Celesteel - The Last Day 2006 (Acrobite Remix)

Acrobite

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Wavescale 04.02.2007
Jesh, tuttuun tyyliin tujakalla basarilla ja muutenkin hyvällä rumpuosastolla varustettu on tämäkin biisi. Padeista harvoin vissiin mainitsenkaan kommenteissa mutta kyllähän nekin hyvältä kuulostaa. Tuossa 00:43 tienoilla alkava sahasyna toimii erittäin hyvin "matto"soundina.

Laulu ja melodiat biisissä! Niistä pidin... hyvä sävellys. Kertsi on toimiva, ja välisäkeistöt melankolisessa tunnelmassaan oivallisia. Ja, myönnettäköön, laulussa on kireyttä havaittavissa mutta minä ainakin pidin vokaaleistakin. :P

Eli: Rakenne on hyvä, ja meno on vaihtelevaa eri osuuksineen kuten tuo 04:40 tienoilla tuleva breikkikohta, ja siis melodioista tykkäsin + tuotanto on hyvää... joten johan tässä alkaa olemaan aika vaikea laittaa rakentavaa kommenttia. :P
0   +1 +2
 
Bemary 15.01.2007
Pitkästä aikaa taas kommenttia koitan raapustaa, joten suonette anteeksi, jos oon hieman ruosteessa. ;) Nätti meininki. Pituutta löytyy rutkasti, mutta kokonaisuus tuntuu silti varsin toimivalta paketilta. Osat nivoutuvat luontevasti yhteen, eikä tylsiä hetkiä koeta. Etenkin kohdassa 5:21 ja siitä eteenpäin soundi on todellista herkkua korville. Tykkään tuosta kovasti. :)

Yksi suuri miinus on kuitenkin annettava. On nimittäin pakko myöntää, että nuo vokaalit saivat mut ahdistumaan. Tuli fiilis, että joku puristaisi laulajaa palleista (hmm, sinänsä saavutus, koska naisilla harvoin moisia killuttimia on...), koska ääni oli niin kireä ja jotenkin tuskaisen oloinen. Kuiskausosissa se toki toimi, mutta muuten kyllä aiheutti ikäviä viboja pääkopassa. En tykännyt siis ollenkaan.

Lisää vaan kehiin, kiitos! Eri vokalistilla höystettynä, tosin... ;)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 13.01.2007
Sorgen myöhänen kommentti, oon ollu laiska kommenttien kanssa, mutta nyt asiaan :)

Alusta tulee mieleen Trance Around the World - show:n "idle" taustamusiikki jostain syystä, samantapainen padi tuntuu olevan. Biitti lähtee liikkeelle varmalla otteella, basari tuntuu olevan vähän muovinen. Rumpusoundeja kuulee taustalla sopivasti, mutta ehkäpä niitä olisi voinut tuoda enemmän esiin. Ehkä parit soundit lisää? No, ensimmäisenä nyt tuo esiintuominen kuitenkin.

Vokaalit ihan ok, äänessä vähän kireyttä enkä muutenkaan hirveästi lämpene noille. Mutta ei vokaalipuolta voi kyllä huonoksikaan sanoa tässä biisissä, muutamassa kohdassa ihan oivallista. Sopivasti täytettä tuntuu olevan tässä biisissä, mikä luo siihen enemmän menon tuntua. Melodioista en hirveästi perustanut, vaihteli melkoisen paljon, ja sounditkaan eivät suuresti säväyttäneet.

Jeppiskamaa voisin sanoa. Biisillä on omat hetkensä, mutta välillä ollaan ei-säväyttävällä linjalla. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että biisien taso paranee biisi biisiltä, niinkuin pitääkin.
0   +1 +2
 
-Juha- 05.01.2007
Non nii tännekin päin kommenttia!

Alkaa suht mukavasti tuolla kuiskauksella, mutta vähän liikaa tulee mielestäni noita kuiskailuja tossa keräilyvaiheessa. Basarin soundi ei maistu niin hyvin minulle, mutta tehoa ja jämäkkyyttä on ainakin tarpeeksi. Mukavan kuuloista soundia yleisesti ottaen kuitenkin. Laulajalla on aika söpö ääni. Siitä tietysti plussaa. Melodiat toimii aika hyvin. Kertsin melodiasta varsinkin löytyy hiukan sitä kuuluisaa koukkuakin. 4:40 kohdilla tulee mukavan kuuloinen pikku breikki kohta. Rakenne toimii kohtuu hyvin vaikka välillä tuntuu, että hiukan hätäisesti siirtyy sillon tällön rakentelusta päämelodiaan ja toisinpäin. Mutta kokonaisuutena jälleen hyvää ransea, jossa on Acrobitelle tyypillinen meininki. ;)
0   +1 +2
 
Anssi H 02.01.2007
Alku ei tässä jostain syystä säväytä. Omaperäinen alkuväsäys et siitä plussat. :) Nuo "Last Day" kuiskaukset ei jaksa innostaa oikein. Ihan normaalilla laululla ne olis mun mielestä saanu vetää. Meininki paranee hieman kun laulu tulee kunnolla mukaan. Tuntuu hieman että tää biisi laahaa, mutta jotenkin myös sopii tähän. Ehkä tempoa kuitenkin pari pykälää korkeemmalle mun mielestä. Sävellyksenä ei niin erikoisen kuuloinen, mutta hyvää tasoa. Ei kaikkien biisien tarvitsekkaan olla megahittejä. :) Teidän tyylin huomaa tästä hyvin ja se on pääasia. Arvaisin heti että Acro ja kumppanit on asialla kun kuulisin tämän vaikka radiossa. Pituuttakin biisillä on ihan mukavasti, mutta mun mielestä ainakin lisää melodiaa ja selkeempää kertosäettä tää ois tarvinnu. Kuitenkin tuon kertosäkeen aikana laulu toimii erittäin hyvin. Ehkei parhaimmistoasi, mutta laatutavaraa tämäkin on. Siitähän ei pääse mihinkään. :)
0   +1 +2
 
9
jarpat 31.12.2006
Jos olisin 25 vuotta nuorempi ja mul ois vanha corolla, niin tätä ois kiva jytkyttää autostereoista niin että lasit pullistelee...
ei vaan, oikeesti.. hyvän kuulosta jytkettä. En mä tätä matskua niin osaa analysoida, mutta tästä meiningistä kyllä tykkään. Voisin sopivassa humalatilassa jopa kuvitella ketkuttavani vanhaa ruumistani jonkun hämärän ja meluisan yökerhon lattialla aamuyön kiihkeinä tunteina tän tahdissa... helposti. 9,42434 pointsii tällä kertaa, vuoden viimeisenä päivänä. Hyvät jatkot ens vuodelle!!!
0   +1 +2
 
Aurisgale 30.12.2006
Alku on jotenkin niin tunnelmallinen, että on helppo päästä kyytiin. Korvaan kantautuu mukavan retrohtavia loistavia syna-mattoja ja hienoja efektejä tosiaankin. Bassline on ihan hyvänkuuloinen tuollaisena pehmeänä, vaikka normaalisti saatan tykätä sellaisesta basson keskitaajuudella pyörivästä napakasta linjasta. Soundeissa ei ole kyllä mitään valitettavaa. Vokaalit sopivat alkuun loistavasti kuiskauksineen... se on kuin nenä päässä.

Itse olisin mielummin kuunnellut pitkään tuota alun tasaista osioita, vaikka kokonaisen biisin verran, mutta minäpä olenkin aina sellainen, joka innostuu erilaisista tasaisen tummista ilmapiireistä... on siinä suhteessa hiukan vammainen... mutta minkäs voin itselleni ja omille mieltymyksille.

Mutta niin... kun päästään tuonne pääosioon, niin alkaa tulla nuo karusellimaiset melodiat ja fiilikset... En ole niin innostunut noista melodioista (en tiedä onko miulla jotain sirkusmaista tunnelmaa vastaan?), vaikka ne ovatkin hyvin tehtyjä, mutta minkäs voin omalle asenteelleni, että en vain pidä alkuperäisestä sävellystyylistä. Ei mitään valitettavaa, mutta menee tällä kertaa ehkä enemmän vain makuasioiden puolelle. Vokaalit ovat kyllä onnistuneesti tehty/laulettu, mutta voisivat olla paikoitellen tosiaan hiukan levitetymmät molemmille puolille ja lähempänä kuuntelijaa. Kuulostaa noiltakin osin hyvältä.

Kaikinpuolin kyllä on tehty teos huolella, kun en kuitenkaan löydä tästä hirveämmin mitään napisemista. Paras anti on kuitenkin tässä tuo hienon fiiliksen omaava alku... siis mielestäni paras=D Ei tämä biisi kuitenkaan kapua mitenkään suosikiksi, mutta ehkä, jos saisi sellaisen miulle tehdyn version, noita alun tunnelmointeja hyödyntäen=D ...joo... ei minua kannata kuunnella, kun on niin kummallisia ehdotuksia^^ Kyllä tää on teknisesti aika pro;)
0   +1 +2
 
Zeip 29.12.2006
Alkuperäistä biisiä en ole vielä kuullut, mutta pitää vissiinkin yrittää etsiä se käsiin. Biisi alkaa kivasti rauhallisella otteella, jonka jälkeen kyllä räjähtääkin käyntiin nopeasti. Tunnelmointi on ihan nättiä ja kuiskausvokaali sopii hienosti tunnelmaan. Soundi-puoli on kunnossa ja miksaus onnistunut, elementit sopivat hyvin yhteen. Bassopuoli on jämäkkä tavaraa, ehkä tuosta basarin saundista en henkilökohtaisesti niin pidä, mutta siis sopii kyllä tähän biisiin silti aika nätisti. Biisi eteneekin hyvillä rakenteluilla eteenpäin, mutta sitten tulee nuo vokaalit. Ääh, olen varmaan luonteeltani hirveä narisija, mutta en tykkään niistä yhtään :D. Muuten biisi on kyllä ammattimaisesti tuotettu ja hyvää kamaa!

Pitääkin tästä kuunnella näitä muita sun biisejä ja pitää silmät auki tämän projektin suhteen tulevaisuudessa. :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 27.12.2006
Alkaa ihan mukavasti tuolla kuiskauksella, ja siitä sitten biitti nousee esiin. tykkään ihan kickin soundista, ja rummut muutenkin on sopivan pehmeät siihen nähden että odotettavissa on ihan rauhaisa biisi. mukavasti pyörii padit taustalla ja messissä on ihan siistejä efektejä. bassolinja on aika omaperäinen ja hyvin miksattu, pysyy taustalla eikä ota mitään roolia ;)
voksut kuulostaa ihan hyviltä kuiskauskohdissa, ihan laulettaessa ihan snadisti ois petrattavaa artikuloinnissa, mut eipä tuo iso miinus todellakaan ole. melodiat on tosi hyviä, ja ihan hyvä että laulu pysyy tuossa päällimmäisenä. Rakenne on aika selkeä ja aika rauhallisesti etenee. Laulu jaksaa miellyttää, ja sitä käytetäänkin hyvin ja pääosassa, eikä vain silloin tällöin. 5:20 alkaa tuollainen vähän viulumainen arppi, ja se kuulostaa kyllä tosi hyvältä. ehkä ois tuota voinut käyttää enemmänkin biisissä.

lopetus on samantyyppinen kuin aloituskin ja se sopii. tässä sulla on kyllä ihan kovan luokan setti, aika lähelle paras biisis vokaalien ja hyvien soundien ansiosta.
0   +1 +2
 
10
Divine-- 26.12.2006
Heti alkuun on annettava iso plussa biisin tunnelmaan sopivista vokaaleista.. Alku on tosiaan mukavan tunnelmallinen, mutta yhtäkkinen sävellajin vaihdos vähän tuntu katkasevan sen tunnelman. Noh siihen tottu nopeesti ja tyylikäs meno jatkuu. Sointukulku on kivan kuulonen kun biisi lähtee kunnolla käyntiin.. Kuulokkeilla kuunnellessa vokaalit kuuluu vähän hassusti pään sisältä eikä eestä keskeltä niinkun normaalisti mutta se on sinänsä ihan hauskaa vaihtelua :D Syntikoissa on kivasti vaihtelua, mutta basson olisin ehkä laittanu hitusen selvemmin esille. 4:40 breikkikomppikohta toi semmosta mukavaa vaihtelua vaikka se vähän hämärä veto olikin :D (Ite olisin laittanu jonkun maalailukohdan siihen ;)) Lopun liidisyntikka korvaa mukavasti vokaalit ja siitä päästäänkin kivasti pudotteleen soittimia pois ja biisi loppuu kivasti laulajan kuiskaukseen.. Biisin yleistunnelma säily kivasti koko biisin ajan eikä päästäny kuuntelijaa hetkeksikään kyllästymään ja siitä on annettava yleisarvosana 10.. Tätä biisiä jaksaa kuunnella vielä monet kerrat :) Kyllä kannatti odottaa :D
0   +1 +2
 
9
-Kimi- 26.12.2006
Mukavan rauhallinen alku jonka jälkeen lähti kunnolla käyntiin. Tosiaan hieman rauhallisempi meininki kuin alkuperäisessä. Soundit oli taas kerran hyvät ja varsinkin alakerta on aika tunnistettavaa Acrobitea, joka ei siis ole ollenkaan huono asia;) Ei laulukaan ollut hassumpi, joskin siinä mielestäni olisi vielä varaa parantaakin hieman. Kyllähän tätä mielellään kuuntelee näin joulun jälkimainingeissa. Mukavan tunnelmallista, mutta kuitenkin menevää:)
0   +1 +2