Termination

Azure Mind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

JamesMercy 27.12.2006
Jeh. Mukavan kevyt aloitus, herättää odotukset komeasti ylös. Ihan täysillä ei ehkä kokonaisuus pääse kuitenkaan itseeni iskemään. Rummuttelu on kyllä varsin tehokasta ja fillit jopa letaalin maukkaita, mutta kaikki ei vain natsaa. Bassopädit vievät liiaksi huomiota ja soundikin on ikävän monotoninen. Nuo vähän välähtävät vokaalinpätkät aina tuolla oikeassa korvassa ovat mukavahkoja lisiä, ja samoin tuo varsinainen spiikkikin toimii ihan kiitettävästi. Kokonaismiksaus tuntuu jotenkin toispuoleiselta, alakerta on kyllä mukavasti kunnossa, mutta yläkerta sitten vähän näennäisemmällä tasolla. Eli on sitä kilkettäkin vähän, mutta ei jotenkin vaan tarpeeksi. Itselleni tuli välittömästi mieleen Rinneradio, jonka parhaissa biiseissä yhdistellään tanakkaakin rumpubassoa kuulaisiin ja pitkiin puhallinmelodioihin - parilla semmoisella olisin ollut ihan täysin myyty. En ole ihan dnb-skenen tuntijaksi kelpaava, joten en osaa sanoa josko tämmöiset melodiattomammat ratkaisut vain ovat niitä perinteisiä vetoja - mutta itse olisin juurikin tuommoista kuulaampaa melodiapuolta toivonut oheen. Ihan hienoa jytkettä siis nytkin, mutta ei itselleni vielä oikein valmis kappale isolla k:lla.
0   +1 +2
 
Valandir 23.12.2006
Alkaa ihan kivasti DnB:lle ominaisella synkällä efektoinilla, ihan hyviä haitsulinjojakin siellä kuuluu. Bassolinja on mahtavan kuuloinen ja bassorummun iskut ovat nannaa korville. 0:46, mahtava basso/syna. Olen aina DnB:ssä pitänyt tuollaista ns. "hermoja raastavista" synista, mahtavaa. 0:52 lähteekin sitten komppi käyntiin, bassorummun saundi on oiva. Vähän kyllä kirkkautta kaipaisi noihin haitsuihin, nyt on aika onton kuuloiset. Voisi siellä kyllä olla vähän jotain nakuttavampaakin haitsulinjaa, mutta kyllä tämä näinkin toimii. Hyvää tahtia mennäänkin sitten sinne ihan kahteen minuuttiin asti, kunnes 2:01 tiputetaan kaikki mahdolliset elementit pois. 2:13, nuo spiikit sopivat kyllä loistavasti tähän biisi kokonaisteemaan. Tulee kyllä taas sellaista efektointia ennen kahta ja puolta minuuttia, että huh huh, kuulostaa kyllä tosi mahtavalta omiin korviini. Loppu tulee kyllä aika yllättäen, juuri kun voisi kaiken nostaa ylös ja pistää tanssijalkaan vauhtia, niin se onkin sitten loppu.

Kokonaisuutena kyllä kelpo tuotos! Voisin kyllä huomattavasti pitempään kuunnella tätä, koska näin tämä on turhankin lyhyt. Kappaleesta jää loppujen lopuksi myös sellainen käsitys, että olisi vielä tekovaiheessa, elikkä hyvin keskeneräiseltä kuulostaa. Kaikkea muuta olisi voinut tulla vielä lisää. Harmi, että tämä loppui näin, muuten kyllä kuuntelemisen arvoinen teos ja varmasti myös DnB -ihmisten mieleen. Hyvä hyvä.
0   +1 +2