Betonitelkkarin vekarat

Torinkulma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Hyvä intro ja tiukkaa meininkiä. Hyvä laulusoundi ja sanoitukset.
0   +1 +2
 
8
Trollblodet 27.04.2016
Oikein kelpo soittoa, soittotaito hyvin hallussa. hyvin sovitettu. saundimaailmakin on genreen sopiva.
0   +1 +2
 
axismundi 14.02.2015
Aika karut soundit... Ei ehkä mieleeni olleet ne. Biisinä kyllä todella toimiva räkärokki. Laulajalla vois enemmän olla munaa tuossa laulussa. Pisteet bändin nimestä!
0   +1 +2
 
Akeli 29.03.2014
Rumpusoundit on kyllä hiukan irriteeraavat, erityisesti haitsu. Muuten soitinpuoli sekä laulu toimii varsin hyvin. Ei mitään erityistä ole tämä, mutta perushyvää kamaa kuitenkin
0   +1 +2
 
sikki-six 08.11.2013
Rentoa rock-runttua. Noi kapulan iskut biisin alkuun on muuten aika turhat - biisin vois suoraan aloittaan ns. biisistä. Kitarat räimivät mukavan vittumaisesti. Laulu on varsin pinnassa, haitsu myös. Hyvää matskua anyhoo.
0   +1 +2
 
8
Asamael 26.01.2013
Vinkeät kitarakuviot ja hyvä groove! On tässä selvästi semmonen oma kiero juttunsa, ettei voi perusrokiksi haukkua, niin kuin jotkut näemmä on tehny kuitenkin. Karut sanoitukset pelittää kans. Ainut vaan että laulaja vetelee välillä nuotin vierestä, eikä laulut oikein tuo mitään lisää tähän biisiin. Joko vois kokeilla jotain aggressiivisempaa huuto-lähestymistapaa, tai sitten vaan helkkaristi reeniä ja ajatusta laulumelodioihin & mielenkiintoa sovituksiin.
0   +1 +2
 
Kostiainen 21.11.2012
Riffittely toimii, samoin bändisoitanta ylipäänsä. Laulaja vetää nuotin vierestä b-osissa ja sanoitukset eivät kolahda. Muuten jees.
0   +1 +2
 
Eddie 28.05.2012
Onpas autotallisaundit! Jollakin kierolla tavalla ne sopivat tähän musaan. Suht kesäinen biisi.

Biisit itsessään ei kovin tarttuva, muttei toisaalta ärsyttänytkään mitenkään. Laulussa pieniä vireongelmia välillä.
0   +1 +2
 
Tapez 24.02.2012
hyvä biisi ja kokonaissoundi :) hyvät rummut ja kitara
0   +1 +2
 
9
-sahis- 11.12.2011
laulu ääni on liian kovalla mut muuten hiton hyvä kipale :)
0   +1 +2
 
DJ_JIIKOO 05.06.2011
No tämähän oli mielenkiintoista ja hyvää menoa!! :) Hyvät sanat ja hyvin pysyy paketti kasassa koko biisin ajan :P käy toki kattomassa munki prokkis ja heitä jotai kommenttia jos jaksat: http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
Chrimera 12.04.2011
Basarisaundi on aika tuhnu ja pellit ehkä turhan pinnassa. Hyvä groove rumpalilla ja muulla bändillä kuitenkin on - tällä korvataan saundimaailman muutamat puutteet. Lauluääni ei omaan korvaani sovi. Kivaa vaihtelua perus rokkenrolliin.
0   +1 +2
 
7
J.A.M.S. 17.02.2011
toimiva biisi. intro voisi olla lyhyempi jolloin biisi lävähtäisi nopeampaa liikkeelle.
0   +1 +2
 
Rehvake 14.10.2010
Vihaisempi lauluosuus toimii paremmin kuin puhtaammat osuudet. Mielenkiintoista tarinaa tässä kerrotaan.
0   +1 +2
 
zenri 07.05.2010
Aika perinteinen rock-viisu. Soitto tuntuu kulkevan ihan hyvin ja sanoituksissa ihan kivoja oivalluksia ja omanlaista tyyliä. Eiköhän tämä ihan hyvin jatkaisi tuollaista suomenkielisen rockin perinnettä.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 30.03.2010
täähän alko kuin garbagen stupid girl tai 69 eyssien gothic girl ehe ehe. juu. hauska biisi. mitkä sanat.. hoh. juu en tiiä, tämmöstä koskaan ajatuksella kuunnellu, paitsi nyt kun on pakko kun tulee k-ringissä vastaan.
0   +1 +2
 
Snacke 17.02.2010
menevä kappale, eikä sounditkan häiritse. jotenkin "leskisen laulukoulun" miehiä tämä laulaja, vähä sinnepäin on jees kunhan tulkitsee.
0   +1 +2
 
8
Lesko 18.10.2009
Oikeen kunnon kellarisoundit :D Jees. Ihan tyylikästä rokkailua ja hyvin koottuja koukkuja. Laulu on vähän kehnoa, mutta juuri oikeaa tällaiseen musaa. Pienet heitot vireestä kuuluu asiaan, pikkasen enemmän munaa siihen voisi silti laittaa ja se on siinä. Biisi on perushyvä, mutta pikkasen kovemmalla meiningillä voisi myös koko homman vetää. Sopii silti lähes mihin vaan klubiin kuultavaksi.
0   +1 +2
 
9
Fillari 30.04.2009
Hyvää rokkia vedettynä varmasti. tuo varma veto kuvastaa tätä parhaiten, tulee filis että kaverit on vetäny tällä tyylillä jo kauan ja homma on todella hanskassa. Laulajan ääni on todella katu-uskottava ja sitä ei varmaan kukaan kyseenalaistaa. Jotenkin tästä tuli sellanen live-fiilis vaikkei sellainen ollutkaan. Keikalle vaan siellä kyllä lähtee rokki komeesti.
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
Lyriikat oli kiinnostavat. Ankeiden lähiöiden maailmaa.
0   +1 +2
 
Art Alta 28.08.2007
Kovin on perinnetietoista menoa. Toki asiaan kuuluu, ettei lauluja vedetä ihan just kohdilleen, vaan jätetään elävästi sinne päin, mutta toisinaan oli ehkä vähän turhankin sinne päin minun makuuni. Meininki on kohdillaan ja tässä suht vetävää svengiäkin. Biisi ei ehkä ihan nappiosuma ole, mutta ei niin kovin kaukanakaan siitä. Täytyy seurailla tämän pumpun vaiheita tuonnempanakin.
0   +1 +2
 
8
Paronie 29.06.2007
Alussa mukavan progressiivista rumpalointia/kitarointia. Menevä ja mukava biisi.
0   +1 +2
 
10
Jumantsuikke! Sehän oli kovaa menoa! Ei kai tässä mitään muuta voi sanoa...

Tai no kokeillaan...

Jätkät osaa soittaa! Juurikin sellanen meno että soittaja harrastais seksiä soittimien kanssa! Sen verta jämäkkää! Mut joo hyvä näin! Sanat on mahtavat! Jee jee... Määkin jopa ymmärsin ne! Joo loistavaa menoa jatkakaa kaljan kittaamista ja soittimien paneskelua niin kyllähän tätä mielellään kuuntelee!
0   +1 +2
 
9
Begemot 26.04.2007
Muistaakseni dikkailin teidän aikaisemmasta matskusta. Ja hyvinhän tämäkin lähtee käyntiin, tosin intro on pitkähkö.

Tekstissä on pikkasen setämäinen asenne, mutta vokalisti vetää kyllä ihan uskottavasti. En nyt sano, että aina kovinkaan puhtaasti. Teksti oli hyvä, ja oli siinä ja siinä, että laskisin sen mestarikastiin, mutta jotain jäi vielä puuttumaan. Ekaksi tästä tuli mieleen tietenkin Kolmas Nainen, mitä ei ihme kyllä löytynyt vaikutteista, mutta toisaalta siellä mainittu Kauko Röyhkä on myös joltain osin ihan osuva vertailukohta. Tarkemmin ajateltu tekstistä tuli juuri mieleen Röyhkän, Hanhiniemen ja Pelle Miljoonan yhdistelmä, ja ehkä nuo Pellemäiset kohdat tuossa vähän tökki.

No pitää lopettaa jahkailu, annan ysin ihan jo siitä syystä, että suomenkielisiä tekstejä jossa on edes jotain mielenkiintoista on aika vähän. Ja tässä sitä mielenkiintoisia kohtia oli aika monta.
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2007
Toimivaa rokettia...eli hyvän kuuloistahan tämä oli...riittävän omaperäinen biisi genressään, mikä nostaa tämän vastaavien kappaleiden yläpuolelle. Tykkäsin;)
0   +1 +2
 
Olavi Uusivirta 05.04.2007
Torinkulmalla on paletti erittäin hyvin hallussa. Ainakaan yhteensoitosta ei bändin urakehitys tule jäämään kiinni, siinä määrin vastaansanomattomalla tenholla ja eteenpäinvievällä imulla kulkee oivallisesti nimetyn Betonitelkkarin vekarat –kappaleen perinnetietoinen kitarariffi.

Lyriikoiltaan Torinkulma näyttää paljastuvan Nurmio-Röyhkä –koulukunnan puhdasveriseksi edustajaksi, joskin asiaankuuluvaa nyrjähtäneisyyttä soisi erityisesti tällä saralla kuulevansa enemmänkin. Laulusolistin nurmiomainen fraseeraus rikkoontuu hyvin mielenkiintoisia assosiaatioita synnyttävällä tavalla, kun jossain laulusolistin sielun syövereissä piileskelevä piilopatemustajärvi aika ajoin kohottaa
päätänsä.

Kappaleen tuotantoa kuunnellessa tulee mieleen, että ulkopuolisen korvaparin hyötykäyttö tuotannollisen konsultaation merkeissä ei varmastikaan olisi ainakaan keneltäkään pois. Erityismaininnan ansaitsevat mainiolla pieteetillä yhteen hiileen puhaltava rumpu-basso –komppiryhmä, ja aivan erityisen erityismaininnan ansaitsee rumpalin täysin vastaansanomaton sisääntulofilli.
0   +1 +2
 
Dexteri 29.01.2009
Virhe numero yksi , ette ole viitsinyt poistaa tuon rumpalin kapulan iskuja. Ei se tosi asiassa haittaa olin vain näsäviisas;D Yllätävän toimiva biisihän tuo on ja kitaristi ja basistin soitto muistuttaa AC/DC:n soittoa. En ryhdy narisemaan soundeista sun muista tämä on raaka ROKKIA ei mitään muuta.
0   +1 +2