F:lower Scent Frequencies

Somnam

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Imp 06.05.2007
enpä oikeen osaa tästä sanoa muuta kuin että montaa juttua sekoteltu keskenään..ihan kuunneltava ja pari todella hyvää kohtaa löytyy.soudeista sen verran et ois ollu parempi et alakerta ois ollu jykevämpi bassossa ja basarissa.melodiat on kyllä hyviä ja niiden soundit
0   +1 +2
 
7
beepo 05.05.2007
Viettelevä alku, joskin varsin pitkä. Jotenkin kaipaisi kirkkaampaa soundia sekaansa. Fiilistely biisi, jonka kuunteleminen loppuun asti aiheuttaa vaikeuksia, ellei ole asennoitunut löhöämään sohvalla antamaan soundimaailman viedä mennessään. Rumpunakutuksen nopeuttaminen ärsytti. Pianon tullessa mukaan kiva fiilis.bassot meikäläisen kaiuttimissa tulee päälle. Tunkkainen yleisfiilis. Osanvaihdos 'skittakohdassa' vaatisi hieman miettimistä. Idea ei kanna loppuun asti.
0   +1 +2
 
8
karateadonis 05.05.2007
Vähintääkin omaperänen biisin nimi!! Siisti tuo kaiutettu kosketin kuvio tossa taustalla. Myöskin mukavan omaperänen rumpukomppi. Tuli vähän mieleen NiN. Paitsi ehkä ei enää tosta nopeemmasta kompista... Hyviä soundillisia maailmoja vaikka rumpusaundit on vähän liian kököt mun makuu. Kyllä tän ilokseen kerran ainaki läpi kuunteli
0   +1 +2
 
8
Honolulu_Mankii 03.05.2007
Mielenkiintoinen tekele. Kuin koneella tehtyä melodista metallimusaa. Tykkäsin noista synapimputusosuuksista ja oli muutenkin oikein kivan kuuloista. Konesaundit tietysti vähän häiritsevät, mutta oli tämä silti päivän paras tähän mennessä. :)
0   +1 +2
 
A.S.H 03.05.2007
Mites tän sanoiks pukis? en ym,mätänyt tän motiveista tuon taivaallista.
0   +1 +2
 
IconW 02.05.2007
Hauska pulputus alussa. Biisi kehittyy hitaasti, mutta varmasti. Ei jää paikoilleen polkemaan liian pitkää aikaa. Luo tunnelmaa sopivasti. Rummut olivat aika yllättävä osa tässä. Varsinkin kun sieltä tuli thrash-humppakomppia puun takaa. Noin 3:40 kohdalla on aika koleaa menoa. Hienosti toteutettu vaihdos. Noh, löytihän biisistä muutakin vaikutteita metallista kuin pelkät rummut. Sähkökitaroiden mukaantulo piristi biisiä mukavasti. Vähän köykäisesti soitettu ja/tai soundi on vain sen verran kuppanen että kitarat "hajoaa" vähän tuonne soundimaailmaan. Kaikenkaikkiaan mielenkiintoinen ja tyylikäs veto. Ei ihan perinteisimmästä päästä.
Heikoin lenkkihän tässä on tuo soundipuoli, mutta kuten tuossa lukeekin, niin tämä on raakavedos.
Noh parempaa versiota odotellessa.
0   +1 +2
 
degeneraatti 02.05.2007
Mielenkiintoinen biisi, joka varmastikin saisi lisäarvoa jos se olisi "oikeasti soitettu". Osien vaihdot kuulostavat suht tekemällä tehdyiltä eivätkä toimi niin hyvin kuin näin pitkässä kappaleessa tulisi. yleinen sidosteisuus tekisi kappaleelle hyvää.
0   +1 +2
 
7
electrichaos 01.05.2007
Alun melodia hyvä. Biisi ei jaksa oikein kantaa loppuun asti.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Todella kaunis kappale. Alkaa jopa uhkaavaan kuuloisena, kasvaa haikeaksi, muuttuu toiveikkaamman kuuloiseksi, ja sitten kitarat tulee mukaan ja kappale kasvaa energisemmäksi ja entistä enemmän toiveikkaamman oloiseksi. Ja loppu on taas jotenkin haikeamman kuuloinen. Hienosti toteutettu kappale. Huonona puolena tulee mieleen se, että todella konemaisen kuuloiset rummut mitä joissain kohdissa oli eivät istu tähän kappaleeseen, ei ainakaan tuolla lähes blastbeat-maisella kuviolla.
0   +1 +2
 
9
Fuck Aksaj 28.04.2007
No Voi V///u!!!, en oo kyllä kuullu vähään aikaa mitään tämmöstä! soundit kielii pahasti vanhoista ja halvoista vehkeistä, mutta silti miellyttää näinki kriittisen apinan korvaa(!). Kympin antaisin jos olis soundit kohallaan.
0   +1 +2
 
Brutalisti 25.04.2007
Tää ei oikein uponnu muhun... en kuuntele tällästä.. Mut kyllä varmaa genrestä pitävät tykkäävät..
0   +1 +2
 
8
Cazeus 24.04.2007
Miellyttävällä leijunnalla alkaa ja minuun makuun hyviä soundeja. Miellyttävää matskua. Viiden minuutin hujakoilla tuleva (kitara?) melodia hauska ylläri ja vielä hyvän kuuloinenkin. Risuja tulee minulta vahvasti rumpusoundien osalta jotka kuulostivat todella tökeröiltä. Ja rumpuräime-kohdat eivät tässä biisissä toimineet. Paremmat rumput kun olisivat niin lähellä kymppiä oltaisiin. Muu biisi todella hyvän kuuloista materiaalia.
0   +1 +2
 
par_sakaali 24.04.2007
Aika hitaasti kehittyvää musiikkia; ei toimi jos ainoastaan musiikkin keskittyy, sen sijaan toimisi paremmin taustamusiikkina jossain, esim leffassa kohottamassa tietynlaista tunnelmaa. noin 3:30 vähän erikoinen ratkasu vetästä blastbiit komppi :P 4:40 lähtevä kohta tulee vähän turhan yllättäen, ilman mitään valmisteluja, vaikka paras tunnelmointikohta biisissä onkin. taaskaan blastbeat ei toimi mielestäni näin ilmavaan kohtaan..
0   +1 +2
 
Meddi 24.04.2007
blipblop melodia alussa on kiva. ehkä tuo intro on vähän liian pitkä tällaiselle kärsimättömälle. toisaalta tuo alku on mieleenkiintoisempi kuin seuraava osa. rummut epäsovinnaiset vähintään, ehkä vähän viilausta niihin kuitenkin.
0   +1 +2
 
Carbon 24.04.2007
Aika jännä äänimaailma. Olisi väärin sanoa että biisi on yksinkertainen. Ihan alimpia ääniä en kuule näillä monitoreilla, mikä on harmi, sillä tässä biisissä on varmasti Plasticmanin kaltaisia sub-ääniä. Välillä tulee kohtia jotka eivät ehkä aivan sovi biisiin.
0   +1 +2
 
malvo 24.04.2007
Melko pitkä intro, aika maalaileva fiilis alussa, ei yhtää huono. Siistit rummuttelut. JHerrasiuna! ykäykä-komppi! Komiast! Ja kitaroitakin löytyy, tuli puun takaa ja seon hieno juttu. Monipuolinen biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
esw 23.04.2007
Alkaa rauhallisesti jättipädillä. Tuon siniaaltoleadin olisi voinut häivyttää sujuvamminkin kuin vain feidaamalla uuden elementin alta. Ja sitten se feidautuu takaisin. Äänimaailma on ihan mielenkiintoinen, mutta hieman osuvamminkin olisi voinut valita synasoundit. Rytmiosasto on mielestäni hieman epäjohdonmukainen. Bassotaajuudet taitavat sotkeutua itseensä välillä... Tuossa viiden minuutin kohdalla saapuva kitarointiosuus on hyvin erikoinen ratkaisu. Melodiat sinänä ovat biisissä ihan ok, mutta käytännön toteutus on hieman hapuileva ainakin tässä vaiheessa.
0   +1 +2
 
10
Alku oli ihanampi... Loppu tylsempi... Experimentali saa kumminkin aina kympin... Soundi on kiva ja kaikki on hyvää!
0   +1 +2
 
semisuper 23.04.2007
Intro kestää vähän liiankin kauan, vaikka tunnelma on hyvä. Ensimmäinen rummunisku tulee silti liian aikaisin siihen nähden milloin komppi alkaa. Ehkä liian monimutkainen komppi, yksinkertaisempi juntta olisi istunut paremmin - sellainen When the Levee Breaks -meininki. Nopeamman paukutuksen aikana saisi taustakin olla erilainen, nyt eivät oikein sovi yhteen. Joku nopea bassokuvio vaikka - tai sitten paukekohta puolet lyhyemmäksi. Lisäksi rumpusoundi ei ole samaa paria muun biisin kanssa, pitäisi olla uhkaavampi. Pakkoko se on samoilla soundeilla vetää koko biisiä.

Pohjaäänen vaihdos oli tehokas kuin ac/dc:llä, hyvä.

Kitaran mukaantulo muutti tunnelman taas ihan täysin. Tähän osaan nuo rumpusoundit sopivat (vaikka jäävätkin jotenkin ohuiksi), mutta taustan huminat taas eivät. Lopun mahtipontiset bassot tulivat ihan puun takaa, ja siitä olisi auennut mainio reitti kehitellä vaikka miten massiivinen ja päällesortuvan taivaitahipova juttu. Tee niin. Leikkaa alku pois ja kehitä siitä itsenäinen biisi, tee kitarapätkästä toinen.

Tämä on vielä raakile, ei siis numeroa.
0   +1 +2
 
9
P.S. Pakko muuten sanoa, että hitosti on meininki kehittynyt edellisestä biisistä, jota kommentoin. bravo bravo.
0   +1 +2
 
9
Plussaa äärimmäisen miellyttävästä melodiasoundista. Hmm...jotenkin se kyllä käy korville, siis ainakin kun kuulokkeilla kuuntelee. Muutenkin äänimaailma on muuten miellyttävän "päällekäyvä", aika heikko termi, mutta näin on. Miinusta taas siitä, että joo...kappale on liian puuduttava, vaikkakin juhla oli aikamoinen kun kappaleeseen tuli biitti mukaan. Tämä muutenkin tippuisi ihan vitun hyvin jossain baarissa, koitappa myydä jollekin DJ:lle tää, koska siinä tilassa tämäkin musiikki pääsisi oikeuksiinsa. Ehdoton plussa punk-henkisistä rummuista ja muutenkin omaperäisyydestä! Faniudun.
0   +1 +2
 
8
Hmmm... Hankala keksiä rakentavaa kritiikkiä, kun menee taas niin paljon ohi omasta musiikkimaustani. No, tämä yleissoundi biisissä ei oikein miellytä itseäni, Jotenkin sellainen vedenalainen tunnelma tässä on. Ja täs on TÄKÄTÄKÄKOMPPIA!!!! Juma, ei olekkaan sellaista tullut vastaan ennen tämän genren biiseissä. Siitä ehdottomasti lisäpisteet! Kaikekaikkiaan en tämän tyylisestä musiikista juurikaan mitään ymmärrä, mutta tämä on sen verran omalaatuisempi biisi tuplabasari/kitarakohtineen ja kaikkineen, että genren uudistamisesta tulee vahva kasi.
0   +1 +2
 
Begemot 22.04.2007
Mun makuun ja - hermoille - hieman liian hitaasti kasvava biisi. Toi (kone)rummun mätke ei musta toimi tuon eteerisen melodian kanssa.

Täytyy sanoa, että biisi piristy ja muuttu kummasti kun skeba tuli kehiin, ja aloin hahmottaa biisiä hieman eri tavalla. Toisaalta se rummun mätke tuli sieltä taas...
0   +1 +2
 
7
Zoidberg 21.04.2007
Liian hidas alku. Tai pikemminkin liian pitkä alku. Biisistä voisi leikkaa huoletta 3-4min pois. Konerummut ovat aika jäätävän huonot. Hommaa paremmat samplet niihin ja ensi kerralla miksaa rummut kovemmalle. Biisi kaipaisi enemmän koukkuja. Kyllä tästä kuunneltavaa kamaakin saisi. Tässä voisi olla hyvä konsepti lyhyemmälle kappaleelle.
0   +1 +2
 
sikki-six 21.04.2007
Hyvää tummaa tunnelmaa, sopivan synkkää mun makuun. Rumpusoundit on ajoittain vähän halvan oloiset, mutta muuten biisi toimii ihan asiallisesti.
0   +1 +2
 
Cranky 20.04.2007
Vanhat kuusnepabiisit tulevat mieleen jo alun perusteella. Aika seesteistä matskua. Luokittelisin tämän lähinnä taustamusiikiksi. Voisi sopia hyvin moneen tilanteeseen. Rumpukompit 3:30 paikkeilla tuntuvat olevan aivan eri genrestä (jostain hevipuolelta) eivätkä oikein tunnu sopivan muuten rauhalliseen yleistunnelmaan. 4:40 alkava kitarointi olisi saanut jäädä miksauksessa enemmän taustalle minun mielestäni. Enemmän kaikuefektiä siihen ja vähän volyymiä alemmas. Tämä on aika outo yhdistelmä lähinnä noiden rumpujen ja kitaroiden osalta. En ihan sulata kappaletta. Mukavia sointumaalailuja tässä silti oli.
0   +1 +2
 
Muistikuva 20.04.2007
Intro kestää ja kestää... Valitettavasti into loppuu odotellessa. Hyvää taustamusiikkia esim elokuvan taustalle. Vihdoin rumpua kuuluu. Se on hyvä.
0   +1 +2
 
repulse 20.04.2007
Hyvältähän tämä kuulosti ja aivan kärkikastia täällä mikserissä omalla sarallaan...soundit ja tyylitaju kohillaan. Hyvä tunnelma..thumbs up:)
0   +1 +2
 
tep 20.04.2007
Alun hypnoottinen laajasti panoroitu sekvensserimelodia soundasi aika veikeältä, tuli mieleen kaikenlaista elektroa viimeisen arviolta 15 vuoden ajalta. Matalampien soundien ja lopulta kompin tullessa mukaan tunnelma muuttui kertaheitolla astetta raskaammaksi. Ja raskaammaksihan biisi edetessään meni.

Osa soundeista kuulosti sangen oudoilta. Erityisesti ne jossain kolmen minuutin tienoilla tulleet vahvasti särjetyt rumpusoundit saivat aluksi ihmettelemään, että onko joku mennyt masteroinnissa tai mp3-konversiossa pahasti pieleen. Sitten tajusi, että ne ovatkin ilmeisesti tyylikeino, ja kieltämättä aika ovela sellainen.

Biisinä vähän vaikeasti tartuttava, ainakin näin kommenttirinkiympäristössä. Parin kuuntelun jälkeen oli vielä aika vaikea hahmottaa, mistä biisissä oli kyse. Huutaa siis lisäkuuntelua, mutta kyllä jotain jäi päähänkin. Aika tyylikkäästi biisiä kasvatettiin hitailla kaarilla, eikä oltu syyllistytty ADHD-hosumiseen. Juttujen annettiin kasvaa rauhassa, mikä oli hyvä. Viiden minuutin kulmilla tapahtunut "kitaran" sisääntulo ei toiminut ihan niin hyvin, kuin miten tekijä on varmaankin sen suunnitellut toimivan. Ja biisin vikat parikymmentä sekuntia taisivat olla pelkkää hiljaisuutta?
0   +1 +2
 
argon 25.04.2007
Hitaasti kasvava biisi, joka kärsii nuhaisesta soundimaailmasta - parempitasoisia sampleja/VST-instrumenttejä saisi ottaa hakuun.

Biisiin alkoi kolmen minuutin jälkeen hissukseen hiipimään mukaan metallivaikutteita, mikä ideana oli sinällään ihan hauska - soundit kuitenkin vesittivät tuota idistä jonkin verran, ehkä kannattaisi haeskella mukaan myös kunnon akustisia rumpusampleja ja laittaa muutenkin lisäpanostusta rytmiraidan tekoon?

Joka tapauksessa siinä määrin lupaava biisi, että ei muuta kuin vielä lisäfiksausta niin tästä saattaa kasvaa vielä vaikka mitä!
0   +1 +2
 
oozer 27.04.2007
Tää menis loistavasti myös soundtrack-osastolle. Alku herätti tosi paljon mielikuvia ahdistuneesta kuvakerronnasta. En pitäis tota kitaraosiota, kuulostaa epäluonnolliselta ja ennen kaikkea kököltä. Tosi hyviä elementtejä ja paikoin älyttömän hyvin rakennettuja soundimaailmoja.
0   +1 +2
 
9
Zebhyr 21.04.2007
Jopas jotakin. Metalli alkaa häivähdyksenomaisesti nostaa päätään. Muuten vanha kunnon nikkari on ent isellään. Kokonaisuus alkaa yhä enemmän saavuttaa ehjän biisin muotoa, vaikkakin pidin kovasti myös aiemmista teoksista, jotka olivat enemmän tai vähemmän emotionaaliseen äänimaalailuun suuntautuneita.
0   +1 +2