The Cyborg Fungi of Ganymede Helped Me Get My C64 Back (From The Spaceninjas)

Disintegr8

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Da Izolator 03.01.2011
Kyllä miellyttää todella! Chip + tappomäiske on aina toimivaa meikälle, eikä tääkään ole poikkeus! Ylä-äänet on kyllä aika rajusti kovalla mutta eipä tuo mitää!
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 10.02.2008
Ohhoh! Tämän kappaleen taamat vaihtelevat yllättävän usein, mutta se ei haittaa. Päinvastoin. Progressiivisen musiikin ystävänä annan tälle arvosanaksi kympin.
0   +1 +2
 
iikori 17.01.2008
Ensiksi pisti hymyilyttämään tämä teos jo nimensäkin puolesta. Sisältä paljastuu myös perin veikeä ja osin kiero sävellys; kun ambientfiilistely ja trancejytke kohtaavat. Kappaleen kansikuva sopii myös erittäin hyvin tunnelmaan, voin melkein kuvitella sen rotatoituvan 360 astetta loopilla. :)

Ivan approves.
0   +1 +2
 
MKDELTA 26.12.2007
Ah autuasta, chiptune-soundeja ja mäiskettä. Ja sitten sangen avaruudelliset välikohdat. Vähintäänkin persoonallista kamaa. Loistavaa. Ainoa et kappale tuntuu olevan hieman diskanttivoittonen ja siten hieman vaikea kuunnella. Mut noi melodiatkin on kivoja.
0   +1 +2
 
10
vähän se kyborgi pieksee space ninjoja! Aivan mahtavaa... Hitosti on tavaraa laitettu neljään minuuttiin muuten! Aivan loistavaa... Vauhtia ja temmellystä koko biisin ajan mielenkiintoisilla melodioilla... Loistavaa!
0   +1 +2