Time To Face The Truth

GARM

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Weppi 23.03.2008
Noh...ei voi muuta sanoa ku tykkään ihan vitusti. Biisi on niin perkeleen mahtava.
0   +1 +2
 
7
mattirk 03.02.2008
Nojoo.. Kyllähän tuota kuuntelee kerran ja ehkä toisenkin mutta jotain jäi puuttumaan. Yleissoundi on omaan makuun liian kirkas etenkin rumpujen osalta.
0   +1 +2
 
9
Ironfall 25.01.2008
No tästähän onkin melkein kaikki mainitsemisen arvoinen jo sanottu. Tosiaan tuota diskanttipuolta on miksauksessa melkolailla ja kuulostaa turhan räikeältä. Bassorummun saundiin lisää munaa, kun nyt se on tuollainen pelkkä lätinä tuolla särinän keskellä. Mutta, kuka nyt jaksaa aina saudeista valittaa, kun biisi on muuten erittäinkin toimiva. Ysin tuolle raapaisee helposti.
0   +1 +2
 
8
Kakkonen 20.01.2008
ihan jees kamaa sellai että ei oo mitään valittamista
0   +1 +2
 
7
Hevi-Tepa 19.01.2008
En tykkää noista rummuista muuten ihan hyvä!
0   +1 +2
 
8
Kare_ 14.01.2008
Perusmukavaa mättöä ja soolot iskee. Ikävä kyllä vaikka muuten biisistä tykkäänkin niin diskanttia on ihan likaa. Tärkein eli kitara puuroutuu jonnekin taka-alalle. Rummut taas tuovat tämän korviariipovan vaikutelman vaikka pirun hyvin onkin soitettu, basari on jokin outo napse ja symbaalit imevät muita elementtejä sisäänsä. Laulusta en saa mitään selvää(onko tarviskaan) mutta hyvin se tässä toimii!
0   +1 +2
 
5
hornankattila 13.01.2008
Biisi lässähti jo fallokseeni euforista eritetä tuottavan psykoottisen alun jälkeen reisille. Itse biisin metalliosuudelta uupuu täysin sen kunnianhimoisuus ja introverttisen ja infernaalisen patoutuneen vihan täyttämä äänimaailma, siksi viha, jota kyseinen raita edustaa on tekotaiteellista ja kuuloreseptoreissani luokittelen sen perusangsti-mappiin.
Ettekö tiedä, että aitoa vihaa tulisi tulkita tarjoamalla kuulijalle dysforista nihilismiä, jonka kuulija itse (varsinkin itseni kaltainen intellektuelli) muodostaa ajatusmaailmassaan tästä edellä mainitusta dysforiasta euforiaa.
Biisin kestolle toki varaukseton :peukku:
0   +1 +2
 
7
keisarikukko 12.01.2008
iha jees joo vähä kaipais parempaa rumpalii. Ja tekumpii riffeeii.
0   +1 +2
 
9
Paintaster 12.01.2008
Hyvää ja toimivaa menoa joka saralla. Tosin itsellänikin pisti vähän korvaan tuo skebasoolofiilistely.
0   +1 +2
 
8
Joonas.H 11.01.2008
unohtu mainita että tuplabasarit kuulosti reasonilta eli vähän jotenki semmoset siitä vähän miinusta mutta kokonaisuus oli jopa ehkä melkein 9 arvonen:D mutta ehkä silti päädyin kasiin
0   +1 +2
 
8
Joonas.H 11.01.2008
joo heti tuli lamb of god mieleen ehkä vähän kitaramelodioista uudempi in flameski mutta ei kyllä haitannu tässä....soundit oli aika perskeleen hyvät (siksi "perskeleen hyvät" ko äsken kuunnellu vanhaa venomia:D)
0   +1 +2
 
Deadful 11.01.2008
Kitarat ovat tässä biisissä helvetin tiukat. Pidän kuvioiden monipuolisuudesta ja hyökkäävyydestä. Laulaja hoitaa myös asiansa vallan toimivasti; ääni on tiukka ja "täyteläinen", eikä perus rääkymistä. Ei mikään turhan persoonallinen murina ja aika suoraan voi verrata Lamb Of Godin Randy Blytheen (kuten aika moni ylempänä näyttää myös huomanneet), mutta se kuitenkin toimii helvetin hyvin. Basso on aivan turhan vaimella, joka jättää suondin mielestäni melko vaimeaksi, mutta rummut taas potkivart järjettömän hyvin. Tiettyä pesäeroa LoGiin muodostaa paljolti juuri rumpujen erilaisuudet. Mielestäni on juuri hyvä, että rummuilla ei ole haettu samanlaisia komppeja ja basarikikkailuja kuin herra Adlerilla, sillä ne ovat hänen juttunsa. Tässä taasen toimii mitä mainioimmin hieman yksinkertaistetummat rummut. Ja ymmärränhän minä sen, että Adlerin tasolla ei noin vain soitetakaan ja siksi onkin hyvä että rummuille ei ole tehty itselle liian vaikeita kuvioita.

Kokonaisuutena biisi on vallan mainia, vaikkakin onkin melko suoraan verrattavissa LoGiin ynnä muihin jenkki metalcore/thrash bändeihin. Toimii varmasti livenä, eikä sitä nyt aina niin älyttömän persoonallinen tarvitse olla.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 11.01.2008
Vokaaleista tulee vähän turhankin paljon mieleen LoG, tosin helvetin hyvin ne sieltä suusta (tai mistä lienee tulleetkaan) tippuu.
Rumputyskentely voisi olla agressiivisempaakin. Esim blastiin joka iskulle bassonisku jne.. Hyvinhän tämä mättää eteentpäin, tosin sovitukset ovat melko perustylsät kuten myös kappaleenrakenne. Kaikki hoitavat kuitenkin tontin hyvin mallikkaasti ja homma kuulostaa hyvältä, ja se onkin pääasia. Tästä ei kyllä kymppiä tipu, mutta ysi ihan helposti. niin ja skittasoolo käy tylsäksi, kun rytmikitara on miksattu niin saatanan pohjille sillä kohtaa. Muuten soundit on kovat (paitsi bassorummun pahvilaatikkosoundi ei oikee iske..) Hmm ei kai tässä muuta. Samaa linjaa ja tuun tiedän keikalle sit tuskaan 2010.
0   +1 +2
 
9
Ipah 09.01.2008
Noniin, kyllä nyt löytyi taas yksi helmi mikseristä. Pojat vissi käyny kunnon studios vääntääs koska soundi maailma on aivan uskomaton, basarit napsuu aivan vitun kivasti tuolla taustalla, vokaaleistaiso plussa: tulee kyllä selvästi LOG:in randy mieleen. Kun mättökohdat jäyhää niin kyllä tekee mieli heiluttaa tukkaa. Kitaran meldia kohdat ovat hyviä kanssa mutta en sitten henkilökohtaisesti niin välitä, niistä tulee mieleen in flames niinkuin ilmoitatte sen vaikutteissa ( joidenkin mielestä tämä varmasti hyvä asia ) mutta minusta ei. Lisää vaan tälläistä, oli ilo kuunnella! :P
0   +1 +2
 
10
hanged 08.01.2008
Täytyy kertoa teille jätkät että teillä on homma hanskassa, ja hanskat tallella...
erittäin hyvä meininki, laulu antoi alkukättelystä jo varman otteen "että nyt se on menoa", avivan tajuttoman hyvä ääni, ylistän!
Ei tämä mielestäni niin LOGia muistuttanut mutta jotakin vaikutteita tulee kieltämättä esille, ainoa moite kitarasta se joku "väli sooloilu/fiilistely" tiputti uskottavuuta teitä kohtaan. Rumpalilla hieno tappofiilis alusta loppuun, ja basisti...on basisiti, 9puol mut olihan tääny vitun hyvää!!!
0   +1 +2
 
10
shinEw 29.12.2007
Gosh, täähän on ihan mahtava. Enkä muuta osaa sanoa, kiitos teille =)
0   +1 +2
 
10
Method 06.11.2008
mahtava biisi, growli kuullostaa helvetin kovalta
0   +1 +2
 
10
J.Partanen 08.01.2008
Räkäistä meteliä on poijat tehny. Paahtoa senverran että tein pienet moshpitit olohuoneeseen. Tätä lisää /,,/
0   +1 +2
 
10
pena-84 12.01.2008
iha ok mut yhdyn toho edelliseen et parempaa rumpalii kaipais
0   +1 +2