Rat Machine

Rattle Machine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Guitarwall 02.06.2007
Jaahas, rokkiva. Ei ihmeemmin säväyttänyt, aika tasapaksua menoa, etenkin vokalistilta olisi toivonut ilmeekkäämpää ilmaisua, hieman vaisuksi tällaisenaan jäi. Ei muuta kuin uutta vaihdetta silmään ja reeniä!
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.06.2007
Alku on itse asiassa aika kieron kuuloinen, ja muutenkin meno on hieman likaisen oloista, erityisesti alussa ja loppua kohden. Tässä on sellaista tekemisen makua. Laulaja istuu tähän kappaleeseen oikein hyvin. Oikeastaan hyvinkin nimensä veroista menoa. Syystä tai toisesta päähäni tuli kuva bändistä soittamassa ränsistyneessa kellarissa missä aina välillä puikahtelee rottia. Kiva. Oiken menevä kappale kyllä.
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
aloitusriffi kiva. sitten jämähtää musiikillisesti. enemmän kiinnostavia melodioita tarvitsisi
0   +1 +2
 
Deadg 01.06.2007
aikas perusrockkia, sen enempää sanottavaa tästä ei osaa sanoo. naislaulajalle vähän voimaa vielä ääneen ja uusia juttuja biiseihin ni erotutte!
0   +1 +2
 
7
Sanat tökkivät tässä, soitto ja toteutus tutun varmaa ja laadukasta.
0   +1 +2
 
Muistikuva 01.06.2007
Alku kohtalaisen lupaava, mutta laulajan mukaan tulo valitettavasti palauttaa maan pinnalle. Sävellys melodisesti keskinkertainen. Soitto ja soundit on ihan kohdallaan. Keskiosan rauhallisempi kohta toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
mooonis1 01.06.2007
Laulu ei oikeen auennut mulle. Hyvinhän se oli soitettu ja tuotettu, paitsi siin vaikeimmas osas, eli lauluis, joka oli musta liian helpol päästetty. Kaipaisiin lauluun hieman tiukkuutta ja väriä tulkintaan. Kiva ääni sil kyl on.
0   +1 +2
 
8
Tässä on menoa aika hyvin... Harmi vaan että tää meno ei muhun tällä kertaa iske... Varmasti tällä on paljon kaupallista potentiaalia sen verta hyvin te vedätte... Laulaja on hyvä soundi on hyvä... Mutta uutuus ja omituisuus on ne josta multa saa pisteitä enenmän... Mut jatkakaa samaa menoa niin eiköhän joskus jotain mun mieleistä tule...
0   +1 +2
 
marccus 01.06.2007
Kappale kulkee kyllä hyvin eteenpäin, mutta on melodisesti hiukan päämäärätön. Siis tarkoitan tällä sitä, että melodiakoukku, joka jäisi rääkkäämmään alitajuntaa puuttuu. Soitannollisesti bändi kyllä osaa asiansa.
0   +1 +2
 
8
Zebhyr 31.05.2007
Riuska rykäisy. Laulun teema kaipaisi jonkin verran tukea instrumenttipuolelta, lähinnä jonkinasteisten harmonioitten muodossa. Tällä sovituksella biisissä on hiukan läpilaskun makua.
0   +1 +2
 
Joylove 31.05.2007
Kommentoin tuossa aiemmin tuota Give It a Rest-kappaletta ja oikeastaan tähän kappaleeseen pätee samat kommentit kuin mitä tuohon toiseenkin kirjoitin, eli hiukan sellainen kappale ettei kuuntelun jälkeen oikein muista mitä kuunteli.
0   +1 +2
 
repulse 31.05.2007
Komeasti lähtee liikenteeseen....tykkäsin soundeista...sopivan rujot ja samalla toimivat. hyvä sovitus...hieno biisi
0   +1 +2
 
7
NinjaBaka 31.05.2007
Vähän tuntuu, että bändi vielä etsisi itseään. Jotain rohkeaa ja räväkkää nyt tarvittaisiin, että minunlaiseni progehörhökin innostuisi tästä, mutta teknisesti ei kappaleessa ole mitään vikaa tietenkään. Tietysti jos tykkää tehdä tällaista mukavaa rokkia, niinkun minä itse sen ilmaisen, niin mikä ettei. Toisaalta on kylläkin liian radikaalia vetää johtopäätökset vain yhden kappaleen pohjalta.
0   +1 +2
 
Modnar 03.06.2007
Hyvin kulkevaa ja polkevaa rokkia. Hyvät saundit ja hyvä meininki. Kitaroissa on mukavan raskas vivahde. Laulut toimivat upeasti kuten koko kappale.
0   +1 +2
 
Maxhine 04.06.2007
Kesäinen biisi. Laulu sopii ihan jees tähän. Ei kuitenkaan ihan ominta rockmieltymystäni
0   +1 +2
 
8
Mr. Poison 04.06.2007
Rock! Lähtee käyntiin tosi hyvällä meiningillä. Laulaja kaipaa vaan jotain lisää vielä tulkintaansa, ja lisäksi lausumispuoli tökkii välillä pahastikin. Soolot toimii!++ Kaiken kaikkiaan potentiaalista materiaalia kuitenkin! Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
8
Leka 04.06.2007
Hyvä biisi kuuntelin huomaamatta puoli tuntia, enkä kyllästynyt ei minkää maailmaa mullistava mutta toimiva :)
0   +1 +2
 
Begemot 05.06.2007
Nyt olen tainnut kuulla kaikki biisinne joten yleiskuva bändistänne on mun osalta kasassa. Musa on hyvää perusrokkia, tosin usein perusrokkikaavaan on lisättynä nykyaikaisen radiorokin mukainen c-osa. Sanatkin liikkuu siellä rokkikapinnallisuus akselilla. Ehkä tästä tulee sellainen fiilis, että kaikki on kuultu jo tuhannesti aiemmin.

Vieläkin olen pikkaisen varauksellinen laulajaa kohtaan. Teknisesti hyvä laulaja, mutta onko menevä rokki ihan sitä ydinosaamista? Rokkilaulajat vetävät yleensä tunteella tai persoonallisesti, mutta tässä sitä en aina kuullut.

Ehkä kaikki edellä mainittu kuulostaa nyt hieman ankaralta, sillä kommenttirinki tasolla tämä on rokkiosaston kärkipäätä. Mutta ehkö sittenkin olisin kaivannut pikkuisen enemmän persoonallisuutta jolloin osa-alueella.
0   +1 +2
 
9
Jusa83 05.06.2007
Tässä oli kesäisyyttä rouheassa muodossa. Naisvokalisti oli pieni yllätys rempseän alkuriffittelyn jälkeen. Positiivinen juttu tietenkin. Sävellyksessä oli sopivasti väriä, mikä pitää mielenkiintoa hyvin yllä. Saundit ovat pääasiassa kohdillaan. Erityisesti pidin likaisista kitaroista. Lopetus ei ensimmäisellä kuuntelulla istunut korvaan täysin sulavana, mutta kyllä se kuitenkin hommansa hoitaa.
0   +1 +2
 
Kilinä hieman laahustaa siinä keskellä biisiä tai saa jostain syystä menon hidastumaan (tai tuntumaan hitaammalta). Muuten hyvä meininki!
0   +1 +2
 
8
aeuk 06.06.2007
Ihan ok rokkimeininkiä. Vähän neutraalin oloista kokonaisuutena, jotain jää kaipaamaan ... lisää voimaa vokaaleihin kenties (siis ei volumeen vaan ääneen itseensä)? Tuotannollisesti oikein kiva & laadukas.
0   +1 +2
 
tep 06.06.2007
Rok. Samat sanat kuin mitä olen aiemminkin tainnut bändistä sanoa: eli reipas poprokahtava meno bändillä on, mutta oma ilme rajoittuu lähinnä vokalistiin, joka luo mielenkiintoisen kontrastin bändisoittoon. Ihan hyvin te juttuanne teette, mutta jotenkin tuntuu siltä että sitä kaikista ominta juttua ei ole ihan vielä löydetty. En silti luonnehtisi juttua mitenkään toivottomaksi, päin vastoin: teistä voi kehittyä ajan mittaan erittäin pätevä poppisbändi. Heikommistakin aineksista on noussut esille sangen menestyneitä (mutta rasittavia) yhtyeitä.

Tässä biisissä tykkäsin intron + säkeistöjen päällekäyvyydestä, vokalistin metkasta tulkinnasta ja kevyestä c-osasta. Teksti menetteli, kitarasooloilusta en tykännyt.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 07.06.2007
Yhteissoitto kaipaisi treeniä, pientä epätarkkuutta löytyy; parhaiten tämä kuuluu introssa. Laulajan ääni miellytti, vaikka englanninkielen ääntämyksessä olisi reilusti parantamista: osa sanoista kuulostaa siltä kuin suusta olisi tulossa ulos muutakin kuin laulua. Hyvin pysyttiin nuotissakin. 1:30 bridge-osuus on biisin parasta antia. Melankolisempi osuus luo mielenkiintoisen kontrastin muuten niin pirteään rock-veisuun, eikä edes kuulosta kornilta. Tuotannon vaatimaton, mutta silti hyvin toimiva soundi, antaa biisille itse asiassa aika paljonkin.
0   +1 +2
 
8
Trize 07.06.2007
Ihan kelmeetä perusrokkia. Pirtsakka ote kantaa biisin loppun asti. Kertsissä voisi vokaaliosastolla elämöidä vähän reteämmin niin ote puristaisi vielä tiukemmin.
0   +1 +2
 
8
Jimmy_1 04.06.2007
rok rok.laulussa vois olla enemmän potkua niin tämähän iskis ku halko päähän.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 08.06.2007
jepa. rokkia. kun rokkia lauletaan, pitää äänen lähteä palleista...
0   +1 +2
 
v_salo 08.06.2007
Hieno säväkkää rokkenrollia nainen vetää mielettömän aistikkaasti.
Mitäs tästä, hyvin rullaa.
Tuli vähän mieleen elastica.
0   +1 +2
 
zenri 09.06.2007
Tämä on just tämmöstä hyvää kaljanjuontirockia. Ei tarjoile mitään erikoisuuksia, mutta ei ole mitenkään surkeaakaa. Sanoisin, että hyvää keskivertokamaa. Persoonallisuutta kun jostakin sais lisää, niin tulisi loisto, mutta näinkin ihan jees.
0   +1 +2