Kaikki tuntuu menevän päin seiniä

Bill Cosby Show

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Paronie 28.06.2007
Alun instrumentaalipätkä oli todella hieno. Laulaja ei ollut huono, mutta parempikin voisi olla. Ihan mukava kokonaisuus. jatkakaa...
0   +1 +2
 
RattleMachine 31.05.2007
Mä en tiedä mikä lääkitys tän säveltäjällä on, mutta mä haluan samanlaisen! Alusa täysin eri tyyliset riffit sekä batman-bassokulku toimivat yhteen yllättävän mainiosti, eikä tylsää tullut... laulun tultua kuvaan mukaan alkoi jossain välissä tuntua siltä, että osia ja tyylejä on nyt vähän liikaa. Laulajalla sinänsä hyvä saundi -kuten biisissä muutenkin- sanojen fraseerauksessa välillä hieman hiomisen varaa, jotkut sanat menee rytmisesti "sotkuun", mutta ei paljon.
0   +1 +2
 
MKDELTA 03.05.2007
*Rinkikommentti* Helvetin hienot sanat. Asiallisen kuuloista menoa. Rokkia en valitettavasti osaa pahemmin kommentoida. Vetosi itseeni. Hieno veto.
0   +1 +2
 
Modnar 24.04.2007
Toimiva rokki-intro, josta jatketaan vieläkin toimivimmin elementein. Hieman rönsyilevää ja progeilevaa meininkiä, mikä on aina plussaa jos vielä punainen lanka pidetään ehjänä. Tämä toimii varsin hyvin. Taitava sävellys ja soitanta, jossa on fiilistä mukana.
0   +1 +2
 
Muistikuva 16.04.2007
Mietin ja mietin, mutta en saanut päähäni mitä tuttua biisiä tämä muistutti. Hassua miten erilaiseksi biisi muuttui laulun tultua mukaan. Jos tätä saisi hiukan tiivistettyä, olisi ihan toimiva paketti. Laulajan ääni kiva, kuulostaa tosin että ääni repeisi välillä liikaakin, joka taas ei niin kivan kuuloista. -KK
0   +1 +2
 
Giuse 14.04.2007
Kivaa musaa vasrinkin alkupuoli, hyvät skitat. Kertsin laulumelodia kuulostaa erehdyttävästi siltä Björkin biisiltä missä lauletaan "state of emergency" ja videossa on ilmakuvaa Islannista... No ei se mitään.
0   +1 +2
 
9
DJ Spora 06.04.2007
Oukei, hyvää kamaa. Tykkään kovastikin tällaisesta äkkiväärästä meiningistä. Kokonaisuus toimii. Sävellyksessä mennään melko turvallisilla sointukuluilla, mikä tekee tästä varmaan helpon kappaleen myös niille ihmisille, ketkä kaipaavat ns. standardirockia. Mutta sitten nuo mielenkiintoiset välikkeet tekevät tästä kiintoisan kappaleen taiderock-ihmisille. Pidän kyllä.
0   +1 +2
 
argon 05.04.2007
Zeppelin ja soul lyövät kätösiään yhteen alkusenttimeettereillä. Sanoituksien ilme on kaikessa angstisuudessan ehkä jopa vähän yliampuva paikoitellen. Kokonaisuutena kelpo suomirockia hieman ilkeähköllä vivahteella, mistä plussaa.
0   +1 +2
 
8
DevilHippie 29.03.2007
Hyvää soitantaa, ei voi muuta sanoa. rock rock. hämynen fiilis.
0   +1 +2
 
8
raiwoband 26.03.2007
Rullaavan kuuloista menoa. Groovaavaa! Laulajasta tuli vähän mieleen se Tehosekoittimen Otto. Tai sitten vain kuvittelin :)
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.03.2007
Kauhean rikkonainen biisi, joka ei oikein pääse käyntiin. Käynnistyttyään se toimii kohtalaisen hyvin. Taitava ryhmä on takertunut liian monisäikeiseen köyteen, joka aiheuttaa biisin sekavuuden.
0   +1 +2
 
9
sadcircus 26.03.2007
Hyvä bändin nimi...
Hyvätä ammattimaiset soundit
Aikamoisen pitkä intro... (vaikka kukapa sitä käski radiolyhäreitä tehä)
soitto/laulu todella mallikasta... aika vaikee biisi... vaatii energiaa, että pääsee sisään...
Kertsi on hyvä!
0   +1 +2
 
10
Tyyppi 22.03.2007
Aivan järkyttävän hyvät sanat ja melodiat. Biisi kokonaisuudessaan loistava, soitto kulkee ja laulajan ääni on suorastaan täydellinen. Varsinkin nuo rosokohdat kuulostavat niin h*lvetin hyvältä... Tappavan hyvää kirsikkapiirakkaa!
0   +1 +2
 
Juhgu 20.03.2007
Intro on tässä aivan kertakaikkisen vitun loistava. Asteikolla yhdestä kymmeneen antaisin sille arvosanaksi omglolgg. Laulun tullessa mukaan vähän petyin kun tämä ei ollutkaan instrumentaalibiisi, mutta kaipa siitä olisi sitten useimmat kommentoineet että lyriikat puuttuu :) Itselleni ei tuo laulu oikein kolahda, mutta se lienee enemmän makuasia. Toteutus on tässä kuitenkin kaikinpuolin erinomaista, joten voi vaan ihmetellä miksi bändille on annettu noin pösilö nimi (en myöskään näe oikein mitään yhteyttä siihen semisti kökköön tv-sarjaan). Joka tapauksessa, pitänee kyllä imuroida muutkin biisinne, jos sieltä löytyisi lisää yhtä mainiota soitantaa.
0   +1 +2
 
8
Hienon unimainen tunnelma säkeistössä ja introhomma on muuten tosi hyvä. Laulajalla on mielestäni paljon petrattavaa, sitten sitä kaikuakaan ei tarvitse käyttää niin paljon. Soundit kohillaan, soitto kohillaan, ei laulukaan mitään huonoa tosiaan ole, vähän vireongelmia siinä ja tässä. Siisti biisi.
0   +1 +2
 
9
Begemot 16.03.2007
Uutta Bill Cosbya! Ensiksi mietin, että onpa turhan poukkoileva ja pitkä intro, mutta ehkä toimii paremmin, jos on levyn eka raita. Tykkään kyllä sellaisesta progesta jossa tunnelmat vaihtelee, mutta itsetarkoituksellinen poukkoilu jättää mut jotenkin aina kylmäksi. Ehkä hieman sama juttu, miksi en ole YUP:hen koskaan lämmennyt.

Melodia ei tunnu sopivan laulajan äänelle, tai ehkä on ollut liian monta ottoa takana? Harmi, sillä melodiat toimii mulle aivan kympillä. Yhdestä kohdasta ("kertsin" lopusta) tulee Levoton Tuhkimo mieleen, varsinin kun ekat tavut kuulostaa samalta itsestään martyyrin/lähtöisin:).

Sanoja olisi ollut mukava lukea ihan erikseenkin, mutta kyllä ne kuulostivat taas mainiolta. Se puoli taitaa ollakkin parasta musassanne.

Musanne on mulle tavallaan kaksinkertaisesti "omituista", ensinnäkin progemainen soitto yms, mutta myös sisältö on suhteellisen omaperäistä. Tää olisi mulle kympin bändi, jos hieman karsittaisiin noita kikkailukoukeroita, mutta kunnioitan artistin näkemystä näinkin.

Kaiken kaikkiaan yksi parhaimmista bändeistä mikseristä. Varsinkin sanojen osalta eliittiä. Toivon vilpittömästi menestystä yhtyeellenne.
0   +1 +2
 
tep 25.03.2007
Helvetti, ehkä PARAS nimi minkä bändille voi antaa! Etenkin, kun bändi soittaa suomenkielistä outorokkia. Loistavaa, loistavaa!

Biisiin oli tungettu nivaska toisistaan reippaasti poikkeavia osioita, joita sitten vuoroteltiin hienoisella ADHD-meiningillä. Pahimmillaan tuollainen menee itsetarkoitukselliseksi muusikkonysväykseksi, mutta tässä onneksi vedettiin sen verran hyvällä otteella, ettei ogeli-fiilistä tullut missään vaiheessa. Vokaalistin pienesti räkäinen tulkinta toi hienon kontrastin teknisesti taidokkaaseen soittamiseen. Siitä isot pisteet, mutta vielä isommat pisteet tulevat biisin sanoituksesta: yksi parhaista teksteistä, mitä on tähän mennessä tullut mikserissä vastaan.

Herätitte aidon mielenkiinnon seurata tekemisiänne enemmänkin. Tämä biisi oli hyvä.
0   +1 +2
 
8
gonjo 25.03.2007
Hyvän kuulosta. Alkua kannattais kyl lähentää hieman vaikka onkin hyvä riffi.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.03.2007
No tää biisi ei ainakaan mene päin seiniä. Kyseessä on varsin hyvä ja mielenkiintoinen rock biisi sellaisessa agentti hengessä. Hyvää soitantaa ja biisi omaperäinen.
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2007
Hyvän kuuloista rokkia oletta väsänneet...tässä oli paljon omaperäisyttä, joka nosti tämän keskinkertaisuudesta ylemmälle tasolle...hyvä biisi ei valittamista
0   +1 +2
 
7
Hmm... aika tylsähköä melodialtaan... hyvät sanat... Kylläkin... TOisaalta ihan kivaa... Hyvä että rakenne yllätti ja on vähän hankalampi... Ihan kova meno... No mää en tykännyt mut varmasti mone muut voi tykätä!
0   +1 +2
 
kristian_horna 26.03.2007
kohtuu hyvä rokki biisi..hienoja juttuja keksitty. alkaa hienolla riffillä.
0   +1 +2
 
9
kolhoosi 12.04.2007
Erittäin taidokkaasti tämä on soiteltu ja miellyttävän kuuloinen viisu muutenkin. Laulusoundi jotenkin jää ohueksi, mutta muuten soundit aika mukavasti kohdillaan. Hieman enempikin ehkä stemmoja olisin kaivannut. MUtta kaikenkaikkiaan biisi on kyllä hyvä.
0   +1 +2