random melodies

sumunurkka-horros

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

sumunurkka 13.07.2007
tieädättekö - te joita ei ole edes olemassa (kuvvitellaanko yleisö?) -, on äärimmäisen hullua arvioida kommentteja surkeilla pisteillä... eikö vain? mitä minä pisteista? mitä te pisteistä? hihhii... no, ehkä tuli selvvitettyä, etteivät ne hassut pisteet ole lainkaan tarpeellisia - mielestäni tietenkin - joten jätänpä ne pois.... ämpärissä asui selviö ja veli nimeltään: selvempi juttu
0   +1 +2
 
8
azmulx 19.04.2007
Ei mitään helpointa kuunneltavaa... Vaikeesti avautuvaa, mutta ehotomasti keskittymisen arvosta. :) Oikeesti oon silleen kannustavassa mielessä kateellinen...
0   +1 +2
 
sumunurkka 15.04.2007
kuten suurin osa musiikin tekijöistä pyrin minäkin tekemään sellaista musiikkia josta itse pidän. itse siis näkisin tuotokseni ihan musiikkina, jota tosin pidän taiteena siinä missä maalaustaiteita yms. fiilis ja sielukkuus on kuitenkin kuuntelemassani musiikissa tärkeintä.
0   +1 +2
 
sumunurkka 10.04.2007
sehän on kiva jos psykedeliaakin löytyy... tosin kuten sanoit, voipi psyket olla omassa päässäs^^ Mikä on muuten tuo "running wild"?
0   +1 +2
 
9
vislaava_siili 06.04.2007
Jokseenki psykedeelisen oloista, vaikkei tuosta kai mitään semmoista pitäisi löytää.. Mutta kyllä, pääsi soittolistalle =) Ainoo miinus joka nyt tulee mieleen on, että Running Wild ei oikeen kuulosta miltään tuon jälkeen =D
0   +1 +2
 
flaa 19.02.2007
Kopsaanpa Demot-osiosta vastaukseni tähänkin näkyville: Mainitsemistasi pienistä aloittelijan virheistä huolimatta sieltä kuului ihan mukavia melodioita. Osin musiikki oli lähinnä toistuvia melodiapätkiä, jotka toimivat hyvin vaikka paikoitellen olisi toivonut hitusen sulavampaa ja soljuvampaa liitelyä teemasta toiseen. Hyvin kertomuksellinen sävellys, se vaikutti liikkuvan useammassa tilassa kestonsa aikana.
0   +1 +2
 
Teknoaidi 14.02.2007
alku oli söpöö.. sit menee masentavaks pianomusaks. tyyliä kuuntelemattomana vaikee heittää mitää xD. en laita arvosanaa.
0   +1 +2
 
9
vislaava_siili 29.04.2007
niin se running wild on jonkin sortin merkkari heviä jota myös kuuntelen.. juutuubista taitaa löytyä ( http://www.youtube.com... ) juu löytyikin.. eli tuommoista.. =)
0   +1 +2
 
myxomatosis 14.04.2007
Hankala teos, en löytänyt oikein punaista lankaa siitä. Olihan tässä oma tunnelmansa ehdottomasti, mutta ei se oikein jäänyt säväyttänyt. Alku oli ihan hyvää, ekat pari minuuttia suunnilleen. Sitten biisi ei tuntunut menevän eteenpäin vaikka muutoksiakin tuli. Liian ahdistava mun mieleen. Mutta osaathan sinä soittaa ja ihan kekseliäitä melodioita ei tästä ainakaan tullut semmoinen ärsyttävä fiilis. Enemmän taidetta kuin "musiikkia" mutta sehän taitaa olla ideanakin.
0   +1 +2