Landslide

Machinatrix

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
SweetSleep 13.09.2007
aika jännä! pitäs itekki saada omille buuseille joku lauleskelija. kuulostaa aika maseelta. leijuntaa 9 sännessä ulottuvuudessa
0   +1 +2
 
9
loudjazz 17.03.2007
Jokseenkin brittiläisfiilistä, mutta ei haittaa kun on naislaulaja. Ehkä vähän dynamiikkaa draivin avulla johonkin kohtaan. (tosin tässä lähinnä äänimaisema taitaa olla pointtina) Hienoa kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
tripper 16.03.2007
Ihana, monisävyinen, leijuva, spiraali, syvä, vapaa, kaunis...

... yrität herätä/herättää.
0   +1 +2
 
8
Rummuissa lähdetty tarkoituksellisesti retroilla saudeilla liikkeelle. Omasta mielestäni ei ehkä tunnelmaan parhaiten sopivat saudit kuitenkaan.
Samoin tuo slaidaileva syntikka joka on tuossa taustalla koko biisin vaikuttaa vähän huonolta valinnalta. Tuohon tilalle olisi sopinut paremmin joku puhtaana soitettu bassokuvio.

Nuo laulumelodiat ovat taas kerran se biisin suurin vahvuus. Onnistuvat kyllä kaikessa loistavuudessaan pelastamaan biisin. Lyriikatkin ovat onnistuneet hyvin.

Miksaus ei oikein ole paras mahdollinen. "Liikaa kaikua", biisin tunnelma pääsee hitusen latistumaan.

Biisi on hyvä, mutta näistä aineksista olisi paremmankin saanut rakennettua.
0   +1 +2
 
9
Aihki 28.03.2007
Pidin kovasti, etenkin lauluäänestä. Aivan uskomattoman ilmava ja kuulas. Esikuvat kuultavissa, mutta kuitenkin rohkeasti omanlainen. Taustat eteerisen trip-hop, laulu röyhkeän pop, kuin Madonna parhaimpina hetkinään.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Hahaaa, tän biisin kolmijakoisuus on maailman nerokkain! Erinomaiset ja kummalliset laulumelodiatkin. Monikerroksisuutta ja outo nykivä kulku, taattua, aina yhtä yllättävää.

Loistava lyriikka, ja, öö, ei mun tarvii kirjottaa täst enempää. Taivaallista.
0   +1 +2