This Pain

Machinatrix

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sosiopaatti 01.04.2009
Tämä biisi on ehdottomasti paras tässä projektissa, ainakin näin pikakuuntelun jälkeen. Tulee jotenkin mieleen Milla Jovovichin kappaleet. Tykkäsin todella todella paljon tästä. 10
0   +1 +2
 
9
loudjazz 19.02.2008
Tiukkaa lyrikkaa. Vokaalit vois olla vähän enemmän läsnä niin pääsisi sanatkin oikeuksiinsa. Hienon kylmää äänimaalailua mutta kuten joku tuossa totesi, "rumpusoundit" on vähän eri maailmoissa. Biisin pituus oli suunniteltu nappiin.
0   +1 +2
 
SweetSleep 08.02.2008
samaa mieltä ylemmän kekkosen kanssa, rumput ei oiken sovi mutta voksut ja padit on aika tsygedeelisiä :)
0   +1 +2
 
Vokaalit kuulostavat oikein hyvältä ja nuo padit tuolla taustalla luovat tunnelmaa hyvin. Jotenkin tuo tausta ei rumpujen ja basson osalta vaan tee oikeutta vokaaleille. Niissä on jotenkin ihan eri tunnelma, kun muussa biisissä.
0   +1 +2
 
Kyllä tämä uusi miksaus kuulostaa paljon paremmalta, kuin vanha. Nyt kaikki saundit toimivat toistensa kanssa. Toimiva kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
loudjazz 22.02.2008
Jep. Paljon enemmän draivia, joka sopii tohon kertosäkeeseen hyvin. (mikäli kertsikka nyt on oikea sana) Edelleen lyriikat pitää tsekata erikseen. Sun laulu kyllä kantaisi vähemmälläkin efektoinnilla, mutta toi "utuisuus" lienee olevan melko oleellinen osa kokonaisuutta. Parempi todellakin.
0   +1 +2