Pyhät herrat ?

Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
-zerokasta- 26.02.2008
Mä diggaan näist sun biiseist :P
0   +1 +2
 
9
Tämä on varmaan paras näistä tällä hetkellä täällä olevista kipleista, ainakin meikäläisen mielestä. Sanomaa löytyy ja biitti kolahtaa, eikä tässäkään äänenlaadussa ole oikeasti valittamista.

Lyriikoissa on jotain uskonnollissävytteistä, mutten nyt ole aivan varma, onko positiivsessä vai negatiivisessä valossa. No, kai se on ihan sama; onhan tässä muutakin sisällöllistä sanomaa.

Tuossa biitissä olin kuulevani jotain tuttua... Joko tähän on sämpläilty jotain tai sitten se vain on niin apinoidun kuuloinen, mutta toivoisin ainakin ensimmäistä vaihtoehtoa.

Okei, pistetäänpä sitten numeroa kehiin, kun ei muuta tule mieleen. Elikkä, olen siis sitä mieltä, että tämä on ainakin parempi kuin tuo teidän uusin kiplaeenne, mutta en kuitenkaan kehtaa aivan täyttä kymppiä antaa. Jos sanotaan, että annoin ysi plussan, niin sitten sen voi pyörsitää alaspäin ysiin...
0   +1 +2
 
9
^-Stj-^^ 17.02.2008
tää oli hyvä biisi teiltä! räpit oli hyvää kuunneltavaa ja tykkäsin tost biitist mut kertsi ei kauheesti kolahtanu.
0   +1 +2
 
8
Don Bigileone 26.01.2008
Hyvät sanat, toi kertsi ei oo kyl oikeen kauheen catchy, niinku tarttuva mut ihan jees perusmeininkiä. Biitti jees kans!
0   +1 +2
 
6
LAZ_onemanband 25.01.2008
Meni vähän ohi.. Parempi kuin Häivähdys harmoniaa, mutta huonompi kuin Syytetty on syytön.
0   +1 +2
 
9
chalk 16.10.2007
Ootinki koska teilt tulee uutta.
Edelliset ollu hyvii.
Ja aina paranee. Lisää tätä.
Kuuntelin vaa parii kertaa, mutta kylläkiitos.

Ei paras ni siks ysi. ;>
0   +1 +2
 
9
dt1 30.10.2007
Kiva biisi! Harvoin täällä törmää oikeesti kovaan hiphop biisiin, tykkään kovasti. Räpit ihan huippuluokkaa, ulosanti ja flow kaunista kuunneltavaa. Biitistäkin tykkään yksinkertaisuudesta huolimatta. Ei voi muuta kuin tykästyä :)
0   +1 +2
 
10
MastaMind 24.10.2007
bravo tuma! todella tiukka biisi, kehitystä tapahtunu huimasti! ei kyl oo mitää negatiivista sanottavaa tästä.. millä oot ton biitin tehny? pistähän lisää matskua ulos!:)
0   +1 +2
 
10
Jambo^^ 29.05.2008
ui heti biisin alkuu huomasin et pakko olla biisi ku biitti kuulosti noin upeelta :) isot plussat biitist
sanotukset ja flow kunnos. enkä miksauksessakaa nyt huomaa puutteit.
10
0   +1 +2
 
9
JenniZ 22.10.2007
Kiva biitti. :P
Räbätki mukavat (;
Kokonaisuus tooosi hyvä, mut ei iha paras... :D
0   +1 +2
 
10
Himself 16.11.2007
Saundas kyl hyvälle!!Flow ja lyriikat oli hyvää tasoo eikä oikee mitää negatiivistä tuu täst biusast mielee!!! Very good!!
0   +1 +2
 
Style-0 08.02.2008
No laitetaan sit kommenttia kun kerran pyysit...

Kuuntelin koko projektin läpi ja tästä pidin eniten...

Biitti on toteutettu tän projektin seteistä mun mielestä parhaiten, aikas paljon kuuluu häiriötä näin yleisesti kaikissa näis biiteis, en sit tiedä millainen äänitys paikka teil on tai millaisella laitteiston kokoon panolla pyöritätte tätä...mut kuulostaa välillä aika rajusti reverbiltä...tässä biisis kuitenkin vähiten.
Melodisesti biitit on laadukasta tuotantoa,mut kuitenkin hieman kaipaisin lisää voimaa sekä räpäytyksiin että biitteihin, nyt ne menee ehkä vaan hieman löysästi ja koko setti vierähtää vähän ohi...käyttäkää lopputuotantoon lisää aikaa.
sanoitukset toimii hyvin ja flowkin menee...tulee mieleen ehkä hieman lyriikan tuotannot...sen enämpää en sanoituksiin keskittynyt...

Mukavan kuuloista hoppia, ja yhteistyö toimii, ongelmana on vaan se että näitä syntyy kuin sieniä sateella ja voi olla aikas vaikeaa tulla läpi omalla tuotannolla, varsinkin kun nykyään alkaa olla täälläkin todella laadukasta settiä, ja yleensä nekin menee omakustanteen nimissä eteenpäin...

Ihmettyttää vaan kun projektis lukee että 2008-> mut aiemmat kappaleet on jo vuodelta 06...eri kokoonpano? no joo, vitunko väliä..:D
0   +1 +2