Rauha, huoli

Aleksi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
V##un Valtee 06.10.2008
Kylläpäs jäi erikoinen fiilis :) Synaa olisin (minäkin) kaivannut, mut käyhän se noinkin.
0   +1 +2
 
8
donkkis 18.11.2007
Jaahas. Tuo rätinä "efekti" johtuikin näköjään omasta laitteistostani. Ei mittää.
0   +1 +2
 
8
donkkis 18.11.2007
Niin ja sen bassolinja ei tarkoita sitä että se pitäisi välttämättä toteuttaa bassokitaralla. Kitaran alakielet käyttöön.
0   +1 +2
 
8
donkkis 18.11.2007
Kitarassa oli joku hieman ärsyttävä "rätinä" tms efekti biisin lävitse. Mielestäni sitä olisi kyllä voinut käyttää vähän säästeliäämmin. Biisissä sinänsä on hienoja sointukuvioita ja kuin suoraan oppikirjan mukaista äänenkuljetusta. Kuten joku mainitsikin niin tähän olisi hyvä alkaa kasvattamaan vähän lihaa luiden ympärille. Itse kaipaisin ainakin jonkinlaista bassolinjaa tuomaan biisiin lämpimyyttä. Mutta onhan tämä tälläisenäänkin ihan mukavaa fiilistely musaa.
0   +1 +2
 
9
har 17.08.2007
Kyllä tää viulistin ja bodhranin tarvitsisi. Mutta ehdotonta huippua.
0   +1 +2
 
Emmaleeni 03.07.2007
Kappaleesta voi todella astia rauhan ja huolen. Se vei omaan maailmaan omine ajatuksineen. Itsekkin olisin tästä kappaleesta ylpeä :)
0   +1 +2
 
9
- Nicolai - 16.05.2007
Hieno ja huolella veistetty teos. Kappale on mukavan pitkä ja se saa rauhoittumaan, tästä kannattaakin olla ylpeä.
0   +1 +2
 
8
popovan 17.05.2007
Ehkä hivenen puuduttava. Jossain vaiheessa alkoi siirtymään kuunnellessa taustalle. Jotkut melodiat olisivat voineet tulla paremmin esille jollain efektillä, jolloin ne olisivat antaneet kontrastia edelliseen nähden. Tai riippuu mihin tarkoitukseen kappale on tehty. Jossain tällainen vähän taustalle uppoava kitaraherkistely voi olla juuri mitä haetaan. Sävellyksenä ei mitään vikaa, mutta tällä tavalla toteutettuna vähän tylsä. Vähän efekteja ja dynaamisia nousuja ja laskuja niin multa olisi tullut kymppi.
0   +1 +2
 
8
Zerzy 10.04.2008
Ihan kivankuuloista soittoa. Tunnelma välittyy. Itse akustisen ystävänä olisin melkein soittanut tämän akustisella. Miltähän mahtaa kuulostaa... Samaa sanoisin minäkin, että vähän sellasta täyteläisyyttä kaipaisi. Kiipparimattoa juurikin. Mutta menee näinkin ja varmaan näin on ollut tarkoitus.
0   +1 +2
 
9
A-X 18.10.2007
Hienon kitarasaundin olet saanut aikaan, vaikka se voisikin olla vähän täyteläisempi. Mutta hyvä näinkin. Alussa tuntui siltä, että tämä kaipaisi ihan kunnon bändiä tähän ympärille, mutta mitä pidemmälle tätä kuuntelen, niin sitä pienemmiksi ne tunteet muuttuvat. Eli toimii näin vallan mainiosti. Jokin rauhallinen synamatto olisi kuitenkin myös palvellut tätä mainiosti. Kokeile sellaista ensi kerralla jos mahdollista. Outroon vaihtaminen tuolla lailla liukuvasti toimii tässä hyvin. Itse lopetus oli kyllä vähän tympeä. Sanoisin jopa, että se oli liian monimutkainen tähän biisiin...

Pidin tästä erittäin paljon. Ja tuo nimi... Se on lähes täydellinen tälle biisille, koska juuri siinä mainittuja tunteita tämä herättää minussa.
Tällä kertaa arvosana 9, mutta pienen pienellä hiomisella se olisi varmasti ollut 10.

Tässä biisissä voi todella ymmärtää, että yksinkertainenkin voi olla kaunista...
0   +1 +2
 
9
Praelude 09.07.2007
Hieno, hyvin koossa pysyvä instrumentaalisävellys. Mielenkiinto jaksaa pysyä yllä koko biisin ajan, toistoa ja vaihtelua on aika sopivassa suhteessa. Parantamisen varaa on lähinnä yleissoinnissa, joka on aika ohkainen. Huolellisemmalla näppäilyllä ja tietysti sopivia vipstaakeja miksatessa vääntämällä saisi biisiin lisää syvyyttä. Samoin kitaran virityksessä olisi hitusen tarkentamisen varaa, ei tosin häiritsevissä määrin. Pikkuseikkoja siis vain...

Hatunnoston arvoinen sävellys!
0   +1 +2