Wishy Washy Woo

Malahide

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

theplan 12.01.2008
Hauska biisi, mainio nimi! Intro/välisoitto oli jotenkin häiritsevällä tavalla tutun oloinen. Soundi oli vähän kevyttä sarjaa, varsinkin rumpusoundit oli aika vaisut. Samaa on pakko sanoa tuosta soundista, joka kuulosti hiukan fonilta.

Oli tässä paljon hyvää kuitenkin. Kiva melodia ja vaivattoman luontevasti soljuva sanoitus. Kokonaistunnelmakin on oikein hyvä. Tykkäsin varsinkin tuosta kuulaasta lead-kitarajutusta. C-osa oli mielenkiintoinen ja sopivan yllättävä. Toisaalta toi modulaatioon lähtö oli vähän häiritsevän riitasointuisen kuuloinen. Lopetus vähän kökkö...

Mitenkäs mä oon näin kriittinen tänään? Ehkä mulla on vaan rima vähän korkeammalla kun Veli on kuitenkin yksi mun ehdottomasti suurimmista Mikseri-suosikeista. Eihän tää missään nimessä huono ollut, mutta ei artistin parhaimmistoa myöskään.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 19.12.2007
Mukavan leppoisa poppis. Hienosti laulettu ja soitettu. miellyttävät soundit
0   +1 +2
 
9
Johann 11.07.2007
Niin kuin aiemmin jarpat mainitsikin, että kiva kesäralli. Todella mukavasti kulki tämäkin kappale. Kitarat olivat hienosti rakennettu ja laulu toimi hyvin. Kuvittelen jo itseni ajamassa avoautoa Texasin maissipeltojen keskellä kuunnellen tätä kappaletta radiosta ;) Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
9
jarpat 10.07.2007
Perkele, että taas ottaa pattiin.... ei siis tää styge, vaan se, että jo kerran tän arvostelin jne, mutta taas kännipäissäni mämmäsin jotain, eikä mitään missään... jotenkin niin rassaaa toistella kehuja... no mutta, yhdexikön edestä kivaa kesärallia. Osaat näitä ralleja rustailla. Kadehtisin, jos olisin joku muu, tai jotain... nyt nostan taas sitä hattua, kun mulla ei tässä ole...

What the hell means this wishy washy woo..? waikka onko senkään niin väliä... Laulut ja stemmat kivoja ja skebasoundit /-soitot. Jokin uusi keppi / kikotin / metodi? <= iso kysäri!

Tällasia ralleja "suoltavat" artistit saa mut epäileen, et mun elämäntyö oiswkin ehkä supermarketin kärrypoikana... "Stuck in this wishy washy woo..."
0   +1 +2
 
10
Metkaa rullausta, kevyttä kenttalaukkaa ilman satulaa.

Hemmetin hyvät sanat ja tuo Wishy Washy Woo jää päähän, kai se soi huomennakin.... eikä paha asia lainkaan :)

Hyvin onnistunut biisi, kesäistä fiilistelyä, ja niin i-ha-na-ta ketkutusta, kyllä lanne heilahtaa kummasti...
0   +1 +2
 
10
ipikka 03.09.2007
heh täällähän onki oiva pläjäys musiikka.
0   +1 +2