Rumaa Ja Kaunista

Oireet

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
uninen runoilija 25.08.2009
kyllä on hyvä biisi, ei voi muuta sanoa!! :)
0   +1 +2
 
8
Käytöshäiriö 14.10.2007
kertsi ihan normi semmoi päähän jäävä :) ja muutenki perus rokki biiisi :) laulu ehkä vähän kuivan kuulosta.. mutta vireistä. mun mielest kasin paketti..
0   +1 +2
 
Irina 06.09.2007
Kuten bändin sivuillakin jo sanotaan, kyseessä on Heinolan kielinen bändi. Sen kuulee. Apulanta on vahvasti läsnä, tosin ei ihan niin jalostuneena. Biisi oli kaikin puolin hyvin suoraviivainen. Välillä tuli tunne, että biisin tempo eli aika paljon. Tarkoituksellisena se on ihan hyvä juttu, mutta veikkaisin että tässä ei tainnut olla siitä kyse. Lyriikka oli varsin toimivaa, kliseistä mutta mistäs muusta sitä popparit laulaisivat, kuin parisuhteesta ja sen kariutumisesta. Aika hiomaton orkesteri vielä, mutta josko oma soundi löytyy ja bändillä on karismaa, niin mikä jottei Oireet orkesterilla ole tulevaisuutta. Vielä on kuitenkin työnteon aika.
0   +1 +2
 
Roope Paltta 06.09.2007
Mielestäni ihan hyvä biisi. Kitarat soundaa mun mielestä ihan hyvin. On totta, että tempo hieman karkailee.

Ihan hyvä idea C-osassa, toki sen olisi voinut sovittaa vielä enemmän rauhoitus kohdaksi ja sieltä taas nousta kovaan menoon. Mielipiteitä tietysti on monta:)

Varmasti moni verranut Apikseen. Mutta kyllä tässä oli myös omaa juttua jota kannattaakin viljellä vielä reippaammin. Lisää vaan matskua!
0   +1 +2
 
9
Elllyyy 20.06.2007
Aika perus suomirokkibiisi. Laulajan ääni on hyvä, mutta harmi että Suomi on täynnä samankuuloisia laulajia. Tää kuulostaa kyllä aivan vaikutteissakin mainittujen Apulannan ja Uniklubin sekoitukselta, liikaakin. Soitto toimii kyllä hyvin yhteen ja kitarariffi on ihan hyvän kuuloinen, et ei siinä mitään..
No, eihän sille mitään voi että jollain tasolla tällainen perus iskee, ei kuitenkaan mitenkään järisyttävästi. Sanoituksiin voisi laittaa vähän monipuolisuutta mukaan.
Pistäkäähän vähän jotain omaa juttua mukaan niin homma toimii!
0   +1 +2
 
8
Dexteri 04.06.2007
Mukava aikamatka tämän genren kulta aikaan.
0   +1 +2
 
7
Coivisto 11.06.2007
Aloitettaan huonoista puolista.
Logo on ihan hirvittävä. Laulaja ei selvästikään ole harjoittanut soitintaa kovin paljon. Se mikä on yhteistä esim Toni Wirtasen laulannassa ja tässä oli että molemmilla on hirvittävä laulu ääni. Mutta Toni.W osaa laulaa. Se on päälimmäinen ero. Ei lauluäänen pidä olla kaunis että ulos anti olisi hyvää.
Mutta kun lisätään lauluun tylsät ja todella itseselvät sanoitukset on paketti jo todella sekaisin. Monessakin mielessä bändi on aika kaukana perus Suomirockin aatelista mutta lupausta bändiltä löytyy.

Bändi ainakin kuullostaa siltä että on laulujenssa takana. mitä ei voida sanoa joistain nimeltä mainitsemattomissa mikserin bändeissä.
Sävellys oli sitä samaa mitä jokaisessa 2000 luvun Suomirock kappaleissa
eli se ei jäänyt oikeastaan yhtään päähän.

Bändillä on paljon petrattavaa mutta ei Oireet ole toivoton tapaus.
0   +1 +2
 
9
Metal_heart 05.06.2007
oon samaa mieltä ku Ozzi_
0   +1 +2
 
8
Misenippu 07.08.2008
Tässä biisissä kuuluu melko paljon tuo Luomakunta. Ei paha,mutta sitä omaa vaan lisää.
Laulu ihan hyvä,säkeistöissä ehkä pientä epävarmuutta,mutta kertsi menee jo paremmin.
Soitto hyvän kuullosta,yksinkertaista,mutta toimii.
Soundit ihan hyvät. Virvelin soundi tosin mielestäni kyllä hiukan ''kolkon'' kuuloinen.
Tempo tuntuu hivenen heittelevän paikotellen. Melkeen ysin arvonen,mutta ei ihan.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 03.06.2007
Khyl.. Tavallista Radio Rockia. :P Tarttuva kertsi ja riffit ovat ihan sujuvia, mutta tutun kuuloisia.. Aika vähän tässä sitä "omaa" oli. Laulajalla tuntuu olevan kertsissa kova meininki, mutta säkeistöissä oli hieman epävarmuutta. Kyllä tätä kuuntelee iha mielellään. Mutta lisää sitä "omaa" peliin ja erikoisia/erilaisia riffejä. Jos saatte jonkun tälläisen "oman biisin" tehtyä, niin kyllä teistä nyt mahtava rock bändi tulee, vaikka olette kyllä nyttenkin hyviä.
0   +1 +2
 
9
Tsuippa 07.06.2007
njooh..tässähän oli hyvänkuulonen roketirollibiisi :) toivosinpa silti vähän monimuotosuutta sanotuksiin,täs biisis varsinki mennään aikalailla siitä missä aita on matalin...tää on kyllä selkeetä,se on plussaa ja toimii kyl..mutta pieni kikkailu ois tosiaan ihan sallittua :) mut njuuh,ei täst voi silti olla tykäämättä..
<3
0   +1 +2
 
10
-KJ- 04.06.2007
hyvä biisi jälleen kerran :)
0   +1 +2
 
9
Japi89 09.06.2007
mmm...kuulostaa ihan hyvältä ei mitään moitteen sanaa perus oireet kipale =). Dikkailen tuosta kertsista ja riffista aika paljon.
0   +1 +2