Tunnen

Cravestoalytuzum

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

eki pop 27.08.2007
Tuomari Nurmio tuli mieleen. Tunteet ainakin olivat mukana. Alku oli mielenkiintoinen. Omaperäistä!
0   +1 +2
 
9
Art Alta 26.08.2007
Ja miksei angstia saisi kommentoida, se kai tässä se päällimäinen asia ylipäänsä on? Ja hyvä juttu onkin. Mutta en sitten kommentoi omissa angsteissani, kun kerran kielletään. Ihan kivat tausta, mutta eivät herättäneet mitään mielikuvia.
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Anteeksi, mutta rupesi naurattamaan. :D Menisit kyllä vakuuttavasta blackmetal-laulajasta jos vetäisit koko ajan kovaa ja korkealta.
0   +1 +2
 
kimkorho 14.08.2007
Jopa paatoksellista vyörytystä tuo intro. Laulun alkaessa sovituksessa tapahtuu niin paljon hämmentävää asiaa, että laulusuorituksesta ei oikein osaa sanoa mitään. Dynaaminen monipuolisuus biisin vahvuus.
0   +1 +2
 
toveri Stahanov 13.08.2007
Lauluhan sopii tähän hyvin. Harvoin on noin paljon tunnetta mukana. Sävellys ihan hyvä eikä soundeissa ole valittamista.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
haha. hyvä kuvaus tossa ylempänä. et siis halua että ihmiset ovat rehellisiä vai mitäs vittua? no, täytyy sanoa biisistä että ei potki sitten yhtään. jotenkin tosi puuduttavaa musaa ja kaikki menee epätahtiin ja rummut on hiljasella suhteessa muihin ja miksaus on kamalaa ja yleissaundi sijoittuu radio novan ja helmut lotin väliin. EI NÄIN! laululla voisi tappaa jonkun.
0   +1 +2
 
Zagaar 05.08.2007
Alku on varsin kaunis. Mätätyksen olisi mielestäni voinut jättää pois.

Sävellyksessä on kyllä paljon potentiaalia.

Vaikka laulu hiukan tosiaan hakee uomiaan, niin ilmaisussa on uskomatonta vimmaa ja tätä on paljon mielenkiintoisempaa kuunnella, kuin montaa muuta kommenttiringissä tulee vastaan.

En osaa antaa arvosanaa, mutta tavallaan pidin fiiliksestä, joka välittyi.
0   +1 +2
 
esw 03.08.2007
Melodisesti varmaan ihan pätevää kamaa, ainakin siihen osastoon on panostettu. Yleissoundi on omituisen pumppaava, hyvinkin häiritseväksi asti. Suorastaan pilaa tämän biisin joissain kohdissa. Yksittäisistä soundeista voisi noista akustisista instrumenteista kommentoida yhtä ja toista. Ainakin pianosoundi voisi joissain kohdissa olla parempi. Laulusoundi ei oikein toimi, ja kuuluu säröttävän huipukohdissa. Onhan tässä monenlaista mahtipontista emotioonaalista ekspressiota, jota ei monista biiseistä löydy. Sinänsä ihan lupaava tuote, kunhan vokaalit ja soundin saisi haltuun paremmin.
0   +1 +2
 
Fata morgana 02.08.2007
Ihan hienon kuuloista melodiointia... soundit vähän laimeat...ja jos laulua ei toivota kommentoivan niin ei muuta...
0   +1 +2
 
8
westis 27.07.2007
Kaunista, kaunista. Erittäin piristävä poikkeus mikserin kommenttiringissä. Alkaa vaisusti kehittyen massiivisemmaksi teokseksi. Hieman soundipuoleltaan tukkoinen ehkä radiomaisesta kompressoinnista johtuen. Mutta hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 27.07.2007
Nätti biisi, jossa piano ja viulu juttelee kivasti. Suorastaan henkevää ja hienoa!! Biisiä ei välttämättä olisi tarvinnut kasvattaa massiiviseksi, mutta toimii!!
0   +1 +2
 
10
Coivisto 25.07.2007
Viulu kuullosti todella hienolta vaikka se taistelikin todella paljon pianon kanssa. Sävellys oli kaunis, täyteläinen lämmittävä.. Toisin kuin laulu. Laulu repi iloisuuden peiton pois silmiltä likasi kaiken viattoman mitä yritetään näyttää. Tunnelamaltaan mahtava kappale ja tulee mieleen Yhden mielen loppu, kun pieni sielu musertuu oman painonsa alle. Raastavaa ja kaunista samalla aikaa mikä on aina hankala saavuttaa.

Paljon parempi kuin tuo Syntymä:55 Todella paljon.
0   +1 +2
 
Zebhyr 25.07.2007
Viulun ja pianon duetto hengittää mukavasti introssa. Sovituksellisesti varsin onnistunut juttu.
0   +1 +2
 
Freyelise 25.07.2007
Syvällistä tarinaahan sieltä tulee. Alku oli vähän vaisu ja sitä vaan odotteli että koskahan tämä alkaa. Kokeile laulaa örinällä vaikka koko roska, silleen ei ole niin väliä laulutaidon kanssa. Aika masentava kipales kyllä, vaikka noinhan se menee jos pienenä on kokenut kovia.
0   +1 +2
 
10
Laulutaito oli parasta tässä biisissä se teki eniten tunnetta biisiin... Melodisesti myös vetää aika tarkasti erittäin angstisia tunteita...

LOISTAVAA TAIDETTA!
0   +1 +2
 
8
polte 25.07.2007
Angstia ja laulutaidon puutetta on turha kommentoida; no ei sitten heh heh. Biisissä on ehkä turhan paljon kaikkea materiaalia, karsintaa hiukan ja lauluun tiukempi kompressointi niin ei ammu liiaan päälle.
Tunne tulee kyllä läpi hienosti laulusta, siitä ++++
0   +1 +2
 
rumpoint 25.07.2007
En henkilökohtaisesti pidä saundeista. Jotenkin biisi on liian täynnä tavaraa.Ei muuta
0   +1 +2
 
zenri 23.07.2007
Sävellyksenä ihan kiinnostava tapaus, mutta soundimaailma jää kaukaiseksi, sillä oikeat soittimet voittavat kuitenkin tällaiset koneelliset äänet mennen tullen. Toki tällaista on hankala toteuttaa oikeilla soittimilla. Juu ja tuo laulu...
0   +1 +2
 
thunderbaum 17.09.2007
Vaikea nimi sun projektilla:)

Mielenkiintoista tämä oli kyllä. Melkoinen tilkkutäkki, mulla tuli aika leffafiilis tästä! Joku keskiajalle sijoittuva kauhuelokuva...Vaivaa olit selvästi tämän tekemiseen nähnyt, siitä hatunnosto. Tuossa alussa kun kitarat ja rummut lähtee messiin voisi räjähtää vähän enemmän, nyt kuulosti siltä että soundi olisi hiljentynyt. Soittimia kun on paljon päällekäin, välillä menee tosi tukkosen kuulloiseksi. Aina voisi valittaa soittotarkkuudesta...mutta tuntuu jotenkin turhalta tässä biisissä, siitähän ei varmasti ole kyse vaan ilmaisusta. Laulu ja sanat saavat jäädä omaan henkilökohtaiseen arvoonsa. Jatka itseilmaisuasi...-Tommy/Thunderbaum
0   +1 +2
 
7
Joonas Y 30.07.2007
Varsinkin intro toi mieleen schindlerin listan. Muutenkin tuota introa kuunnellessani ehdin jo toivoa että tämähän on varsin kaunis kappale, mutta sitten yhtäkkiä muuttuikin meininki täysin. Laulaja kyllä otti korvaan aika pahasti. Vireestä ei ollut kyllä mitään tietoa ja lähinnä tuli mieleen että jossain karaokessa joku umpihumalainen laulaa oikein sydämensä pohjasta.

Tuo siirtyminen tuossa 2:16 kohdalla oleva juttu oli hienon kuuloinen, mutta siirtyminen siitä oli aika tökerö mielestäni. Sävellyksenähän tämä olisi muutamilla muutoksilla varsin hyvä, mutta toteutuksessa olikin sitten epäonnistuttu monessa paikassa pahasti. Miksauksessakin olisi paljon parantamisen varaa. Rummut kuulostavat hyvin etäisiltä ja esim. basaria ei juurikaan pysty erottamaan. Kitara soundi on pelkkää surinaa ja keskiäänet puuttuvat täysin. Riffejä on vähän paha kommentoida mitenkään kun niistä ei juurikaan saa selvää. Kappale loppui jotenkin hiukan yllättäen.

Kyllä tästä kuulee että säveltäjästä löytyy paljon potentiaalia ja tämä oli mukavan erikoinen kappale. Nyt tarvitsee vain paljon lisää harjoitusta tuohon toteutus ja laulu puoleen.
0   +1 +2
 
SIAR 29.07.2007
Soudeihin enemmän panostusta ensi kerralla. Hyviä ideoitahan tuossa oli
0   +1 +2
 
6
Paronie 26.07.2007
Vähän turhan häröilyä meikäläiseen makuun. Ahdistavaahan tämä. Voin kuvitella kuinka taideihmiset kaulahuivit heiluen tulee punaviinilasin kanssa jammailemaan tämän tahtiin.
0   +1 +2
 
MKDELTA 07.09.2007
Kieroa. Osa kappalen asioista on melkoisen viihdyttävää progeilua. Lyriikat tuntuvat sisältävän yllättävän paljon ns. oikeaa fiilistä, mistä plussaa tässä taiteenlajissa. Rakentavaa kritiikkiä en oikein osaa antaa. Nämä orkestraalijutut eivät yleensä vetoa itseeni hriveän paljon, mutta tämä oli aika jees.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 12.11.2007
No johan on projektilla nimi. Tänään on kommenttiringissä oikea tunnelmaputki. Tjaa, tää onkii jotain muikkeihin vetoavaa mätälliä. Melko persoonallisen kuuloista kyllä. Laulaja on välillä kuin M.A. Nummisen pikkuveli. Ei siinä mitään vikaa.

Perushyvä + persoonallisuudesta ekstraa.
0   +1 +2
 
fheratus 23.07.2007
ei oikeen mun musiikki makuun tää mut nyt kun kerran täs kommenttiringis on pakko jotain sanoo ni kyl tää jollekki tippuu varmaan hyvin.
0   +1 +2
 
9
mahan 31.07.2007
Oikein tunnelmallinen ja hyvin tehty intro, ja tämähän tästä vaan paranee. Aika kivasti noinkin kantikas laulu on saatu sopimaan koknaisuuteen. Antaumuksella tehy, tuska leijailee ilmassa. Ja hieno pianosoitto ja klassinen osio on hyvä kontrasti maailmanlopun fiilikselle. En yleensä diggaa rääkyntää tai ördeilyä mutta tässä tapauksessa laulutyyli tekee tästä hyvästä sävellyksetä helmen! Hyvä Crave...mikälie :)

Tää on jukoliste taidetta, tykkäsin ihan ysin verran!

t. mahan
0   +1 +2
 
6
jabsonik 19.08.2007
A-osan laulumelodiassa on kyllä ideaa tulkinnasta huolimatta (jota en siis kommentoi). Suorastaan kalevalaista paatosta.

Ehkä vähemmälläkin instrumentaalikirjolla pärjäisi? Olisiko ideaa mennä primitivismin suuntaan soitinnuksessa?
0   +1 +2