Tuli

Kaarnekorpi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Wau mitä meininkiä heti alusta! Rankkaa laulua. Hienot soundit biisissä kyllä.
0   +1 +2
 
Reipas veto jossa asennetta. Biisin soundi on vain hiukan ohuehkon tuntuinen; kappale ei pääse täysiin oikeuksiinsa.
0   +1 +2
 
8
Immunity DBL 07.04.2014
hyvin rymisee...

mallikas kappale, ei valittamista..osaatte homman ja tästä 8 pistettä. parempi biisi on sitten jo todella hurja...tää on hyvä biisi :
0   +1 +2
 
Asamael 20.02.2014
Jaa tuli sitten oma biisi vastaan ringissä, no ehkä jätän arvioimatta.
0   +1 +2
 
ne kohdat kuulostaa vähän ehkä liian hakkaavilta missä sekä kitara, rummut että basso soittaa täsmälleen samalla iskutiheydellä.
0   +1 +2
 
8
Devil's Acolyte 04.02.2013
Heti maininta hyvistä soundeista. Ekoista riffeistä tulee vahvat Amon Amarth vibat. En tiedä onko hyvä vai huono, mutta en minä tästä kovinkaan paljoa folkkia löydä. Hyvää settiä kyllä kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
Kostiainen 25.11.2012
Sitä mä en ymmärrä että miksi näissä folkkimetallibiiseissä on laulu aina tommosta örinää. Rasittavan kuulosta. Se kun on joku muodin aloittanut niin muiden on pakko seurata perässä. Se siitä omaperäisyydestä. Mutta muuten tämä on varsin mallikasta soitantaa.
0   +1 +2
 
Markola 15.03.2012
Hyvin soitettua tavaraa. Laulussa minua häiritsee se, että en saa oikein sanoista selvää. Tietyllä tapaa kyllä kuuluu genreen, mutta tietyllä tapaa kuitenkin miksaustekninen asia. Tuotantopuoleen vielä vähän lisää panostamista niin alkaa kyllä olla kovaa materiaalia.
0   +1 +2
 
Dexteri 22.05.2009
Koko kansan metalli on hiukan outo käsite, mutta toisaalta voitanee pitää esimerkiksi Kotiteollisuutta sellaisena bändinä joka täyttää tuon musan tunnuspiirteet.
0   +1 +2
 
9
Kiefran 27.10.2007
Puukko livahtaa kaulallle ja peräti annetaan kuulua muukin mikä on aiheellista...Kylmää kuin yö hyvinkäällä . . .
0   +1 +2
 
8
jupepalo 18.06.2007
Hyvää jälkeä kaikinpuolin, selkeät riffit rullaa ja kokonaisuus on kasassa. Laulu on ok, murinataso on kokonaisuutta ajatellen kohillaan, ehkä hieman oisin kaivannut vahvuutta, syvältä kumpuavaa voimaa joka jäis elämään :). Riffeistä vielä, täytyy yhtyä aikaisempaan kommenttiin, että osin fiilis katoaa, johtunee soundipolitiikasta. Ja siihen liittyen meikäläinen toivoiski enemmän rouheutta, hyvä piisi, mutta hyvin kliininen.
0   +1 +2
 
8
RyBään 12.05.2007
Musiikki skulaa hyvin. Hyvän biisin ootte säveltäny! Mun on vähä huono arvoida ku en iha tällästä musaa kuuntele;) Mutta kyllä tää kuunneltavaa oli kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
mudhoney 10.05.2007
Perusriffi on maukas ja rullaa mukavasti, mutta osin soundipolitiikasta johtuen seuraavissa riffeissä ei se sama fiilis enää seuraakaan mukana. Hienoa, että suomeksi vedetään. Olisi helppoa lähteä sille linjalle että keksitään englanniksi jotain muka hienoa sanottavaa ja sit miksataan säröille & etäiseksi. No säröillä ja etäisenä voksut oli nytkin, mutta kyllä sanomaakin lienee mukana. Puukorvana kuulen kuitenkin vain musiikin, sanat toisarvoisena.
0   +1 +2
 
8
Fillari 05.06.2009
Rempseää soitantaa ja asenteella, laulajan artikulaatiosta antaisin miinusta, sanoja on vaikea seurata, soitanta on sitä vastoin selkeää, tästä aiheutuu jonkinlainen ristiriita. Mutta paljon hyvääkin tässä on, jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
Rande 22.09.2008
Mainio eeppinen fiilis läpi biisin on kyllä löydettävissä ja eri osat toimivat itsessään ja kokonaisuutenakin. Lauluun tosin kaipaisin enemmän voimaa ja selkeyttä, välillä kun ei sanoista meinaa saada selvää. Räkäsyyttä tosin löytyy jo riittävästi joten siitä plussaa :) Kosketintaustoja kaipaisin ehkä myös hieman tämänlaiseen musiikkiin, lisäisivät sitä eeppisyyttä omalla tavallaan. Soundit joka tapauksessa erittäin selkeät ja kaikki instrumentit kuuluu hyvin. Biisi on sovituksena myös hyvä ja melodiat jäävät kuuntelunkin jälkeen mieleen.
0   +1 +2