Mitä jos...

Fatfinger Acoustic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Tää on sulosta, ihan kuin kaikki mainokset kulkis silmien editse, paahtoleipää, sit päälle joku voimajuoma, "kiilto" mihin sitä ihminen kotoaan. Mutta eipä tässä vielä kaikki: Oikeastaan nämä sanat ovat hellyttävät, kotoisalla tavalla (500 g sikanautaa, juustoa, leipää jne.). Biisi on lempeä, lohdullinenkin jopa... sillä; Mitä jos... Niin, näin se saattaa olla (oivallus joka todellakin on hyvä muistaa).

Harmoniasta ja lempeydestä kauniit pojot...
0   +1 +2
 
8
vahtoma 27.01.2007
Kaunis biisi ja laulusaundista samaa mieltä kuin Manetti tuossa yllä. Mun korvaa vierastaa ainoastaan tuo rumpukomppi. Mielestäni biisi toimisi paremmin ihan pelkillä akustisilla, täysin akustisena, ilman mitään muuta. Vain kitarat ja laulu kuten noissa aiemmissakin biiseissäsi. Rumpukomppi pilaa hieman tunnelmaa tässä.
0   +1 +2
 
9
ktehdas 13.03.2007
No niin, jos valita pitäis ni ehottomasti tää akustinen versio. Pidän tällaisesta tunnelmoinnista kitaralla, joka on tässä aika lailla kohdallaan. Rumpukomppi alkaa jossain vaiheessa hieman puuduttamaan, sille vois tehdä jotain, tosin en nyt just heti keksi mitä, ehkä esim. putkipenaali tai joku vastaava "säästeliäästi" käytettynä vois tuoda komppiosastoon pientä väriä.

Mutta, kiva biisi, ja desibelit kohdallaan tän ikäsille korville.
0   +1 +2