Verisisko

Christoart Ltd

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
fifi-li 07.01.2010
tämä on mun suosikki näistä kaikista. Tuo naisääni on ihana.
0   +1 +2
 
10
Nolucky1 06.11.2007
Hieno biisi taas kerran.Turha kai tuota joka kerta mainitakaan.Sello saa aikaan kylmiä väreitä.... Kertakaikkiaan mahtava biisi.
0   +1 +2
 
10
digius 04.11.2007
Hienolla tavalla osaat (tässäkin teoksessa) rakennella perusmelodiasta aina jotain erikoista, ilman että se kuulostaisi väkinäiseltä tai tarkoituksenhakuiselta. Ja tämän tyyliseen musaan en todellakaan törmää liian usein, mikserin sisällä eikä ulkopuolellakaan.
Hienot akustiset elementit (!!) ja kaunista mies- sekä naislaulua läpeensä!

Dramaturgialtaan tämä oli kuin lyhytelokuva jossa visuaalisuudelle jätettiin oma osansa kuulijan pään sisään. Kuuntelin tämän toki jo aiemmin pariin otteeseen, mutta nyt palattuani taas, havahdun painamaan kympin nappulaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Kilkutukset <3
Erittäin mielenkiintoinen tunnelma, aika uniikkia omalla persoonallisella ja kierolla tavallaan. Loistava sävellys. Erinomaiset lyriikat myös. Loppuosio hohhoijakkaa, mieletöntä. Ei mikserissä tällaista ihan joka päivä tule vastaan, eikä muutenkaan. Tulkintaa myöten priima"suoritus".

Ehdottomasti faniutumisen arvoinen esitys.
0   +1 +2
 
9
Myrkkykääpiö 10.10.2007
Tämä matka, pimeässä, valossa, pimeimmässä, kohti valoa, joka sammuu...tämä matka kannatti! Kiitos 2R!;D (sori kun rikoin kymppilinjan!)
0   +1 +2
 
10
Scion 10.10.2007
Vau, johan veto. Tuli Saksikäsi Edward-fiilis mikä on aina positiivista. Tämän säveltämiseen ja sovittamiseen on takuulla mennyt tovi, on se niin monipuoliseksi saatu kyllä. Kaikki kohdallaan, hienointa Mikserissä pitkään aikaan.
0   +1 +2
 
10
musicman85 08.10.2007
Haa löysinpäs sen! tuolta biisi "The Goblin Returns": http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
10
musicman85 08.10.2007
Jumalattomat hieno biisi jälleen! En olis uskonu että olisit vielä voinut parantaa tuosta Tuonen lehdosta mutta niinpä vain teit, perkele! Erittäin kauniit sellot kulkee taustalla. Kertsi on taattua Christoa. Lopussa menee jo hieman progeksi mutta toisaalta sekin toimii oikein hyvin. Hitto ko en satu nyt muistamaan mutta mikserissä tuli kerran vastaan joku instrumentaalibiisi jossa oli vähän samaa henkeä kuin tässä. Varsinki noiden kellojen osalta. hmmm...
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 08.10.2007
hyvä sävellys hienosti laulettuna ja soitettuna. erinomainen sovitus persoonallisesti esitettynä
0   +1 +2
 
10
Hienoaja kelloja alussa... Vähän muistuttaa jostain kauhuelokuvasta...

"Jumala meitä katsoo
se sua varjelee
nukuttaa pyhään euforiaan"

Myös tämä musiikki vie pyhään euforiaan...

Sokean hullunpojan tilanne jää jotenkin epäselväksi... Muuten kyllä aika kaunis biisi...

Biisin keskikohdan aikoihin jää multa oudoksi... Mitähän sillä haettiin, että biisin keskellä on iloinen jopa koomisen tuntuinen loppu?

Todellakin outo rakenne on biisissä!

Mutta todellakin hieno biisi!
0   +1 +2
 
10
Sorcerer 07.10.2007
Näin sitä lahjaton mykistetään, jälleen uskomattoman hieno sävellys ja kenties briljantein sovitus mitä Mikserissä on kautta aikain tullut vastaan. Tämä on todellista herkkua hissimuzakosastoon turtuneelle, sikäli komea esitys on kyseessä. Soitto on kauttaaltaan totutun tyylitajuista, ja laulu vasta komeasti toimiikin. Stemmat ovat suorastaan häkellyttävän kauniit. Väliosasta pidin erityisesti, siinä oli sopivan kiero tunnelma kellopeleineen kaikkineen.

Hiljaiseksi vetää.
0   +1 +2
 
10
Kelloista alkaa huikea musiikillinen kertomus...

Näin se sujuuu matkanteko tummilla sävyillä, synkkyyden syövereisssä kauniisti helkähtelevin soinnuin.

Taitavaa kudontaa, herkkää tunnelmaa ja synkkyyttä riittävästi, jottei ilo pääse yllättämään.

Erityisen hyvin työstetty kokonaisuus, tässä ei ole mitään kitisemisen aihetta minkään osa-alueen suhteen, loistokasta osaamista.

Musta briljanttihan tämä on.
0   +1 +2
 
10
DOGHILL 25.10.2007
Olipas tyylikästä ....hienoo musaa......
0   +1 +2