Birthday Bop

Jamsterin pelimusakellari

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
GxBx 05.08.2012
Oho, empäs ole tällaiseen aikaisemmin törmännyt. Oikein huipaisaa tiluttelua. Soundit todella karut. Ne kun vaihtaisi ja lykkäisi roimasti effffffectejä niin tästä saisi oivallisen glitch biisin
0   +1 +2
 
6
Funereal 05.08.2012
Kuten Jr. Class Art Exhibition sanoi, niin saundivalinnat ovat aivan karmeita. Tekis mieli olla antamatta arvosanaa, koska hyvä biisi on pilattu saundeilla, mutta kun se ei kuulu pelin henkeen, niin pakko se on vaan tehdä.
0   +1 +2
 
J. Hifish 30.07.2012
Kerta-annoksena kepeä ja hauska fiilis. Ehkäpä useampaan kertaan kuunneltuna noiden soundien hauskuus vaihtuisi ärtymykseen. Jos joku jatsipoppoo vetäisi tätä livenä baarin nurkassa, niin en lähtisi pois, vaan ottaisin toisellekin jalalle.
0   +1 +2
 
7
JohnSalute 25.07.2012
Hmm. Vaikeaa. Saundit on kyllä suoraan sanottuna persiistä. Pyritty tietoisesti elektronisiin saundeihin? Elektroninen ei ole sama kuin palikkainen tai muovinen, joten mielestäni tässä ei ole onnistuttu kovinkaan hyvin. Melodiat sinänsä ovat kohdillaan, biisi vaatisi vain kertakaikkiaan uuden saundimaailman.
0   +1 +2
 
9
Lassi Heiskanen 23.07.2012
Kuten aiempana mainittu, sopis jonkun cittarissa myytävän "kosketinsoittimen" demobiisiks, mutta siihen se sopis täydellisesti ja olis jopa sellanen demo mitä jaksaa kuunnella. Biisihän on oikeesti hyvä ja hienosti toteutettu, soundit vaan tekee sen, että on "halvan kuuloinen". Miksauksessa ei mitään vikaa, eikä biisissä oikeestaan muutenkaan. Tohon tilalle vähän arvokkaammat soundit ni tää on kova - ja hauska (mitä se on kyllä nyttenkin). Jazzit mulle tulee tästä mieleen, eikä se ole lainkaan huono asia =)
0   +1 +2
 
9
Fillari 22.07.2012
Jos melodia voi olla hymyilevä tämä on sitä, flirttaileva fiilis jää tästä. Hienoja retromaisia soundeja. Tähän pitäis saada vielä pieni mieleenjäävä lauluosuus, pikkutuhma yltiöpositiivinen esim. Todella mieleenjäävä kipale. Tavarataloissa tämä olisi kerrassaan veikeää taustasettiä. Soundillisesti huomaa että pelikorvaa on tekijällä kovastikin.
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 22.07.2012
Miellyttävää "hissimusiikki" jatsailua. Peleihinhän tämä sopisi. Uuteen Marioon tai johonkin. Muistaakseni Gran Tourismo - peleissä jotain tämmöstä onkin. Yllätyin miten paljon tästä diggailen..
0   +1 +2
 
Janne T 09.12.2007
tää oli kyllä ihan hauska, semmonen sopivasti kieli poskessa tehdyn kuulonen. sopis hyvin jonku 100€ casion esittely-sampleksi. lupsakkaa meininkiä.
+2   +1 +2
 
Hra. Kinnas 06.12.2007
Soundit on makuasioita. Muutoin tuo on ihan hauskaa tuo lo-fi elektropörinä, mutta sähkörumpuja en siedä. Tykkään orgaanisesta rumpusoundista mutta rumpukomplekseistani nyt viis.

Varsin mallikast jazz-veisu tämä on. En ole jääzzin ihmeelliseen maailmaan sen syvemmin tutustunut että tietäisin kuinka onnistuit Bebop -hengen metsästämisessä.
+2   +1 +2
 
JamesMercy 06.12.2007
Nonni. Groovea ainakin löytyy, hyvä fiilis on mukana alusta asti. Soundit jäävät ikävän muovisiksi - mikä tietyllä tavalla tuo itselleni semmoisen olon että voiko tätä ottaa ihan täysin vakavissaan sitten loppujen lopuksi. Transport Tycoon -peli tulee muuten erittäin vahvasti mieleen - jos ei ole tuttua niin kannattaa kuulostella. Rummuissa on oikeastaan parhaat soundit - niihinkin paksuutta, sävyä ja vähän jopa säröä kaipaisin. Orgaanisempaa fiilistä. Sähköpiano / -urut toimii aika kivasti kyllä, siinäkään ei välttämättä tarvitsisi hirveästi soundia edes muutella. Sävellyksellisesti ja rakenteellisesti tämä toimii mielestäni erinomaisesti - tasolla, johon itse en pääsisi ollenkaan - mutta soundit mättävät, ja se onkin oikeastaan päällimmäinen asia mihin nykyään kiinnitän huomioni. Paremmilla soundeilla, orgaanisemmalla fiiliksellä olisi ihan hiton kova veisu, nyt jäi minulle enemmän semmoiseksi demoksi omista sävellyskyvyistäsi.

Mutta siis, loistava fiilis, hyvä groove. Lopulliseen toteutukseen enemmän autenttista soundia - jos mahdollista - niin tällä päässä kuunnellaan vieläkin isommalla hymyllä.
+2   +1 +2