Bloodstained heroes

Crimson Lotus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Ilfirin 21.08.2007
Pirun kova biisi tää kyllä on, progea sopivasti ja laulajan ääni on tosiaan persoonallinen joskin jään kaipaamaan kunnon pilimetallivokaaleita jotka sopisivat tähän kuin nyrkki silmään. Tosi hyvin tää on miksattu ja äänitetty ja sanat nyt tuntui ainakin ekan kuuntelukerran jälkeen olevan oikein hyvät, useinhan lyriikka on aika huonossa jamassa nykyään omasta mielestäni. Bändin nimestäkin plussaa, crimson on niin hieno sana et sitä voi tunkea vaikka minne... biisin rakenteesta ei jäänyt mitään mieleen, hyvä esimerkki proge-elementtien toimivuudesta tässä... Mitä jäin kaipaamaan oli synkkyys melodioissa ja korkeampiääninen laulaminen, eli aika vähän, eli 9 napsahti.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 21.06.2007
Huikeaa soitantaa!!! Biisin toteutus on todellakin laaduikkaimmasta päästä,mitä olen Finskeissä koskaan kuullut.
Aivan maailmanluokan kamaa.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 24.03.2007
Oho! Enpä ois arvannu, että täysin arvalla heittämällä löytyisi näinkin laadukasta progemättöä Mikseristä. Omaan proggikseen laitettiin tuo Jorn Lande vaikuttajaksi ja sitä kautta klikkailin itseni Crimson Lotuksen pariin. Toimivaa kikkariffittelyä, kertakaikkiaan! Oikein wanhaa kikkeliprogesydäntä lämmittää. :P Vokaalit eivät nousseet kokonaisuuden yläpuolelle, eivätkä myöskään pilanneet sitä. Asiameininkiä, yeah. Täytyypä tsekata muitakin piisejä. Harmi, että mp3-pakkaus on noin rankkaa.. :(
0   +1 +2
 
faroth 23.02.2007
Kiitokset! Pieni korjaus kuitenkin: rummut on soitettu ihan manuaalisesti, vaikkakin sähkörummuilla ja triggeroiden. Aiemmilla tuotoksilla mikitimme akustiset rummut, mutta koska soundia ei koskaan saatu säädettyä halutunlaiseksi, päädyimme triggereihin yleisen helppouden nimissä. Soundi on tiukempi ja paremmin kontrolloitavissa näin. Enempi iloa paremmasta soundista. :)
0   +1 +2
 
9
Misenippu 16.08.2008
Soittopuolessa ei moitittavaa. Laulajan ääni toimii,tosin laulua olisi voinut tuoda hiukan enemmän esille.
Soundit ehkä hivenen tunkkaiset,mutta eipä se erityisemmin fiilistä haittaa.
Laadukkaan kuullosta progemetallia!
0   +1 +2