Osa 17: Part 3: Discussion

666 Pirstaletta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Fantasy music 13.01.2009
Intron jälkeen tollainen hieno teemanvaihto,johon taas paluu tuonnenpana.Metallinen bassolinja antaa hienon vastakohdan soundeissa eikä edes suostu mukailemaan aina muuta skaalaa.Vähänkuin taidokkaasti yhdistetty konemusa konsertti tavaraan.Samalla kaunis sisältäen potkua.Very hieno juttu.
0   +1 +2
 
10
Ktaemsshar 15.08.2007
Sanoisin että demonit haastavat riitaa ensimmäisinä. Enkelit pysyttelevät välinpitämättöminä heidän sanomisilleen. Sekös murisuttaa demoneita. Kyllä enkelitkin lähtevät sitten keskusteluun, omalla juhlavalla tyylillään. Välillä kuulostaa kuin demonien "puheenvuoro" katkaistaisiin kesken lauseen. Lopussa ne silti tuntuvat saavan viimeisen sanan sanottua, tuli/savupilven pöllähdykseen. Palaavat kotiinsa. Voittajina vai häviäjinä? Vai katoavatko enkelit ensin? Ja demonit jäävät kihisemään? Kappale on todella mielenkiintoinen, ja varsinkin kun se on tämän niminen, se saa miettimään, että mitähän oma mielikuvitus nyt keksii näiden vuoropuhelijoiden sanomisiksi. Hyvin mielikuvituksellinen kappale.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 07.05.2007
Biisit joissa on ideaa ja eivät aukene yhdellä kertaa ovat aina mielestäni hienoja. Tämä on sellainen. Joka ei lädhe Kaken kanssa rokkaamaan, ei ku, samoille aaltopituuksille, ei koskaan tule ymmärtämään hienouksia joita tässä kipaleessa esiintyy ;)
0   +1 +2