04_Yigen

Shokun - Napalm EP

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
JHG 26.11.2004
Niinkuin tuolla ylhäällä jo mainittiin ihan sairas.Sieltä pilkahti kyllä mitä mahtavimpia ääniä joista tekisi vaikkamitä.
Kunnon rytmi vielä mausteeksi niin ok.
0   +1 +2
 
9
JM 12.09.2004
Hitto kuis hieno alku, tulee hirvee himo tehä tästä kunnon hard tekno remixi..=)tai tuo riffi ja särösoundi on niin jee.. sitte pistääki koko homan paskaks, siis hyväks paskaks, hienoa ambienttia, jopa noisea välissä??!!?ja biitti päälle..vois olla joku livepätkä kyllä..tällastahan soitetaa yleesä aamun tunteina..
0   +1 +2
 
7
qerre 11.09.2004
Meinas pää räjähtää, mutta väliäkö tuolla. Tuo hirveä meteli tuossa alussa ei ollut mun mieleen. Ei biisi oikein muutenkaan, joitakin jänniä kohtia kyllä oli.
0   +1 +2
 
8
Nettis 11.09.2004
jaa tällaistakin on ;) aika helkkarin mielenkiintoinen äänimaailma... säröt sopii aika hyvin, ei liian selvät. lopussa diskantit meinas viedä kalvot kaapeista ja korvista. tsiisus. varoituskyltti levynkanteen: voi aiheuttaa tinnitusta :)
0   +1 +2
 
Vihru 11.09.2004
Hieno soundimaailma, mä tykkään.
muuten en tiedä millasta ambientin pitäs olla, niin paha sanoo.
En anna numeroo kun en tiedä ambientista.. :)
mut jatka samaan malliin, tuosta voisi kyllä saada äänet johonkin peliin, tai vastaavaan effektiä vaativiin.
0   +1 +2
 
10
Henull 11.09.2004
tää on toinen ambient mitä oon kuullu täälä...tää oli parempi :)

Toi dark- tuli kyllä tarpeeseen..ainaki jos siihen toiseen vertaa..
0   +1 +2
 
9
sakke-makke 03.02.2004
Wou! Nyt on munaa tässä touhussa. kelataanpa äkkiä alkuun ennen ku ehtii loppua, tarvii ehdottomasti toisen kuuntelun..äh. ei lähde soittamaan. noh, muistellaan nyt tuosta jotain, mitä päähän ehti jäädä, ettei mene ihan pilalle koko kommentointi. ah, nyt lähti uusiksi.
Makeita rutinoita ja kunnon kohinaa alussa. Rytmi hakee ja hekee..hmm..toivottavasti tää meneekin juuri näin, ettei mun streamissa ole mitään vikaa, joka aiheuttaisi tämän valtaisan mahtavan rytminvaihtekun läpi biisin - suorastaan mielenkiintoista. Nuo suurimmat kohinat ovat liiallisen choruksen uhreja, tulee sellainen vesitippareverbi ja se ei oikein kuulosta parhaalta mahdolliselta. tuossa puolen välin tienoilla tuleekin makeat vikinät. tämähän elää koko ajan. oi toivottavasti tämä rytmi todellakin on tällaista josta ei saa otetta..pelkään vain että tuo striimi tekee temppuja. noh, tämä ladataan koneelle ja varmistetaan asia..hetki pieni..
*******************************************************
äh. nyt näin artistin nimen. en oo tavannut katsoa sitä ennen kommenttia. noh, shokun, sä yllätät jälleen. 14% ladattu...
*******************************************************
j oo. ai jai. huh huh. olihan se epärytmiä. jumaliste. munaa. siis munakasta. äh. no kuitenkin tiedät mitä meinaan. niin. lopetetaanpa ylistely ja pari juttua siis, mitkä latauksen jälkeen ilmenevät vielä paremmin. toi reverbi/chorus joka tuntuu olevan valtaosassa saundeista, tuntuisi elvan liian "wet"..vie matalimpia taajuksia ja toisaalta tulee sellainen olo, että kuuntelisi tätä lavuaarin pikku reikäsistä. tai jostain putkesta. jos tätä on haettu niin mikäs siinä, mutta tosiaan syövät aika voimakkaasti taajuuksia pois nuo rebet yms. hässkät mitkä tuntuisi olevan tehty jälkeenpäin koko biisille (no mistä minä tiedän, arvailen täällä vain). niin ja tuo kaikista noisenomaisin ääni, siis tuo pitkä "kohhhhh" kuulostaa erityisesti huonolta ton liiallisen rääkkäyksen kanssa. stereokuva on tosin hyvä.

sanalla sanoen namia. alku lähtee ihan siihen malliin että tesnoversio on sitten laitettu jo minun taholtani tilaukseen.
kiitosta makiasta tuokiosta ja zilleen. tosi se vain oli että shokuni mua jaksaa yllättää. miksen oo tollo aiemmin uskonut että ois pitäny nää jutu käydä läpi jo aikoja sitte.

91/100
0   +1 +2
 
Rhino 03.02.2004
Mielenkiintoista äänisaastetta. Ei tätä voi tanssia, eikä tästä oikein irtoa melodioitakaan. Herääkin kysymys, mihin tämmöistä musiikkia tarvitaan. En saanut tästä mitään irti.
0   +1 +2
 
6
a98 03.02.2004
ei oikein napannut. ihan hyvä tunnelma, mutta mielestäni vähän liian helpon kuuloista, tälläistä vääntää kyllä ihan huvikseen nollattaulussa studiossa mutta enemmän kikkailuja olisi saanut olla. kuitenkin ne pienet soundit mitkä vähän piristi antaa pisteitä.
0   +1 +2
 
Eipä oikein kolahda. Lähinnä meteliltä tämä kuulostaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 27.10.2003
Vau... Aika hurja lopetus. Joitakin soundeja olisin ehkä säröyttänyt enemmänkin... Esim. tota narinasynaa. Tai vaikka koko hoitoa reverbeineen päivineen.
0   +1 +2
 
Stocco 27.08.2003
...Tää olis kyllä kelvannut ilbientik-albuminkin lopetus raidaksi vallan mainiosti (itse asiassa paremmin). Koska itsekin tykkään sekoittaa (dance)teknoa ja experimentaalia niin en voi sinuakaan siitä moittia. Toisaalta eri seurassa tämä biisi toimisi paremmin kenties. Tällaisia biisejä on vaan niin vaikea arvioida. Toisen mielestä teos on tekoteiteellista sontaa ja toisen taas loppuun asti hiottua taidetta. Kallistun jälkimmäiseen tämän kohdalla. Tämä on kyllä melko lyhyt ja mietinkin kuinka paljon olet sittenkin panostanut tähän.
0   +1 +2
 
Incolumis 17.08.2003
Tuo reippaasti kontrastia EP:lle. Aika mielenkiintoinen ja yllättävä veto näin loppuun techno-osuuden jälkeen, ei silti paha :). Lämmin särötys on omiaan tälle. Näin yhteenvetona, Oren oli hyvä aloitus, jota seuraava Ipsen antoi vielä hyvää vauhtia meiningille joka huipentui loistavaan Kodeniin. Onnittelut onnistuneesta EP:stä, oli antoisaa kuunneltavaa ;)
0   +1 +2
 
bze 12.08.2003
aika pirteä
0   +1 +2
 
Stocco 26.07.2003
Mitä helvettiä? Ehkäpä mielenkiintoisin, mutta silti... Voi kekkonen sun kanssa. Tätä pitää kyl analysoida lisää...
0   +1 +2
 
Pequman 22.07.2003
Oho, alkaapa rajusti. Todella hyvät kikat ja efektit. Oikea härö dark ambientti.
Aika noisemaista meininkiä, saattaa aiheuttaa kummastusta kun aluksi on kuunnellut teknoa.
Kappaleessa on kuitenkin yksi huono puoli: rumpulooppi. Olisi selvinnyt ilmankin sitä..
Pirun hyvä lopetus.

Yhteisarvio EP:stä:

Orenilta hyvä aloitus, mielestäni EP:n paras kappale, hieman parempi kuin Koden, vaikka toisin väitänkin Kodenin kommentissa. Yigen lopettaa erilaisella tyylillä, mitä olisi odottanut. Hyvä. Koden on kappaleen "perusbiisi" mistä tämä EP tunnettaisiin, jos tämä olisi kuuluisa. Ipsen on sekin ihan hyvä ( kouluarvosanoin ), mutta jää hieman laimeaksi esitykseksi.
0   +1 +2
 
10
aluminiumblade 22.07.2003
Näistä paras! Tämä on loistava! LOISTAVA! IHANA! minä tykkään! LISÄÄ!! ;)
0   +1 +2