, kunhan vain muistutatte sitten kun se on valmis :)
0   +1 +2
 
VekkaK 12.02.2008
Lipuu pehmeästi korvasta sisään heti ensitahdeista ja laulajan hennon kaunis ääni jää kummittelemaan pääkoppaan. Kerrassaan hieno rakkauslaulu ilman liiallista imelyyttä.
0   +1 +2
 
9
Herkkäähän on tämä, omalla tavallaan.

Omaa hyvää luonnetta biisin kokonaisuudessa, sanoituksessa omaperäisyyttä, kaunista herkistelyä.

Solistin pienoinen tyylin haku hämää hiukkasen, jotta aivan napsahtaisi kaikki täysin kohdilleen. Piano on upea soitin, sopii biisiin todella upeasti.

Kaunista, hioutuu ajan kansaa vielä upemmaksi tyylinne.
0   +1 +2