Parts Unwanted

Rattle Machine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Zagaar 20.06.2007
Kasariveto? no ei iha. rumpuintro anto vähän lupausta siihen suuntaan. Biisil hyvä nimi. Englannin lausuminen vähän välil ontuu. mielestäni ton kiroilun hiukan vähemmälle. Teho katoaa. Tuotettu versio tästä olis varmaa iha radio-rock kamaa.
0   +1 +2
 
Jezebel 18.06.2007
Alku on mukaansatempaava, kitarariffi on oikein herkullinen. Soittaa te osaatte, oikein hyvin ja tarkasti. Laululle en välttämättä niin paljon lämmennyt, kaipaa asennetta lisää. Mutta jatkakaa ihmeessä samaan malliin, hyvin soitettua rokkia tarvitaan aina!
0   +1 +2
 
8
Deftari 18.06.2007
hyvä riffi tuossa.. muutenkin soittaminen sujuu.. finglish laulu.. ehkä vähän liikaakin.. :) mutta kyllä laulajalla on rocki ääni.. noh jos ei välitetä fingishistä niin 7½ arvoinen biisi 8tulee..
0   +1 +2
 
9
vnmwrtcbn 18.06.2007
Tässähän on hienot melodiat. Kitarariffit on tiukkoja, kunnon jytää. Lyriikat harvemmin kiinnittävät huomioni mut tässä on todella hienot, hieman koomiset mutta suoraviivaiset lyriikat. Tuo hymyn huulille :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.06.2007
Tiukkaa ja tukevasti soitettua meininkiä! Laulaja hyvä ja äänessessä sellaista kivaa asennetta!!
0   +1 +2
 
tep 14.06.2007
Jaa, taas tämä bändi. Tällä kertaa vähän hitaammalla tempolla, ei nyt sentään ballaadilla tietenkään, mutta vähän hitaammalla jyrällä.

Perinteisen oloinen tämäkin biisi, mutta jälleen vokalistin hengästynyt tulkinta toi tähän kaivattua omaa särmää. Tosin täytyy sanoa, että vokalistin tulkinta ei tässä tapauksessa suuremmin vakuuttanut. Teksti taisi olla täynnä kiukkuista asiaa, mutta tunne ei oikein välittynyt - ja jos biisiin tungetaan f-sana (tai useampi), niin se on sitten oikeasti syytä vetää sellaisella otteella että se tuntuu, muuten käsiin jää vain epäuskottavaa kiroilua, ja se herättää lähinnä myötähäpeää.

Mutta siis, edelleen ihan osaavaa biisinkirjoitusta ja jykevää soittoa. Sitä viimeistä niittiä, joka saisi oikein kunnolla teistä ihastumaan, jäin edelleen venaamaan.
0   +1 +2
 
Valhalla 14.06.2007
Laulajan enklanti aika kökköä, treeniä tai kielenvaihto ehdottomasti. Biisinä ihan hyvä, sopivasti punk- ja metal vaikutteita seassa. Soitto pysyy kasassa, mutta basistin kuvioihin kaipaisi vähän kikkailua. Myöskään omaperäisyydellä biisiä ei ole pilattu, hieman kokeilua sekaan niin erotutte massasta eduksenne. Tsemppiä.
0   +1 +2
 
Siirtymä toiseen rumpukomppiin alussa tiputtaa intensiteettiä, en tiedä miksi. Laulussa kivaa rock käheyttä (ei tartte korostaa enempää) mutta stemmat saisi laulaa uudestaan ainakin siihen ekaan kohtaan - noh, se on vaikeaa puuhaa. Taustalaulajalle mp3 soittimeen versio biisistä jossa ei ole omaa stemmaa ja sitten joka paikassa kuuntelee ja laulaa niin että se istuu koko ajan. Hyvä ärhäntelymeininki ja puoliuskottava paskis hate to be born. Muistan näitä tunnelmia tietyllä etääntyneellä hellyydellä, tyyliin terveisin setä. Rock on! ja jos saa vielä hieman lisää energiaa tähänkin biisiin (sitä on enemmän joissain muissa biiseissänne). Teillä on hyvä paketti, oma juoni jutussa.
0   +1 +2
 
MKDELTA 13.06.2007
Ihan sellainen olo kuin olisin kuullut tämän aikasemminkin...noh, hmm, kuitenkin, soittopuolessa ei valitettavaa, likaista menoa riittää sanojen ja äänten puolesta...laulu olisi ehkä kaivunnut lisää räkää, tai jotain, paha sanoa...
0   +1 +2
 
8
mf 13.06.2007
perusrokkiahan tämä, eikä ollenkaan huono..päinvastoin..hyvin soitettua, hieno melodia..ehkä vähän suttuisen kuulonen mut kaiken kaikkiaan toimiva biisi.
0   +1 +2
 
8
Soitto toimii taas, asenteellistä menoa. Bridge ja Chorus toimivat, säkeistöt eivät sykäyttäneet itseäni. Ehkä olisin kaivannut hieman enemmän kurkunpohjalta haettua soundia laulajan puolelta, mutta kokonaisuus on hyvä, hiomisella vain parempi.
0   +1 +2
 
Tässä mennään suurimmaksi osaksi sellaista hyvin perinteistä tykitystä pitkin joka mulla kyllä menee ohi aika pahasti, mutta varmasti joku tykkää tästä... Tosiaan mulle liian perinteistä rokkia tässä on paljon samoja asioita kuin kaikessa muussakin joka tällä hetkellä tulee radiosta päivästä toiseen...
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Rumpukomppi suoraan jostain biisistä.. kitarariffi mikä alkaa on suoraan jostain.. ac/dc? Ihan hyvä meininki on kyllä, kunnes laulu alkaa. Voih.. hyvä pohjatyö ei pelasta mitenkään. Harmi.
0   +1 +2
 
vamplobj 23.05.2007
attitude song, no doubt, well played and nice mixing work in the c part, it´s really nice to listen to.
0   +1 +2
 
Ukkonoa 22.05.2007
ei ole minun genre joten paha mennä sanomaan mitään. saundit kohdallaan
0   +1 +2
 
Joni Koskimaa 22.05.2007
AC/DC -henkisyyttä aistittavissa tämän biisin introssa, mutta sitten se häviää kun alkaa laulu soimaan. Kaiken kaikkiaan laulu on kohtuullista, mutta jää vähän turhan vaisuksi. Välillä on vähän yritystä, mutta lisää vääntöä peliin ja kunnon raspeja niin saadaan sitä munaskua peliin. Nyt kuulostaa vähän läpipuhutulta.
0   +1 +2
 
marccus 12.06.2007
Bändi soittaa hyvin rokkaavan uskottavasti. Biisi on kuitenkin melodisesti hiukan tasapaksu, ja vaadittavaa hittikoukkua ei löydy. En tiedä johtuuko latteus laulajan värittömästä äänestä, mutta tarttumapinta jää ohueksi.
0   +1 +2
 
Giuse 17.06.2007
Ei pure, liian totista ja kiroileminen on sitä paitsi rumaa. Mun mitätön mielipidehän tämä ainoastaan. Seuraava.
0   +1 +2
 
Begemot 23.05.2007
Oli niin perusrokki alku, että hieman hymyilytti alussa. Kannuihin olisi ehkä pitänyt saada se kuuluisa elämää suurempi soundi:).

Täytyy sanoa, että vaikka onkin ihan hyvää perusrokua, mutta mun päässä noi sanat ja vokaalistin tulkinta ei kohtaa millään tasolla. Tulee sellainen karaokeviba. Kaikki nuo kirosanat tuo pikkuista myötähäpeää kun ilmaisua ei tuo niitä uskottavasti esille.

Sanoissa oli aika paljon toistoa, kaikki rivit oli ilmaistu jo melko alussa biisiä, joten loppu 2 minuuttisesta tuli melko tylsä. Soitto oli hyvän ja luontevan kuuloista.

Yhteenveto: Potentiaali löytyy, biisejä parannettava, tiukennettava ja uutta potkua esitystapaan.
0   +1 +2
 
9
petersadul 23.05.2007
Ihan ok soundit. Soitto toimii ja rullaa. Laulu pikkaisen demon kuuloista. Laulumelodiaan ja biisiin lisää koukkuja joihin kuulija voi tarttua. Nyt meni snadisti toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Potentiaalia kyllä löytyy vaikka millä mitalla. Onnea & menestystä jatkoa ajatellen.
0   +1 +2