Pari Sanaa

Hämärä Todellisuus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Mik. 13.11.2010
Tää on helvetin tiukka myös! Pysty samaistuu tarinaan, kosketti jopa. Pisti haikailemaan niit huolettoman vastuuttomii aikoja. Jatkakaa tätä!
0   +1 +2
 
10
figure_it_out 06.02.2008
Ei vittu, en olis uskonu et nämä biisit on näin hyviä..veikkasin et nää olis just sellaista känniläppää niin ku ''jou mä oon pomo, sä oot homo''.. ja vitun kurasia taustoja.. :D mut joo tota kuuntelin jokaisen biisin kerran-pari ja tosiaan vitun douppei sillä omalla synkällä tavallaan ja kyllä tuol tais muutama laini olla mikä sai myös hymyilemään :) Tosiaan Riku sulla on asenne,tyyli ja sanat kohdallaan eli siis respect yo Sh1t For real..ei tästä mulle mitään negatiivista palautetta kyllä tullu mieleen.Biitit omalla oudolla tavallaan ihan jees :) joo mut eiköhän tämä ala tässä olemaan ettei nyt ihan yli-hypetykseks mene ;) anyway arvostusta äijät! 10 OFF: lähetään dokaa ja otetaan huominen vapaata =D Haha.. no ei,mut olis se julma-henri tänään kyl hienoa nähdä,U know who I am Riku :)
0   +1 +2
 
10
-Vivian- 07.11.2007
Just loistavaa!!!
Faniudun...
0   +1 +2
 
8
rubberbandman 25.10.2007
asenne kohallaa ja biitti kolahtaa mut hakemista ja vikoja hmisistä aina vaa löytyy..mut tykkään tuosta räppityylist, tulee vähä olari/itä-hesa setitys mielee ja biitti o tosia miun makuu fättipamaus :P keep on going!
+2   +1 +2
 
Dexteri 16.06.2009
Kaippa nuo tarinat syntyvät ympyröivästä maailmasta. Niin paljon tuskaa on nykynuorilla, että tämän päivän oravanpyörästä on suorastaan ilo tipahtaa pois.
0   +1 +2