Ramades: Why (Puuma remix)

Puuma/White Stars

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fleeticer 01.09.2007
Tätä kuuntelinkin jo aikaisemmin, loistavasti erottuva remix muusta Vipzonen harmaasta hands up ja eurotrance - massasta, mitä yleensä on vähintään 90% niistä remikseistä. Ansaittu sijoitus mielestäni, ja kun kuuntelee niiden muiden remiksien pätkiä, niin olisi voinut olla samantien ykkönen tämä kappale. (Hyvin tuotettuja ne muutkin toki, mutta turhan samanlaisia joka kerralla)

Tässä biisissä on oivallusta ja kaikki tuntuu pelaavan yhteen. Vokaaleitakin on efektoitu oikealla otteella (muistaakseni ne alkuperäiset vokaalit olivat aika kamalat, mutta tässä toimii). Ainoa asia mikä ei sovi tähän biisiin on tuo päämelodia, liian juustoinen ja köykänen biisin muuhun tyyliin verrattuna. Jotain muuta kuin olisitte saaneet sen tilalle, niin olisi loisto ja tykki biisi kasassa.

Ei parasta tuotantoa teiltä välttämättä, mutta huomion arvoinen kuitenkin. Rummut toimii, potkua löytyy sopivasti. Myös tunnelman luonnissa onnistutaan hyvin. Kyllä tätä kelpaa kuunnella, vaikka jonkin aikaa kuunneltuna voi kyllästyminen iskeä.
0   +1 +2
 
10
apollo0100 16.08.2007
Erittäin laadukasta proge trancea, onnittelut kolmannesta sijastanne! :) Teidän biisit on täysin sanatonta kyllä, ehdottomasti Mikserin paras proge-trance bändi! Kymppi tärähtää.
0   +1 +2
 
10
Laxo 19.10.2007
kivan kuulonen biisi pakko kait se on uskoa :)
jossakin vaiheessa muistuttaa Andy Moor :ia mut noh tykkään eli ei häirinnyt ainakaan mua toi bassline tuo mieleen andy moorin juups niin sen täytyy olla :) tosi kiva yllätys oli kokonaisuudessaan :)
0   +1 +2