Do you feel me

D-Vision Oldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
RHP 08.09.2007
Ehdoton tykkibiisi erittäin raikkailla soundeilla. Vokaalit ovat erittäin hyvät ja Vocoder puheet loistavat jälleen. Rakenteeltaan biisi toimii ja on hyvänpituinen. Bassopuoli jää ehkä hieman heikoksi, mutta toisaalta yläpään raju meno kompensoi sitä ihan hyvällä tavalla. Ehdottomasti 10 :)
+2   +1 +2
 
9
Zeismic 27.08.2007
oikeestan kaikki muu paitsi rummut oli ihan kivaa kuunneltavaa. Annan ysin ^^
+1   +1 +2
 
10
Marquel 24.08.2007
Mukavan letkeä fiilis tulee kun tätä kuuntelee:) Ja voksut on hyvät!
+1   +1 +2
 
10
Tdeejay 23.08.2007
hyvältä kuulostaa melodista ja kaunista kuunneltavaa =)
+1   +1 +2
 
9
Hoozk 23.08.2007
hyvää ja melodista sahatus trancea :)
+1   +1 +2
 
9
Marquez 23.08.2007
Kivasti pärähti, tai pikemminkin kolahti käyntiin. Kuulostaa mukavan rikkaalta tämä biisi; paljon erilaisia efektejä, melodioita ja muita taustakolinoita yms., olematta kuitenkaan liian sekava. Miksauskin on omaan korvaan tarpeeksi puhdasta ja raikasta.
Rakenne on kyllä hieman hämmentävä, ainakin aluksi. Hyvä oikeastaan niin, ettei ole liian ennalta-arvattava ja puhkikuluneen oloinen, vaikka sitten pohjimmiltaan olisikin se perus.
+2   +1 +2
 
9
T-Sync 23.08.2007
Aika pikaisesti polkasee biisi käyntiin. Fiilikset on kyl aika korkeella kun sointukulku paljastuu, hyvin toimii noi naisvoksutkin tuossa ohella.
Basso on todella hyvä. Haikat on perussettiä sulta, mut toivois ehkä tässä biisissä jotain vähän varioivempia haitsuja ja pikkasen enemmän draivia niihin. :) Basari on aika letkeä, ja kuuluu ihan hyvin. Ehkä sais omata vähän enemmän alimpia taajuuksia, nyt on ihan snadisti semmonen naputtaja vaan tuol taustal. Sahailuja sais mun mieleen olla enemmänkin. nyt on melkoisen hillitysti selkeitä sahaliidejä käytetty. Tosin, onhan niitä niin paljon maailmassa, ettei mitään menetä vaikkei just tässä biisissä sahattas 24/7.
Sahan saundi on hyvä, mutta ehkä sais vähän kovemmalla olla?

Hyvä veisu tässä on, mutta hiton nopea startti, basari ja haikat sais ehkä olla astetta kovemmat jotta tämä sinun parhaaksesi nousis. Melodiat on kivat ja kesäiset, ja klubeilla tätä kyllä perhana vie tanssis. Pikkujuttuja ja minä oon väsynyt.. Joten sinne arvosanapuolelle tästä.. ysi tulee, mutta tässä olis mun mielestä semipienellä säädöllä ainesta kovemmaksikin hitiksi.
+4   +1 +2
 
9
T-Sync 23.08.2007
ja siis piti sanoa että hiton nopea startti vähän syö biisiä + basari ja haikat sais olla kovemmat. anteeksi tämä typotus, harjoitukset vei mehut miehestä ja nyt tekis nukkumaan mieli :)
0   +1 +2