Nää osais lentää

Fatfinger Acoustic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
in stereo 14.03.2007
rauhoittavaa kitarointia, iso käsi
0   +1 +2
 
10
vahtoma 11.03.2007
Hieno intro! Davehan se tässä, joo:) Teksti on taas hieno. Hitto että jätkä osaakin tehdä hienoa kamaa näin pelkistetyllä meinigillä! Ei tartte bändejä taakse kun kulkee pelkällä kitarallakin noin hienosti eikä ole ollenkaan tasapaksua vatkausta. Menis vaan bänditaustalla hommat pilalle... Nyt on pakko paiskata kymppi kehiin!
0   +1 +2
 
8
rajoite 07.03.2007
Jänniä lyyrisia kokeiluja. Kyllä mä totaalisena D.Lindholm -fanina löydän tästä tuttuja elementtejä. Kiva kertosäe. Vähän pisteitä syö tuo tuotanto, ja tämän sanon pelkistetyn ilmaisun ystävänä :) Makee laulusaundi, joka sekin tuo mieleen myöhempien aikojen Lindholmin. Harmi että se saundin hieno väri jää valitettavasti vähän varjoon kun tuo kaiku sitä syö. Silti oikein kiva biisi.
0   +1 +2
 
8
Laze1 05.03.2007
Hyvältä kuulostaa..Mulle tuli kans vähän Dave L. mieleen, siis hyvällä tavalla. Ja ihan ok laulusaundihan sulla on, ei pidä vähätellä..
0   +1 +2
 
kitara 2 27.02.2007
Loistavan kuuloinen intro.Upeeta ehkä vähän Mike Oldfield tyylistä fiilistelyä.Toi säkeistö osa ei jotenkin ollut mun mieleen,joteski niin tavanomainen.Kertosäe taasen onnistui vangitsemaan mielenkiinnon ja herätti jotain tuntemuksia.Nyt kun tää biisi soi tossa taustalla niin kyllähän tässä hieno fiilis on,varsinkin kertosäe!Intron olis voinut ehkä heittää uusiksi johonkin väliin.
0   +1 +2
 
9
Janne T 06.02.2007
lyriikat miellytti. Tuli mieleen lapset leikkimässä... "tää menis tänne ja toi tulis tuolta"

Varsinkin kertsi toimi aika hienosti. hyvää pop lyriikkaa.

Kitarointi kuulostaa asialliselta, eikä laulukaan varsinaisesti häiritse.
hyvä biisipohja.
0   +1 +2
 
Chat kielellä vedetty sanoitus, hmm, ei ihan parasta antia. Tääkin tykkäis sillai kunnon sanoista, ja sit nää toisten uniin lennot, ne on lennetty niin sadasti, ja hengästynyt laulu, huoksista huoks...

Kaunis melodia, herkkyyttä on biisissä, totta mooses, joten siitä tämä ansaitsisis kauniin numeron, vaan sanat veivät nyt sen... Pahus :)
0   +1 +2
 
9
Shannie 21.07.2009
Tuli kylmät väreet noista sanoista. Hyvällä tavalla siis! Ihana. :)
0   +1 +2