Corner

Hoofbeat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
P. Virta 13.05.2007
Hitto, uutta musaa täällä eikä mulle mitään kerrottu. No onneksi huomasin itse :D. Noh. Kitarointi edelleen mainiota, eipä siitä sen enempää sanottavaa voi kai ollakaan. Lauluääneen on tullut parannusta jonkin verran, ei värise ja pysyy suurinpiirtein muodossaan. Tuplaukset laulussa toimivat.
Muuten biisin tunnelma on hyvin lattea, suorastaan väsyttävän puuduttava. Jotain koukkua taikka muuta innostusta nostavaa kaipailisin. Mutta tekniikka ja puitteet ovat kunnossa, enää puuttuu se omaperäisyys, koukku ja artistin oma intohimo tekemäänsä asiaa kohtaan.
0   +1 +2
 
7
White_genesis 11.04.2007
Itse asiassa petyin tähän hiukan... Odotin jotain säväyttävämpää ja mukaansavetävämpää. Biisiä vaivaa kaksi asiaa, vakavuusasteiltaan heittelehtivät. Ensinnäkin biisi on turhan tylsä, vaikea saada kiinni mistään ja kuunteleminen ei vaan suju niinkuin sen pitäisi. Toiseksi suosittelisin vieläkin sanojen lausumisen harjoittelua aina ennen nauhoitusta, välillä kun tuli hiukan mongerrusta ym. normisuomalaisvirhettä.

Mutta kyllä sitä pitää jotain hyvääkin sanoa, joten sanon vaan että kyllähän tätä taustalla kuuntelee sen enempää siihen keskittymättä. Voisin jopa suositella joogamusiikiksi tätä :D eikä se ole ollenkaan huono asia :)
0   +1 +2