Madman In Chains

Dethera

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Maucca 24.02.2008
Juman gekka poijat!! Tämähän TOIMII isolla T:llä. Erityisesti pidin niistä basso kuvioista siellä soiton välissä. Hyvä saundit ja toimiva kokonaisuus. Agressiivinen lataus toimi hyvin tässä kappaleessa. HYVÄ!
0   +1 +2
 
9
bonzo^ 28.12.2007
Moriensta! hyvältä kuulostaa tosiaan, kuoppalan palautteeseen on yhtyminen. Jatkakaa samaan malliin. Odottaisin vastausta jos rumpalinne voisi kertoa mitä virveliä paukuttaa, kuulostaa uudella promolla nimittäi helvetin hyvältä sekin( tosin onhan aina miksaukset mukana)
0   +1 +2
 
10
Palk0 25.11.2007
Kilju war hell 666!
0   +1 +2
 
9
'rainmaker' 24.11.2007
en osaa tästä oikeen mitään sanoa, kun on oudompaa musiikkia meikäläiselle. Mutta osaatte homman!
0   +1 +2
 
9
A-X 21.11.2007
Intron on aika pirun hyvän kuuloinen.

Sitten rummut ja laulu mukaan... Tosi hyvän kuulosta. Ja heti löytyy miksauksesta jotain mitä niin harvoin löytyy. Eli basso erottuu hyvin.

Taitoa löytyy kyllä joka osa-alueelta ja sävellyskin on onnistunut, eli mitään oikeasti huonoa on vaikeahkoa löytää... Soolot oli tyylikkäät, mutta ne vois olla vähän enemmän esillä. Nyt ne tuppaa pikkusen hukkumaan kaikkeen muuhun. Lopetus oli kanssa tyylikäs.

Tällä kertaa arvosana 9, vaikka tässä ei olekaan käytännössä mitään huonoa. Jotaan pientä vain puuttuu. Ei nyt tuu mieleen, että mitä, mutta jotain. Sen kun löydätte, niin ai että... Sillon irtoais aika varmasti 10...

Loistava biisi!
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 06.11.2007
Tässä onkin jo vähän julmempaa menoa ja hetkittäisiltä Carcass assosiaatioilta en voinut välttyä noissa rankemmissa osioissa. Siihen asti menikin hyvin,mutta se välisoitto ei klassisuudellaan toiminut minulle. Tähän voisikin sitten mainita noista mahtavista basso saundeista. Todella harvoin kuulee edes levyttävältä bändiltä hengentuotoksellaan noin komeaa murinaa.
Kaikenkaikkiaan saundit ovat onnistuneet joka instrumentiltaan hyvin, mutta vielä kerran voee vittu tuota bassoa! Vokalistikin vetelee keskiverto pultsaria riuhemmin. Kappale ei kokonaisuutena kuitenkaan ollut niin kova kuin BFMH.
Vähän pitäisi olla aina hävytön ja viljellä sitä vinksahtanutta riffipornoa joka ralliin :)

T:Riff-Wanker
0   +1 +2
 
9
spiritworld 30.10.2007
Ylitiöaggressiivista mättöä, murinaa ja jyrinää kaksinkeeroin ja kitarointia kuin meidenillä ylipäätään. Tämän päivän paras aloitus sitten Aamupuuron.

(tai, no, alussa oli tosin yks kökkö kohta, siis siinä kun rummut tulee mukaan ja se melodia siinä taustalla ei jotenkin sopinut koko biisiin.)
0   +1 +2
 
9
Leka 24.10.2007
Biisinä tästä pidin jostain syystä enemmän kuin ylemmästä. Soittotaito ja kaikki kunnossa. Laatu tavaraa :)
0   +1 +2
 
7
Helion 18.10.2007
Jos Bulletissa oli kuultavissa Sten, niin tästä paistaa paikoitellen vanha Meideni. Jytää mukavasti tämäkin. Lähtisin lyriikkalinjalla mielummin tarkoituksellisesti huumoriosastolle, kuin tahattomasti.
0   +1 +2
 
9
Bore-gear 17.10.2007
Yhdyn pitkälti tuon Spitalium-hepun mielipiteeseen enkä jaksa samoja kirjoittaa. Paitsi että se limainen melodia oli mun mielestä aika hyvä :D Bassottelu tulee esiin mukavasti, ja näistä biiseistä tulee aika hyvälle tuulelle jostain syystä. Miltäköhän tämä maistuisi runsaan oluen kera...? Hmmm...
0   +1 +2
 
10
Mngr 15.10.2007
Helevetin hyvä biisi. Suurin plussa on tuo bassottelu. Hyvät skittara soolot! Miksaus on oikeestaan täydellinen.
0   +1 +2
 
9
seppo_taalasmaa 19.10.2007
Vokaaliosasto iskee, ainoa mistä en pitänyt oli tuo alun korni kahden kitaran melodia. Kokonaisuus: kiitettävä.
0   +1 +2
 
{Tappio} 20.10.2007
Olihan niitä jonkin verran niitä progevaikuteita, muuten aika rankkasävytteistä. Varsinki laulu menee tosi raa'aks. Pitääpä kuunnella vielä toinen niin saa kunnon käsityksen :)

Hyvin on äänitetty ja kaikesta saa selvän, siittäki plussaa.
0   +1 +2
 
9
DeManic 28.05.2008
Soolo lähtee hienosti (ja on hyvä muutenkin). Intro on oikeen kiva. Säkkäri riffi on vähän liian perus, mut ei huono kuitenkaan. Joku tajunnan räjäyttävä juttu jäi puuttumaan...
0   +1 +2
 
9
Koura 14.11.2007
Tiukkoja riffejä tässäkin, ja basson tehostettu käyttö on aina bonusta. Parasta biisissä on kuitenkin tuo Iron Maiden-väliosa, joka tulee aika puskista mutta kuulostaa silti pirun hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Impact 21.10.2007
Helvetin siistit soundit, huomaa heti et hyvä miksaus on vittu vähintään 50% hyvästä biisistä. Laulusoundi oli tosi voimakas, diggasin täysii! Vähä puuttu ehkä balanssia noista riffeistä, et mun makuun mentii koko ajan liian tasapaksusti, ois toivonu jotain vähä voimakkaampaa häröilyä, mut riffit toimii hyvin. Potkua ehkä hieman puuttuu sanotuksista, niistä en tyk'ännyt kovinkaan paljoa. Jos siihen ois kiinnittäny vähä enemmän aikaa ja intoa, ois voinu tulla paljon miellyttävämpi kuunnelma :D Mutta, yhteen numeroon tiivistettynä 9!
0   +1 +2
 
8
Loistavasti tämä ainakin alkaa noilla stereona tulevilla skittaäänillä, sellainen on aina hyvä asia. Jatkosta en kuitenkaan ole aivan varma. Kyllähän tästä menoa ja meininkiä löytää enemmän kuin laki sallii ja mummo kestää, mutta ehkäpä tämä silti korean kuorensa alla jää hiukkasen tylsäksi. Tyylillisestihän tämä on melkolailla täydellinen eikä yksittäisissä soittimissakaan ole valittamista. Silti tuo jonkinasteinen keksimättömyys kuitenkin paistaa läpi; tämä on siis liian perustämmöinen. Vertailun vuoksi otin myös yhden vanhemman kipaleen kuunteluun, ja jos näin äkkiseltään vertailisin tätä siihen (The Price of Betrayal), sanoisin, että näiden välillä on tapahtunut jonkinlaista positiivista kehitystä; ainakin soundit ovat tässä paremmat, vaikkei tuo kokonaisuus aivan iskevimmästä päästä olekaan. Vaikken minä nyt kovin aulias tälle kipaleelle olekaan, ei se tarkoita, että tämä aivan huono on. Itse asiassa voisin antaa tälle jopa kasi puolen, mutta koska se ei ole mahdollista, niin päädyn kuitenkin kasiin. Aivan hyvää meininkiä, voisi mielellään kuunnella muutenkin, muttei kuitenkaan koskaan saavuta ykkössijaa ainakaan minun listallani.
0   +1 +2