Headache!

Paris Crystal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
leopeo 04.04.2007
dodiin mainiota mäiskettä ja melkoisen mukaansa tempaavaa, pidän kitaroiden työskentelystä melkoisen paljon. sanoitukset ovat perus kamaa tämän tyylisessä musiikissa mikä lienee ihan sopivaakin, mutta artikulointi on melkoisen huonosti onnistunutta. Musiikillisesti tulee mieleen Ruotsin maalta tuttu The Hellacopters, joka on yksi suosikeistani ja tämähän lämmitti siis.

Heikkouksia kappaleessa oli toki, kuten lähes kaikissa. Eniten minua ihmetytti intron bassosovitus. Basson ei tarvitse noudattaa kitaran kuviota niin orjallisesti, tuohon alkuunhan saisi paljon menoa toisenlaisella bassokuviolla, en ole varma onko basisti plektramiehiä, mutta siltä kuulostaa. Rummut tuntuvat hakevan melko paljon ja fillien jälkeen kompit kaatuvat ärsyttävän usein.

Laulua voisi ruveta hiomaan rutkasti, jotenkin liian ponnetonta ja mielukuvituksetonta. Hiomisella helmi, näin sanoisin. Kertosäkeisiin saataisiin ylivoimaisesti lisää tehoa pelkällä taustalaululla!
2.10 alka osa voisi olla paremmin sovitettu kitaroille kuulostaa liian väkinäiseltä ja aivan kuin olisi laitettu kappaleelle vain pituutta lisäämään, se ei johtanut oikein mihinkään.

Musiikillisesti voisi ehkä hakea enemmän persoonallista linjaa ja mielenkiintoisempia sovituksia, jotain yllätyksellistä. Kaikkihan tietävät, että tämän tyylisiä yhtyeitä on nykyään noin 400 per kaupunki. Vaikkakin onhan tässä jotenki action rock meininki joka tietysti nostaa mukavan keikka fiiliksen;)
0   +1 +2