Lost Soul

Madness Co.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

BigSimon 12.01.2007
Alkuvaikutelma on ihan positiivinen äänellisesti ja soundillisesti, mutta lähemmäs minutin kohdalla alkava basarirenkutus/tykitys-meininki menee lähelle sietokyvyn rajamaita. Biisin ehdottomasti parhaita kohtia on enemmän melodelliset välisoitot! Laulutyyli menee myös sietokyvyn rajoille. Enkä oo aivan varma riittäneekö laulajan ääni loppujenlopuks, onhan se rankkaa laulaa tuolla tavalla. Livenä varmaan ei riitä tätäkään, vaan peittoutuu skittojen ja rumpujen alle. Loppupuolen riffi ei ollu mikään erikoinen, mutta kuitenki biisin parasta antia "huutamisen" ja "mätön" ollessa huonoimmat puolet. En oikeestaa tunne tän genren bändei paskaakaa, joten en osaa verrata mihinkää realistisesti. Biisin sanoista en sano mitään, kun en saa vokaaleista selvää hirveemmin. :D Välisoitot on kyl hyviä.

Hieman kevyempää kun ois ja enemmän melodisempaa ja laulaja laulaisi, niin voisin tykätä. Liian tappomenoa meikälle. Mutta joo, kävinpähän kommentoimassa!

ainii...Basarit ei vissii lyö niin tehokkaasti kun pitäis, nauhotukses/miksaukses ei mahdollisesti paras laatu..Mut sehän on ihan normaalii.
0   +1 +2
 
10
Kilari 12.01.2007
Alkaa heti hyvällä jyystöllä, toimii! Laulaja ärjyy mukavasti, kuulostaa hieman
M. Arolta...ei paha kuulkaas! Vielä helvetin hyvä väliosa eli pakkoo antaa 10 pojoa!
0   +1 +2