Lucifers last venus dinner

Surfing Lucifers

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
eihort 27.07.2007
Toimii.Laulajan mölinä on taas tosi hienoa.Biisissä on jäynä psykoottinen vire päällä,ja teien staili on ja näköjään pysyy hyvänä ja omalaatuisena,riippumatta "genren"vaihdoksista.Keep it up!
+2   +1 +2
 
Purple Helmet 26.07.2007
Hienoa, hieman erilaista Surfing Lucifersia. Jännä intro, hakkaava rytmi ja päälle vielä punkahtavaa laulua. Ei tämä siltikään aivan hirveästi poikkea aikaisemmasta tyylistä. Yhtye kuuluu mielestäni Mikserin parhaimmistoon, eikä tämäkään biisi anna aihetta mielipiteen muutokseen. Missä viipyy levy? nimim. "Yksi monista"
+2   +1 +2
 
9
Ilmavassa soundipolitiikassa on avaruudellista tuntua, ja sehän sopii hienosti tanakkaan riffittelyyn ja heikkopäiseen lauluun. Ren & Stimpystä tuttu space madness -ilmiö kiteytyy näin komeasti, ja eteen päin menemisen meiningistä pitää antaa vielä erikoismaininta. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
kaa0s 13.07.2007
Lopunajantunnelmaa. Tätä voisi olla taustamusiikkina jossain Neil Gaimanin Sandman-aiheisessa piirrosanimaatiomeiningissä. Kiva kuulla uutta tuotantoa, nuo vanhemmat on soinut iät ja ajat soittolistan vakioina.
+2   +1 +2
 
9
Rysty 30.06.2007
Psykopunkkiirokkii..? Skitta sekoittaa pään...hyvällä tavalla...tää oli oikeestaan hyvä!!!
+2   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 02.07.2007
Sanoisin melkein että tämä on ehkä enemmän hevimpään suuntaan kallellaan kuin muut tuotoksenne, sillä omasta mielestäni kaikki tekosenne ovat olleet melko punkisti esitettyä.

Riffijyrä kuulostaa korviini erittäin hyvältä, etenkin kun edellisistä uutuuksistanne on jo jokunen tovi kulunut. Nuo mantramaiset ommmm -mylvinät toimivat kuin tauti ja tuovat mieleeni Tool nimisen yhtyeen. Kuulostatte silti edelleen täysin itseltänne.

Sitten inisen vähän: laulu on välillä turhan pinnassa. Ehkä tämä on teidän radiomix? Laulajalle täytyy nostaa hattua siitä, että hän on löytänyt taas uudenlaisen tavan örähdellä. Olette monipuolinen yhtye, kehitystä tapahtuu. Onnittelut jälleen kiitettävästä suorituksesta.
+2   +1 +2
 
9
Hra. Kinnas 02.07.2007
Ja ai niin: nyt olisi jo korkea aika ottaa suunta kohti Turun keikkalavoja.
0   +1 +2